Aspirante optimiste (794)!!!
Raspunsuri - Pagina 9
velvet spune:
buna dimineata
alex
emilia
mihaeu iau femibion,l-am luat acum vreo sapt,o noua cutie,nu am auzit nimic ca nu mai exista.oricum dr albu mi-a zis sa iau femibion si acifol.atat.cand i-am zis de aspenter,a zis sa nu iau.eu iau in continuare,vazand ca dr hematolog il recomanda.acum daca e bine sau nu...eu atat iau pt mutatii.
o zi calda
draguta spune:
'neata
Emilia interesant filmuletul, asta e o cauza majora, stiu ca au folosit cateva fete lubrifiantul si au ramas gravidute, acum nu-mi vine in minte decat Gina85
Maria imi pare rau de test dar nu ne lasam doborate , asa-i?
Mihaela ai inceput ceva naturiste?
Velvet astazi esti putin mai vesela si asta e f. bine
bafta multa tututor!
Anca sa fie asa cum iti doresti, baietelul sa fie pe drum
velvet spune:
draguta,neataam inceput o lupta cu mine insami,pt ca drumul pe care apucasem nu era tocmai bun...oi vedea cat/daca ma tine.
draguta spune:
velvet ma bucur pentru tine, vei vedea ca iti va fi mult mai bine si sanse mult mai mari de reusita, iti doresc sa ai puterea sa mergi inainte cu starea de acum
velvet spune:
dragutami-amimpus si imi impun unele lucruri.sper sa nu mai cad,desi...nu ma imbat cu apa rece.imi stiu sansele.tot ce ma rog este pt o Minune.
MeAlex spune:
Mihaela, scuza-ma, am vazut intrebarile dar am uitat sa raspund. Mi s-a recomandat (asa recomanda in general, nu numai mie) Cetebe simplu. Nu stiu ce concentratie are Magneziu forte cu B6, recomandarea e de 400 mg (bine, pastila clasica are 470 mg).
Nu am auzit nimic de Femibion.
Velvet, mai bine continui si cu Aspenter, ajuta la mutatii, dar dupa ce ramai gravida trebuie sa vezi daca vei continua cu el si in ce concentratie (daca vei face Clexane, nu trebuie sa iei zilnic Aspenter, ci la 2 sau 3 zile).
Maria, Fildas e cam slabut, asteptam sa NU vina rusii/.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
velvet spune:
alex,multumesc pt sfat asa voi face.clexane sigur imi va trebui.sa raman eu gravi.asa a zis si dr albu-oricum veti obtine sarcina,natural,IA sau FIV cum va intarzie cm ul faceti test si apoi clexane.
mrenescu spune:
Buna dimineata fetele. Va zic buna dimineata din nou pentru ca dupa ce am postat despre test am dormit neintoarsa pana la 9.30. Nu stiu daca somnul e sau nu un semn de sarcina dar eu am bagat somn zilele astea libere, grupa mare. Cel putin m-am odihnit
Draguta, nu ne lasam noi doborate asa cu una cu doua.
Mihaelafalt, imi pare rau ca au venit uratii. Ma gandeam ca poate, poate te sar luna asta. Dar asta e, fruntea sus si tot inainte.
Mealex, in ce sens e fildas slabut? Adica iese pozitiv la concentratie mare? A fost din pacate singura marca pe care o avea farmacia la care m-am oprit, mama ei de treaba!
Velvet
Acasa mai am o barza si cateva alinta. Ma gandesc acus pe care din ele sa le pun la incercare, next
Inca nu sunt suparata, tot mai trag speranta ca prostul in targ. Recunosc insa ca mi-a trecut prin cap ca poate am deficienta de progesteron si de-aia nu reuseste sarcina sa se fixeze. De ce m-am gandit tocmai la asta? Pai parca durerea de sani dinaintea cm este de la concentratia de progesteron ( care se transforma in corp galben si hraneste sarcina). Scaderea durerii de sani dupa test pozitiv oare nu inseamna deficit? Zic si eu...fac presupuneri...e posibil ca stiintific sa fie mai mult decat vara toata teoria mea.
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet draguta,neataam inceput o lupta cu mine insami,pt ca drumul pe care apucasem nu era tocmai bun...oi vedea cat/daca ma tine. |
Asta e o veste buna. Remarcasem din prima ca deprimarea si gandurile negre cam pusesera stapanire pe tine si nu vreau sa ajungi ca verisoara-mea care a facut cateva incercari si cateva analize si pe urma s-a plictisit, a zis ca asta e, nu e sa fie si nici ca a fost. Pentru unele lucruri trebuie sa lupti, altele vin mai usor.. asa e viata. Oamenii puternici in general obtin ceea ce vor. Eu cam spre 45 de ani o sa zic stop si o sa ma gandesc la adoptie. Pana atunci voi face tot ce pot sa am copilul meu.
Mrenescu, imi pare rau ca al doilea test nu a iesit pozitiv dar tu fiind in ziua 28 este foarte posibil sa fie prea devreme. Majoritatea testelor se fac in prima zi de intarziere, adica ziua 29. Stiu de surecheck ca se pozitiveaza greu pt ca nu detecteaza nivelul HCG decat cand depaseste un anumit prag (adica mai tarziu dupa implantare, nu imediat). Deci eu zic sa mai astepti putin.
Draguta, din cate am inteles in urma documentarului "inside the human body" facut de BBC, mucusul din zilele cand femeia nu e fertila este ca un dop, nu poate fi patruns de spermatozoizi. In zilele fertile mucusul respectiv curge si practic spermatozoizii il pot folosi ca pe o scara ajungand astfel in uter.
Ma gandesc ca daca mucusul acela este insuficient cantitativ prea putini spermatozoizi vor "urca" pe el si de aceea lubrifiantul Preseed ii poate ajuta, plus ca avand PH bazic, va proteja mai mult timp spermatozoizii de acidul din vagin. Deci eu sunt decisa sa il folosesc.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto