Aspirante optimiste (794)!!!
Raspunsuri - Pagina 11
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet emilia,deprimarea mea n-are nici o legatura cu lupta mea pt a avea un copil.aici sunt decisa!n-am facut doar cateva analize,am facut muuulte,amandoi.acum m-am oprit pt ca IA in cazul meu e o pierdere de bani si timp,iar FIV nu-mi permit acum si nici nu sunt decisa pt vreo clinica unde sa fac.si am zis sa mai reduc din inversunare,ca nu-mi aduce un copil.dar nu am renuntat.nici in cel mai indepartat coltisor al fiintei mele.asta e tot ce imi doresc-un copil!acum am citit ca IA cu tot cu tratament la dr meu la medlife e 25 mil si jumate.n-are rost doar cu cativa gigei buni.astept.poate Dumnezeu imi va da o minune,poate nu.oricum ar fi am nevoie de liniste.dar..asta nu inseamna renuntare.nu voi renunta niciodata!decat din motive financiare daca va trebui sa fac FIV 2,FIV3... |
Pe mine m-a invatat mama sa nu renunt niciodata. Mi-a zis ca in clipa in care sunt disperata si nu vad decat o solutie care imi e inaccesibila sau nu vad chiar nici o solutie sa spun o rugaciune si sa astept putin si voi vedea ca in scurt timp Dumnezeu imi va deschide calea catre o solutie sau imi va lumina mintea ca sa transform in accesibila solutia pe care o credeam de neatins. La ea a mers de multe ori si a mers si la mine in cele cateva ocazii in care am aplicat-o. Mama mea imi e model in lupta asta pentru bebe fiindca ea a pierdut foarte multe sarcini in primele luni si inainte de mine a nascut la 7 luni 2 fetite gemene. Una s-a nascut moarta si cealalta a murit la cateva minute dupa nastere. Chiar aseara vorbeam cu ea despre asta si mi-a zis ca nici ea nu stie cum s-a ridicat dupa lovitura aceea, ca a plans pana a crezut ca moare si apoi dintr-o data s-a ridicat si a zis gata, eu trebuie sa am un copil si stiu ca Dumnezeu ma va ajuta. Si dupa aceea a ramas gravida cu mine si a fost ok.
Foarte util articolul referitor la antioxidanti
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
draguta spune:
Emilia asa este cum ai spus mai sus, pe mine credinta ma ajuta sa fiu optimista, asta nu inseamna mai putin realism sau prea mari iluzii, se creeaza un fel de comunicare , daca intelegi semnalele e perfect, poate nu o sa credeti, mie dupa multe rugaciuni, mi-a aratat calea , ceva imi spunea ca trompele sunt o problema si asa a fost, acum ma rog sa imi transmita mai departe tot ce am de facut bun pentru mine si pentru viata mea
ALTESA spune:
draguta.emilia daca a-ti fi scris pe FB v-as fi dat cate un like.
ASA va vreau sa ganditi pozitiv.
draguta spune:
http://www.taifasuri.ro/taifasuri/farmacie-verde/676-sfecla-roie-distruge-tumorile-cancerigene.html
Altesa
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet deny nu am primit nimic de la tine |
Acum cred ca a aparut
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
Katy82 spune:
Dana felicitari pt testul pozitiv! Te asteptam cu rezultatul grasut de la beta.
Mrenescu poate a fost prea devreme facut testul, mai asteapta sa ai macar o zi intarziere.
Anca eu sper sa fie bebe la tine, asa ca lasa-l pe sot cu sacosele de cumparaturi!
Miha imi pare rau pt Z1, poate luna viitoare mergem amandoua la odisee.
Fetele noi - bine ati venit!
pe toate
Imi doresc sa fiu mamica!
daena spune:
Buna fetelor!
N-am mai scris ca nu am noutati. Miha, sunt exact dupa tine cu menstra, la mine ziua 1 a fost in 2 iunie, si de atunci tot cate putin, dar vine.
Si eu vreau sa incep un tratament naturist, sa vedem ce va fi.
Va pup si sa auzim numai vesti bune!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed