Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)
Raspunsuri - Pagina 9
IIuli spune:
cristina, se pare ca am scris in acelasi timp eu iau tardyferon fol de aproape doua luni, una la doua zile. e singura vitamina pe care o iau (am mai luat acid folic in primele trei-patru luni).
su eu sunt anemica, e prima oara in viata mea cand am analizele altfel decat ceas, dar inteleg ca e normal in sarcina.
nici eu nu cumparasem mare lucru pana acu doua saptamani, dar m-a apucat dintr-o data febra cumparaturilor si am cumparat asa:
- carut http://www.gugu.es/tienda-bebes-a/MIM004002/ficha/COCHE-SILLA-MIMA-XARI.html
- patut http://babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/253-patuturi-baby-italia-cel-mai-bun-pret/2797-patuturi-copii-lemn-baby-italia-euro-ivory.html
- aparatori si lenjerii pt patut http://www.tiendaparamibebe.com/buscar?orderby=position&orderway=desc&search_query=cars&submit_search=
- hainute de scos din maternitate, bodyuri, niste salopete, un trening, prosoape, pelinci, cosmetice de baita si niste tenisi simpatici
- sterilizator de la avent, vreo patru bibiroane, pompa de san, recipienti pt lapte
la cate am luat, intelegeti de ce nu am prea stat pe forum, nu?
ce nu am luat si voiam sa va intreb: nu am luat scaun de masina pt ca nu m-am hotarat inca daca luam cu baza isofix sau nu (am vazut ca s-a discutat si mai devreme pe forum, dar tot nu am tras o concluzie), cadita (dar aici discutia voastra m-a decis) si cred ca mai trebuie si altele, dar nu am lista in fata
29+ Mihai
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Eu vroiam un leagan Bright Starts pe care l-am vazut la targ, ceva in jur de 5-600 lei, nu mai tin minte exact, se balansa fata spate si stanga dreapta. Dar parca si fotoliul asta imi place. Eu ma entuziasmez usor la dracii de-astea, apoi vorbesc cu prietene mamici si ele imi spun ce experiente au avut si in urma discutiilor iau si eu decizia daca merita sau nu. Eu stiu sigur ca baita o sa ii fac in baie, inteleg ca poti pune cadita si pe un scaun ceva dar nu mi se pare safe. Cred ca voi lua totusi si un suport. Mama e la fel de vehementa contra caditelor anatomice, la fel nici ea nu intelege cum mai speli copilul pe spate sau pe cap :)) Mereu imi aduce aminte ca noi nu am avut asa ceva cand eram mici, si sa nu arunc banii aiurea, dar nu prea are succes. 32+ |
are dreptate mama ta, bani aruncati
si dc bb e bine dezvoltat dupa ce mai creste si sta singur (a) in fund o sa tr sa ii iei alt tip de suport (ca un triunghi) care se pune ori in cadita ori in cada mare iar caditele astea anatomice nu te ajuta de loc
eu am avut o cadita de la ikea;
oricum in primele luni baile sunt f rapide;plus ca nu le vei face zilnic in prima luna cel putin (pt ca oricum il speli tinandu l pe mana la chiuveta de fiecare data cand face kk si esti acasa si la cat de mici sunt e bagatela sa speli si restul corpului la una din ture)
joaca in baie incepe dupa ce stau in fund si atunci am preferat cada mare (pana la 11 luni o spalam de fiecare data inainte de baia copilului )
32+
Porumbita spune:
citat din mesajul lui Kimmy Buna dimineata! Ali,ce matinala esti,mi-ai luat-o inainte cu cafeaua .Nu-i nimic,mai dau si eu una Eu m-am trezit nitel nervoasa,au luat-o razna hormonii mei. Pregatesc gazuta de gradi,si revin _ Mamica mandra 30+ Povestea noastra |
ha, si eu tot cu fata la cerceaf m am sculat si am draci (noroc ca sunt singura la birou)
fleur merci frumos!!
ioana dimpotriva, mananci normal, nu fara sare, daca retii apa
ref la fier eu mai am inca 3 zile de luat 3 fiole de Tot'hema apoi trec pe 2 fiole (mi am facut inclusiv analiza pt depozitelele de fier si sunt sub nivelul marii)
32s
Porumbita spune:
citat din mesajul lui IIuli daconst, ce e quark? 29+ Mihai |
un fel de branza
daconst mie mascarpone mi se pare ca merge f bine cu capsunile, nu quarkul
Gabriela82 spune:
neatza!
Biri, Daconst multumesc de parola.
Am admirat si eu pozele cu cele 2 piersicute si cu burticile, am pus si eu cateva poze sa ne cunoasteti.
Eu am avut cadita ergonomica si m-am descurcat bine cu ea, cand nu a mai stat in cadita am mutat-o direct in cada mare.
Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank">
Daconst spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Porumbita
un fel de branza daconst mie mascarpone mi se pare ca merge f bine cu capsunile, nu quarkul |
Mascarpone e buuun,dar e cam gras.
Quarkul e branzica gen Philadelphia...cu 0,2% grasime.Stiu ca se gaseste si in Ro acum.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt
Gabriela82 spune:
Freedelia ti-am trimis un PM referitor la wrap-uri, daca mai este valabil.
Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank">
michelle1981 spune:
Carmen - da, incape suportul foarte bine pe fundul caditei, e moale si se pliaza curbat.
Iuli - felicitari pentru achizitii, sa le folositi sanatosi.
Eu ma simt mai bine cu burta de vreo 2 saptamani, cred ca s-a asezat cu capul in jos ca nu ma mai dor coastele.
Sambata noapte vom pleca spre mare, dar cand vremea asta asa nu imi vine sa fac niciun bagaj. La Iasi ploua de ieri.
In plus nici costum de baie nu am, am cumparat unul marimea 44 din Kauf. dar nu se intinde in fata cat de mult trebuie.
Nu mai stiu cine intreba cum facem fata cu copil mic, si eu intrebasem acum cateva zile.
Pai Bianca e la gradi de la 9 la 4 si asa sunt libera mai toata ziua. Iar dupa amiaza ies cu ea la joaca, o pun in carut si o duc la parculet si gata
Mai rau e cand trebuie sa strang ce imprastie pe jos, jucarii, dar ii mai spun si sotului sa le adune
E greluta, cam 13 kg si nu o mai pot duce asa mult in brate, dar se conformeaza singurica. La bucatarie o pun pe blat, in carut se urca singura. La spalatul pe maini e mai greu dar o pun pe genunchiul meu (eu imi sprijin piciorul pe cada)
Dana, Iuli - suna bine cheescake-ul. Dar eu nu am crema de branza. Oare cu iaurt+ou nu merge?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+
IIuli spune:
eu nu folosesc intotdeauna marcarpone pentru cheesecake - de cele mai multe ori fac din branzica de casa cu smantana sau iaurt + oua, iese foarte bun; daconst, daca nu gasesti la voi branzica de casa, merge bine si ricotta.
mmm, as putea face si eu una, mi-am facut singura pofta
29+ Mihai