Aspirante optimiste (794)!!!
Raspunsuri - Pagina 19
Katy82 spune:
Multumesc Anca! Am auzit ca are o problema cu greutatea pacientelor. La care Albu te referi, ca am inteles ca sunt 2.
Imi doresc sa fiu mamica!
ancadragoman spune:
Albu de la Medlife
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
dana0000 spune:
Anca in locul tau il scuipam!
Katy si M.Bechir are o problema cu greutatea,si eu sunt supraponderala dar am reusit.Sunt mai multi dr care recomanda sa fii slaba sa poti concepe dar o legatura clara nu am vazut.
Daca e vb de dr Dragos Albu de la Medlife e un profesionist,nasa mea a nascut cu el acum 4,5ani si a fost super multumita.Ea nu a avut probleme de fertilitate,dar a comunicat cu el foarte bine.
Statea cate 1ora la fiecare eco sa vada ca totul e ok,si a fost.Fetita ei e perfect sanatoasa!
Em mai ia cate un pupic pt fiecare obraz,poate faci gemeni
Mony La multi ani pt sot,sa fiti sanatosi si sa concepeti un bebeloi marca inregistrata cat mai curand!
Maria faza asta cu sa astepti 1 an e fix pt prosti,din moment ce sunt constienta de faptul ca infertilitatea e la moda si eu fac parte din generatia greu incercata nu as mai astepta 1an.Eu asa am facut,am ascultat de medici ca dupa 1 an facem investigatii mai amanuntite...asadar abia dupa 2ani jumate de incercari am vazut dublu. Nu mai sta,mergi la cele din Z3 si Z21.
ancadragoman spune:
Dana eu atunci nu prea aveam probleme cu greutatea,de la tratamentul de sustinere am adunat cele mai multe kg dar atitudinea mi s-a parut oribila si nici flecma mea nu o merita.
Albu in schimb este f bun profesionist,bun ecografist si OM.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
tanamera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Pentru ca nebunul are idei putine si fixe ( desi toata lumea imi zice sa stau potolita ca nu incercam nici macar de un an), mie mi s-a pus pata sa fac analizele de z3, z14 si z21. Voi le-ati facut la recomandarea medicilor sau pentru ca asa ati vrut? |
Eu le-am facut de capul meu in ianuarie 2010, in februarie urma sa fac HSG, dar nu a mai fost cazul pentru ca am ramas insarcinata.
mrenescu spune:
Multumesc de raspunsuri fetele Asa ma gandeam si eu. Sa nu mai stau si sa le fac direct fara sa mi le dea neaparat.
Datorita costurilor insa ( la synevo am calculat bro 378 de ROn pentru toate ), ma gandeam sa fac progesteronul eventual luna asta ( ca pe asta il suspectez eu ca fiind problematic) si sa le impart pe 3 luni. O fi ok asa?
emilia.m spune:
Maria, cred ca ar fi ok pe 3 luni avand in vedere ca nu iei medicamente care sa impacteze rezultatele.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Katy82 spune:
Mrenescu eu te sfatuiesc sa nu mai astepti, fa-ti analizele mai bine. Eu zic ca e de preferat sa le faci pe toate in aceeasi luna, pe acelasi CM.
Mai fetelor, desi doctorul la care am fost a zis ca chiar daca gigeii sotului sunt cam obositi, nu e problema la el, eu cred ca s-ar putea sa cam fie. Spermograma si-a facut-o la Dr Mioara Matei iar rezultatul a fost Asternoteratozoospermie moderata. Adica nu e ala raul atat de negru dar nici bine nu e. Iar eu nu mai stiu ce fel de ceaiuri sa iau si problema s-ar putea sa fie la el. Cred ca o iau pe aratura.
Imi doresc sa fiu mamica!