Aspirante optimiste(795) Felicitari dreambaby !!!
Raspunsuri - Pagina 15
velvet spune:
da,alex,sperm e problema.ma rog la Dumnezeu sa fie mai bine.nu mi-am pierdut speranta,desi....dupa 3 luni nu a fost mai bine,ba chiar nr sperm /ml a scazut.sa vedem dupa inca 3 luni.la inceput ne-am luptat cu formele anormale,acum si nr.
MeAlex spune:
Daca formele normale au crescut ca numar e bine. Ai fost cumva la o discutie cu Dragos Albu (nu mai stiu daca ai scris)? Cred ca ar fi util.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
velvet spune:
alex,formele anormale au crescut de la 10 la 12%.nu mare lucru.nr total de sperm in proba aramas acelasi,dar numai pt ca a crescut putin volumul,nici asta f mare.dar a scazut nr sperm/ml.dr albu ne-a trimis la IA.si asta pe fuga.nu m-a lamurit cu nimic.plus ca noi am mers si la dr androlog mihalca.acelasi lucru ne-a zis si el-cateva IA inainte de FIV.am decis ca n-are rost.sa vedem o imbunatatire intai,sa fie mau multi sperm.
MeAlex spune:
Aaaa, acum imi amintesc, uitasem eu. Dar daca ati mai incerca o discutie cu dr. Albu sa ii spuneti ca vreti direct fiv? Eventual cand se imbunatateste spermograma. Parca imi amintesc ca nu erati hotarati la un anumit medic. Mie mi se pare un doctor bun...grabit, dar bun.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
velvet spune:
alex,da e bun,FIV putem face oricand cu spermograma noastra.el ne-a zis ca sa facem vreo 2,3 IA.dar pierdem banii si bag hormoni degeaba in mine.dupa prespalarea sperm ne-ar ramane si mai putini sperm.n-are rost.nu sunt decisa la FIV
1.nu sunt pregatita de esec
2.nu am bani
3.nu sunt hotarata la nici un medic si clinica din subprogram.pt FIV conteaza echipa nu doar un medic.si echipa dr albu,mai ales prin subprogramul de la stat nu e chiar de dorit.
om vedea.asteptam.asta pot face acum.atat.
gabyv spune:
Velvet, nu te supara, dar mi se pare absurd ceea ce zici tu: Pai tu daca stangi bani de un fiv si nu iti iese, ce faci apoi? Ma strangi bani de unul? sau renunti? Nu e ok: mai bine fa si 2-3 Ia-uri, ca sa stii o treaba. Plus ca banii asa cum se fac, asa se si duc. Iar cu bagatul hormonilor in tine, e alta treaba, daca ovulezi bine poti incerca o Ia pe ciclu natural.
Alex, am rezolvat azi la dr., dupa Ia imi iau programare la laborator.
Bine ai venit printre noi, primului aspirant de cand sunt eu pe forum, si sa stai cat mai putin aici, sa fie FIV-ul cel bun si sa te vad la odisee.
Miha, Miky Distractie placuta in concediu!
Mihaelafalt spune:
Emilia produsul se cheama gemoderivat de amenti de salcie de la hofigal sunt 30 de monodoze a 1,5 ml si costa 10 ron, iti ajung pe 15 zile.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
emilia.m spune:
velvet, subscriu la ce zice gaby pt ca in weekend m-am conversat cu vara-mea. Ea a ramas gravida cu un barbat nepotrivit pana in 30 de ani. A facut intrerupere. S-a despartit de tipul ala. S-a casatorit cu altul, au zis sa nu faca imediat bebe, s-au apucat dupa ceva timp si nimic. Analize bune AMH mic. A facut 8 IA la Giulesti la interval de mai multe luni unul de altul in rest incerca natural. Dadea cam 200 euro pe un IA. Fara rezulta pozitive. Teste genetice bune. Incercat natural luna de luna. A trecut timpul si intr-un final s-a decis FIV. A facut trei in total, doua la Giulesti cu medici care i se pareau ei super si inca unul in strainatate (nici unul sponsorizat de stat). Si-a facut credit la banca sa le plateasca toate. Dar a fost prea tarziu, nu a mai ramas gravida. Timpul cat a asteptat minuni si s-a tot razgandit asupra unui medic sau a unei proceduri a costat-o. Si-a luat gandul de la a mai avea copil acum. Sfatul ei pt mine a fost : laparo de urgenta apoi 2 luni incercari natural (doar stimulare pt ovulatie). Daca nu raman repede 2 IA daca se poate cu cate 2 proceduri pe ciclu sa creasca sansele. Daca tot nimic dosar pt FIV la stat si cat astept sa incerc si FIV cu plata daca e. Ea ar da orice sa intoarca timpul inapoi si n-ar mai face fite, ar face Fiv imediat oriunde s-ar putea si IA repetate si tot daca ar mai avea varsta mea. Nu conteaza medicul care iti face procedura atat cat crezi. Procedura e tot aia indiferent de medic si sansele tot alea sunt. Eu n-as refuza Fiv la Albu de exemplu nici de-ar avea-o pe mama Omida in echipa, daca e sponsorizat de stat. Stiu o fata al carei sot avea azoospermie si a facut Fiv cu punctie testiculara la un medic mai putin faimos ca Albu si are o fetita superba acum. Tu faci evident tot cum crezi dar daca 2 medici au zis IA de ce nu faci macar unul? Nu e o suma colosala, serios, 900 ron la Promed de exemplu, pe ciclu natural sau stimulare cu Clomid... E chiar super ok pretul.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
betty200 spune:
Emilia cat a avut AMH-ul sora ta si cati ani are?
http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee
gabyv spune:
Draguta, acum vazusi, imi pare rau pt Z1
Continua cu stimularile, ca o sa fie bine, am un presentiment.