Aspirante optimiste(795) Felicitari dreambaby !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Emilia asa stiam si eu de la endocrinolog ca pana nu se modifica TSH-ul nu are ce tratament sa imi dea. Zicea ca sunt cazuri cand nu e nevoie niciodata de tratament ca e posibil sa nu se modifice TSH-ul toata viata. Sunt nelamurita atunci daca influenteaza si cum ATPO mariti sarcina sau fertilitatea ca daca sunt acolo si nu au valori normale clar inseamna ceva.

KMY bafta la test. Sa fie cu ochisori.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Multumesc Emilia pentru raspuns, scuze da, era vara ta nu sora, nu mi-ai dat vesti bune, in aste conditii deja nu mai sper nici eu ca as mai putea ramane insarcinata, am AMH-ul 0,87 si 40 ani aproape 41 ... asta-i viata ...

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna

bun venit fetelor noi

Emilia Tsh-ul tau nu e in limite? al meu e 3,1 si endocrinologul mi-a zis ca e ok

Mergi la inceput

betty ai facut monitorizare luna asta? daca da cat aveau foliculii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Flori felicitari pt curaj; ma bucur ca bebelina este bine. Iti doresc sa vina bb 2 si sa nu va mai dea emotii pana la 40 de s.
Betty cel mai sigur semn de sarcina este lipsa menstruatiei, eu nu mai cred in altceva.
MeAlex si eu merg astazi la dr. Albu. Sper sa plec lamurita.
Carin bebe apare la Beta HCG la 10 zile de la implantare, din cate stiu eu, dar implantarea nu coincide cu ovulatia. deci, eu zic sa mai astepti macar 2 zile. daca zic gresit, va rog sa ma corectati.

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Katy bafta la doctor fa-ti lista cu intrebari sa nu uiti ceva

velvet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

katy,mult succes!se poate sa il prinzi grabit,dar fa-ti lista.eu asa am facut ultima data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Draguta mi-am facut temele de data asta. Sper sa-i dau si eu de cap o data infertilitatii. O sa revin cu detalii

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Katy ma bucur si sper ca Albu sa gaseasca rezolvarea problemelor prin tratamentul adecvat in caz ca e nevoie, te asteptam

Mergi la inceput