Aspirante optimiste (794)!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ce fel de stimulare ai facut, in ce zile ai mers la monitorizare, cand se recolteaza proba de sperma de la sot si cum se intampla procedura in sine pentru inseminarea in trompe? Eu imi imaginezi ca se introduce prin vagin un tub care trece prin col si ajunge in capatul uterului langa trompe dar de unde stie medicul unde a ajuns cu tubul acela, iti face si eco in timpul asta sau cum? Cat dureaza practic toata procedura?
Mie tocmai mi-a venit ciclul. Rosu, abundent, cu mici cheaguri ca de obicei, cu mici dureri de burta si mari dureri de cap. Probabil o sa ma tina tot 2 zile cum ma tine de cand am inceput stimularile.
Azi e ziua de nastere a mamei si mergem in vizita la ea dar ma simt intr-un hal... si in casa nu am ca si calmante pentru durerea asta de cap decat Ketalgon (care nici nu stiu daca e eficient in durerile de cap, nu stiu de ce il am in casa si daca sa iau, ca i-a fost prescris sotului meu mai demult pentru dureri de coloana).
Velvet, curaj! Hai ca o sa reusesti si tu, o sa reusesc si eu, o sa reusim toate de aici. Cum bine zicea cineva nu de mult, nu poate irosi Dumnezeu atata iubire.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

oxxy,multumesc dar...viata merge mai departe indiferent de cum sunt eu...

emilia,imi pare rau de urati da,sper sa reusim.eu voi lupta pana la capat.acum ...astept.si-atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Emilia, si eu testez problemele imunologice, am aceleasi temeri ca tine. Nu am probleme cu tiroida, dar citeam undeva ca in jumtate din cazurile cu ATPO mariti, sunt si alte probleme autoimune care pot duce la respingerea embrionului sau la imposibilitatea implantarii.
Maria, astept un test de alta marca. Eu am avut test vag pozitiv Barza si era sarcina.
Velvet,!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Oxxy, Velvet
MeAlex, ce aiurea cu AntiTPO astia.. la mine tot cresc... :( si impotriva lor chiar nu se poate face nimic. Erau foarte mari Anti TPO si Anti Tiroglobulina cand am descoperit tiroidita, apoi au mai scazut in timpul tratamentului, iar au crescut dupa o vreme... nu foarte mult dar totusi... Alte boli autoimune nu am (adica nu am lupus si nici sindrom fosfolipidic).

Mergi la inceput

Cu ce au scazut? Cu Eutyrox, nu? La topicul Trombofilie sunt fete cu tiroidita si cu tratamentul asta au obtinut si au tinut sarcina.
Pe langa bolile astea autoimune, mai sunt si alti anticorpi care tin tot de imunologie...cum ziceai si tu, ac. antispermatoizi, anti ADN, anticorpi nucleari...Nu mi-a recomandat nimeni sa ii analizez, dar i-am pus pe lista. Urmeaza sa fac saptamana viitoare la Inst. Babes o analiza ce depisteaza nr. de celule Natural Killer care determina corpul sa respinga embrionul (sunt cele care lupta impotriva infectiilor, cancerului, etc).

LE: Emilia, ai PM!

Mergi la inceput

Cu Euthyrox au scazut dar am citit acum pe net ca suplimentele de Seleniu scad valorile anticorpilor AntiTPO.
O sa incep sa iau suplimente cu Zinc, Magneziu, Seleniu si Cupru.
Sa imi zici si mie cum se numeste exact analiza asta pe care o faci la Babes, cum ai aflat de ea, cine ti-a dat recomandare sa o faci si cat costa (daca costa). As face-o si eu dar nu cred ca pot sa ma duc asa pur si simplu la Babes fara trimitere fara nimic sa zic ca vreau sa fac analiza asta... nu?

Mergi la inceput

Intra pe lista investigatiilor necesare in cazul bolii abortive (adica 3 sau mai multe sarcini pierdute consecutiv), se numeste Fenotipare Natural Killer, se face la Institutul V. Babes (nu la spital), costa 300 lei, ai rezultatul in 2 saptamani si te poti duce fara recomandare (eu am o lista de analize de la doctor dar poti merge si fara). Investigatiile sunt recomandate de dr. Dragos Albu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Fetele, am facut un nou test ( Fildas tip stilou). Rezultat negativ. Eu azi sunt z13 DPO si cred ca z28. In doua zile ar trebui sa apara uratii deci voi stii o treaba. Ma deruteaza faptul ca barza mi-a aratat doua liniute. De obicei nu da gres dar poti sa stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls !

Maria, n-am auzit de Fildas ala, poate e mai ciufi la pozitivat, ca Surecheck. Cred ca maine vei avea un rezultat concludent. O Barza dubioasa duminica s-ar vedea marti pe cam orice test, zic eu. Hai, baga crosetat inca o zi, ca nu sunt zarurile aruncate !

O saptamana frumoasa sa aveti, plina de betigase magice !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Vesti de la mine, ciclosul e la el acasa de pe 1 de la prima ora a zilei, nu am prins nici programare la doctorita aia aproape asa ca renunt la monitorizare si stimulare luna asta.
Maria eu zic sa mai astepti putin sa nu mai faci nici un test si o sa vezi in 2-3 zile daca apar uratii sau nu.
Emilia imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta.
Daena tu ce faci, suntem si luna asta to in aceeasi zi sau tu ai un test de sarcina pozitiv si stai ascunsa?
Alex am intrebat in capitolul trecut de pastilele pentru trobofilie cred ca nu ai vazut asa ca ma repet: cetebe de care trebuie sa luam noi din ala cu zinc pentru imunitate sau doar din ala simplu si magne B 6 luna asta mi-a dat de la farmacie magneziu forte cu B 6 a zis ca are aceeasi concentratie si e bun, sa iau asa?
Si ati auzit ceva de femibion 1 cum ca nu s-ar mai fabrica si ca s-a inlocuit cu altceva?
Va doresc o saptamana buna.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput