Aspirante optimiste (794)!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni la multi ani sotului! multa sanatate!
Katy parerea mea este sa repete sotul tau spermograma in alta parte, de ex sotul meu a facut-o la medlife si la 3 inseminari proba a preparat-o Matei, ideea este ...cand am fost si i-am arata rezultatul de la medlife mi-a taiat si incercuit pe ea spunandu-mi ca nu are cum sa aiba forme normale 94% (avand normospermie) bineinteles ca la inseminari nu mi-a dat nici un raport sa stiu si eu cat au fost inseminati in fine... acum cand am fost la Promed am primit raport pe proba recoltata si dupa ce a fost preparata si atunci mi-am dat seama ca de fapt a fost bine lucrata la medlife.

Mrenescu, Velvet imi pare rau ca au venit uratii o sa va urmez in curand deja nu mai ma dor sanii semn ca se aproprie.

Dana, Bob, Ipopica va
Fetele va fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Miky, cat mai ai pana la testul dublu?
simti ceva diferit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

la medlife am aflat si noi de problemele la spermograma.

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Velvet la fel ai patit si tu? Deci mai bine sa o repete?

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele stiti ca v-am spus ca iau niste ceaiuri care am zis eu ca-mi fac bine si ca nu au ce rau sa-mi faca, e se pare ca au. Dupa doar trei zile mi-a aparut ceva , ca un nodul, la san. Sa-mi fie invatare de minte, sa nu ma mai tratez dupa ureche ca doar nu sunt doctor. Deci ma calmez ca dau in altele. Imi doresc eu bebe dar mai imp e sa fiu sanatoasa. Sa nu faceti ca mine.Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Maria, eu am facut de capul meu, dr. Albu nu mi-a dat sa le fac pentru ca am ramas gravida relativ usor, deci nu am teoretic probleme hormonale. Eu am incercat sa le fac in aceeasi luna, cred ca e mai bine asa. Am facut asa (la Medlife):
- ziua 3: FSH, LH, estradiol, prolactina
- ziua ovulatiei (verificata cu test de ovulatie): LH
- la 7 zile de la ovulatie: progesteron
Analizele de ziua 14, respectiv 21 se refera la un ciclu de 28 de zile, dar la mine nu e cazul.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alex, mi-ai luat postul din gura
Eu trec prin o perioada mai bizara, nu am chef sa lucrez, nu am chef nici sa imi fac ocup de hobby-ul meu preferat, nici curatenie, nici filme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Draguta eu de cate ori am facut ecotransvag. imi spunea ca urmeaza sa ovulez sau ca am ovulat deja. Niciodata nu mi s-a spus ca sunt probleme de ovulatie. Cica aici stau bine. In plus nu mi-au gasit chist sau ceva de genul. asta e marea problema la mine ca nu stiu ce am. Stiti ca va spuneam ca la mine inainte de CM sunt scurgeri maronii 2 zile, e luna asta au fost 5 zile si dupa menstra alte 3 zile de maroniu. Ma dispera scurgerile astea despre care pana acum nu mi-a spus nici un doc nimic. Am tot citit pe net si vad ca pot avea diverse cauze. Despre dr. Niculescu am auzit lucruri bune asa ca cred ca o sa-mi incerc si eu norocul.

katy si eu aceste scurgeri, 4 zile inainte si 4 zile dupa, cred ca il intreb pe dr la fiecare control de ele si de fiecare data imi spune acelas lucru ca sunt urmele ciclului anterior si sa nu-mi fac probleme din cauza asta.
Sa stiti ca l-am intrebat si cum sa calculez zilele cm daca vin scurgeri maron inainte si a zis z1 este prima zi de rosu, deci facem bine.

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Monica, sa-ti traiasca sotul! Pe al meu il sarbatoresc poimaine .
Pfui, ce de lucruri avem in comun fetelor, pe langa lupta pentru bebe.

aaaaa
misto
pai ziua sotului e azi
sa sarbatorim impreuna

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele

Gaby astept sa imi vina menstruatia, tocmai m-am deranjat la stomac asa ca maine sau sambata ma astept sa apara, prin urmare nici vorba de test dublu.
Tu ce mai faci?

Mergi la inceput