Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

dana nu stiu daca e valabila treaba cu buricul.ca eu demult ma chinui sa il mai vad si cam greu reusesc.daca era dupa asta cred ca trebuia deja sa fi nascut

praji cu capsuni si eu vreauuuuu.de oricare nu conteaza ce reteta faci pana la urma.eu de cand mi ai dat ideea cu tiramisu de capsuni am tot facuto.mie imi place tare

34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Dana, da, am si scoica de la carut si o folosesc pana pe la 9 luni.
Apoi probabil o sa ii iau Biancai un scaun de la 14 la 36 kg si cel de acum (care e pana la 18 kg ~ 4 ani) ii va reveni lui bebe

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Miha,nu ai costum din ala cu snur in parti,de-l poti "regla" cum vrei?
Eu am luat costumul de gravi cu mine,dar era negru si ma coceam la burta.
Nu l-am suportat decit cind era mai inchisa vremea si batea vantul.In rest am luat costumul normal ce-l aveam si inainte si cu un paero si a fost super.cred ca am pus si poze in el.

Ali,se zice ca bb coboara si atunci burta e oarecum in jos cumva si nu mai vezi buricul de sus.
Eu inca il vad,deci stau calma ca nu nasc.

Ma duc dupa capsuni si vad eu apoi ce-o iesi din praji asta.
Mersi de sugestii.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

32+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Spor la cules capsuni!

Prajitura mea e deja in cuptor, am pus 2 oua (batut albusurile separat sa fie pufoasa), iaurt si capsuni.

Da, am costume cu snur, vreo 4 Dar mi-e rusine sa imi expun burtoiul

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor -- am fost neserioasa rau cu wrapurile, mii de scuze. Faza este ca eu sunt foarte handicapata cu tehnologia, nu le am deloc. Am facut poze la wrapurilepe care le am acum in casa, insa nu stiu sa l incarc pe photobucket de pe iPad. Am sa le trimit acum pe maiul comun si poate vreuna dintre voi care se pricepe se milostiveste sa le puna pe picassa. E ok asa?

Ai mei pleaca de aici pe 18, deci daca imi spuneti pana pe 17 pe care le vreti, nu e problema. Ei stau in Bucuresti vizavi de Parcul Tineretului, la vreo 5 minute de statia de metrou Tineretului, chiar pe bulevard.

Trimit pozele chiar acum, mii de scuze.

Fleur -- tie pot sa iti trimit foarte usor, partenera mea de business pleaca acasa, in State pe 19 iunie si ti-o pune la posta, in cateva zile ajunge. Ca tin minte ca ai zis ca pate sa iti aduca cineva din Romania. Doar sa te hotarasti si sa imi zici pana pe 16-17 ca sa am timp sa i-o dau.

Trimit acum si revin...

Delia, 34+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burtici! eu v-am pus micul dejun pe FBK azi aici n-am cum sa-l pun...m-am rasfatzat maxim ce sa mai
dimineata am intrat in panica pt k nu o mai simtisem pe bebelina de aseara si ea de obicei imi dadea trezirea pe la 5-6, dar azi...nimik. si aveam si burta tare cd m-am trezit, fara dureri, dar tare am bagat rpd un no-spa, am tot mangaiat-o pe pitica, am vb cu ea si intr-un final s-a trezit pe la 9 asa, dup-a ce deja ma dadusem de ceasul mortii, ma gandeam sa-l sun pe dr, sa ma duc pana la medlife...paranoia cred k nu-i place micutzei vremea asta de e mai puturoasa
am vz k vorbeati de caditze - eu mi-am luat sambata de la kidex una "clasica" sa zic asa, e roz si are niste pestisori pe ea, fara suport. am vb cu o neonatoloaga si mi-a zis k nu prea recomanda astea cu suport incorporat pt k e destul de rigid, iar partea care vine intre piciorushe e destul de grosolana si la inceput cd sunt f micutzi e destul de suparatoare. plus k dupa ce mai creste BB, trebuie luata alta caditza fara suport. asa k eu mi-am luat una simpla, am dat 35 ron pe ea si o sa iau separat un suport din acela de burete ca al lui michelle parca...
in ceea ce priveste leganutzele - m-am tot uitat si eu la diverse modele, insa parca nu-mi vine sa dau 300-500 ron pt doar cateva luni...plus k daca raman la caruciorul cam are sistem de balansare si la scoica si la landou.
aruba, carmen - vedeti k pe strollers.ro au promotii la leagane, am primit eu ieri pe FBK ceva.
noua ne-a mai completat buni garderoba au fost ai mei ieri la bebe shopping si i-au cumparat o gramada de hainutze nepoatei astept sa mi le aduca si apoi fac inventarul cu ce ne mai trebuie.
dupa masa ma vad cu fostii colegi de la job abia astept!
ma bag sa fac o baitza si vbim mai tarziu
delia - asteptam vesti

Roxy
32+ AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor va pup.Eu sunt la birou si am intrat sa va salut. Nectarel are transfuzie azi. A avut si ieri ptr. ca prematurii sunt anemici.Doamna doctor ne-a explicat aseara ca ei incearca sa suplineasca acolo burta mamei. Biribu, m-ai intrebat daca avem voie sa-i atingem. Da ne lasa. Nu va pot descrie ce senzatie este. Probabil totul are alte conotatatii prin faptul ca este atat de mic. Este impresionant cum simte si cum se linisteste. Freedelia, inseamna ca ai tai sunt vecini cu mine. eu tot in Tineretului stau. Doctorita ne-a explicat ca prima luna o consideram cand face 40 de saptamani.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Am scris un mesaj kilometric si l-am pierdut, am niste nervi!!!

Nu mai scriu din nou, decat ce era important.

Carmina -- sunt normale palpitatiile, nu toate sarcinile le au. Dar sunt normale. Eu am avut la a treia sarcina.

Cadita -- si eu sunt tot pentru cea normala, majoritatea copiilor urla la baita in primele luni de nu stii cum sa iiscoti mai repede, abia cand incep sa stea in fund incepe sa fie fun si atunci nu mai stau in cele ergonomice pt ca pozitia e prea pe spate si nu le place.

Delia -- mai asteptam vesti.

Va pup!

Delia, 34+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Vad ca majoritatea mamicilor recomanda cadita simpla, o sa ma reorientez si eu.

Iuli: imi place mult caruciorul ales, pot sa intreb cat a costat? Patutul l-am comandat pe acelasi, deci evident, imi place si ala :) Am inteles ca vine la sfarsitul lunii aproximativ.

Muraturica: La multi ani si aniversare frumoasa!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna burtici si mamici

Roxypuy arata super micul dejun , iti urez distractie placuta la intalnirea cu colegii

Michelle , un concediu placut la mare si eu merg in weekend , tu in ce statiune mergi ?

Muraturica , LA MULTI ANI !!!! fericiti si multe bucurii mai ales acum ca vine bebe .

Carmina si eu am avut probleme ca tine dar intre 20si 25 sapt , acum m-am linistit .

Ada , va trimit pupici la amandoi .

Dana , sa te gandesti si la noi cand papi capsuni , eu am mancat ft multe capsuni in perioada asta si ii spun lui BB capsunica .

La capitolul hainute sunt gata , nu mai am nevoie de nimic ... trebuie sa mai fac un drum pe la farmacie , patutul trebuie sa vina , la carucior nu ne-am hotarat inca ,cadita si eu am luat tot normala este ft buna , in curand trebuie sa ne apucam de bagaj
Azi am zi de relaxare si de stat in pat , ieri am trebaluit mult ... curatenie , spalat , mancare .

Am admirat noile poze , toate sunteti frumoase

Va pup si sunt prin zona

34+ Andrei

AMR 4 Weeks !

Mergi la inceput