Aspirante optimiste (794)!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

stiti cumva daca lubrifiantul asta interfereaza cu alaptarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Emilia, da, orice este posibil. Oricum ma intreb daca decizia de a face copii nu e una care genereaza apoi 1000 de griji. Intai ca nu ramai. Apoi daca ramai, oare poti tine sarcina? Daca se dovedeste ca poti tine sarcina, oare nu cumva se va opri din evolutie? Apoi dublul si triplul test si rezultatele lor. Apoi grijile nasterii. Apoi grijile primului an. Si-o tii tot asa pana il vezi insurat
Dar zau daca nu-s dornica sa-mi asum toate grijile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Draguta inca nu am inceput naturistele ca am avut n wekwnd foarte incarcat si ieri am fost la biserica apoi am dormit ca am avut 2 nopti de griji si nesomn.
Acum vreau sa ies in oras sa imi cumpar si incep din seara asta.
Alex multumesc pentru raspunsuri.
Cu lubrifintul minune graviduta a ramas Bob, cum puteti sa uitati de ea, cand l-a laudat atat de mult si m-a convins sa il folosesc si eu.
Maria speram ca somnul la tine sa fie de bine, fa alinta dar cu prima urina, mie la sarcina trecuta alinta mi-a aratat bine adica 2 liniute.
Velvet ma bucur ca esti mai optimista, la mine e a 2 luna cand aud ca femibionul nu s-ar mai fabrica, dar pana la urma am insistat si am gasit la sensi blu.
Imi fac curaj sa plec in oras dar nu am chef, as sta in pat sa ma odihnesc ca nu mi-a ajuns somnul.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

emilia,deprimarea mea n-are nici o legatura cu lupta mea pt a avea un copil.aici sunt decisa!n-am facut doar cateva analize,am facut muuulte,amandoi.acum m-am oprit pt ca IA in cazul meu e o pierdere de bani si timp,iar FIV nu-mi permit acum si nici nu sunt decisa pt vreo clinica unde sa fac.si am zis sa mai reduc din inversunare,ca nu-mi aduce un copil.dar nu am renuntat.nici in cel mai indepartat coltisor al fiintei mele.asta e tot ce imi doresc-un copil!acum am citit ca IA cu tot cu tratament la dr meu la medlife e 25 mil si jumate.n-are rost doar cu cativa gigei buni.astept.poate Dumnezeu imi va da o minune,poate nu.oricum ar fi am nevoie de liniste.dar..asta nu inseamna renuntare.nu voi renunta niciodata!decat din motive financiare daca va trebui sa fac FIV 2,FIV3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello din nou !
Am lipsit motivat, am avut vizita la doftor, sa vedem guzganelul
Mi-au iesit piticii din creier, bb e bine, ma-am calmat pentru vreo 2 sapt macar

Pentru cine nu stie, da, eu in decembrie am folosit Preseed, combinat cu paharelul de vin rosu in fiecare seara. Cert este ca a functionat, sunt cat de poate de imbulinata. Eu oricum am spus ca recomand acest gel nu doar aspirantelor, ci tuturor cuplurilor (in special acolo unde sunt deficiente de lubrifiere naturala). Nu are miros, nu are coloranti, deci nu afecteaza flora vaginala si cred ca n-are absolut nimic de-a face cu alaptarea, fiind doar o solutie cu PH neutru, care asigura, in principal, un confort benefic. Cat l-am folosit, mie mi s-a parut ca actioneaza inclusiv ca un dop, tine gigeii la "pastrare" pentru o perioada mai indelungata si stim ca avem nevoie sa nu-i pierdem asa rapid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Maria, doar stiu ca e slabut din ce am citit pe net, nu gasesc prospect sa vad ce sensibilitate are...Lasa grijile pentru progesteron, vei lua de la testul pozitiv. Nu cred ca te poti baza ca durerile sau lipsa lor pot arata lipsa de progesteron. Cand ai test pozitiv, bagi o beta si un progesteron, ca sa fii linistita!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare

Mihaela, joi fusesem la farmacie aici in Viena, sa-mi cumpar No-Spa, din pacate nu am gasit.
In schimb, am zarit Fembion pe rafturile farmaciei, cu gandul la tine a zis in gand: "Uite Miha ca aici se vinde Fembion"

Maria, si eu zic ca e devreme pt test. Tin pumnii in continuare pt tine

Anca, ai facut testul?

Velvet, ai PM

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Emilia, da, orice este posibil. Oricum ma intreb daca decizia de a face copii nu e una care genereaza apoi 1000 de griji. Intai ca nu ramai. Apoi daca ramai, oare poti tine sarcina? Daca se dovedeste ca poti tine sarcina, oare nu cumva se va opri din evolutie? Apoi dublul si triplul test si rezultatele lor. Apoi grijile nasterii. Apoi grijile primului an. Si-o tii tot asa pana il vezi insurat
Dar zau daca nu-s dornica sa-mi asum toate grijile astea.

Genereaza 1000 de griji dar nu toate odata. Eu o iau treptat. Prima mea grija a fost ca nu o sa ovulez (ma temeam ca nu o sa raspund la Clomid si o sa trebuiasca sa investesc o carca de bani in injectabile) dar iata ca am avut placuta surpriza de a afla ca ovulatia mea nu e asa problematica.
Am inlocuit aceasta grija cu grija ca nu o sa am endometrul bun dar e ok. Am inlocuit si aceasta grija cu grija legata de spermograma sotului (inca nu mi-am luat aceasta piatra de pe inima) si cu grija ca poate am trompele infundate dar luna asta voi scapa si de aceste 2 griji intr-un fel sau altul si sper ca daca sunt probleme se vor rezolva sau s-au rezolvat deja. Mai departe de atat nu ma gandesc. Nu mi-am pus pana acum problema pierderii unei sarcini si aceasta problema mi-o voi pune cand ma voi vedea gravida cu beta grasa si 2 liniute clare pe test. Fiecare grija la timpul ei, zic!
Si eu sunt maxim de dornica sa-mi asum aceste griji, care dupa spusele mamei nu se termina nici dupa ce s-a casatorit pruncul

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele un articol interesant

http://bebster.ro/articole/antioxidantii-in-fertilitate

Mergi la inceput