Aspirante optimiste (794)!!!
Raspunsuri - Pagina 20
miky82 spune:
Moni la multi ani sotului! multa sanatate!
Katy parerea mea este sa repete sotul tau spermograma in alta parte, de ex sotul meu a facut-o la medlife si la 3 inseminari proba a preparat-o Matei, ideea este ...cand am fost si i-am arata rezultatul de la medlife mi-a taiat si incercuit pe ea spunandu-mi ca nu are cum sa aiba forme normale 94% (avand normospermie) bineinteles ca la inseminari nu mi-a dat nici un raport sa stiu si eu cat au fost inseminati in fine... acum cand am fost la Promed am primit raport pe proba recoltata si dupa ce a fost preparata si atunci mi-am dat seama ca de fapt a fost bine lucrata la medlife.
Mrenescu, Velvet imi pare rau ca au venit uratii o sa va urmez in curand deja nu mai ma dor sanii semn ca se aproprie.
Dana, Bob, Ipopica va
Fetele va fara exceptie.
Katy82 spune:
Fetele stiti ca v-am spus ca iau niste ceaiuri care am zis eu ca-mi fac bine si ca nu au ce rau sa-mi faca, e se pare ca au. Dupa doar trei zile mi-a aparut ceva , ca un nodul, la san. Sa-mi fie invatare de minte, sa nu ma mai tratez dupa ureche ca doar nu sunt doctor. Deci ma calmez ca dau in altele. Imi doresc eu bebe dar mai imp e sa fiu sanatoasa. Sa nu faceti ca mine.Noapte buna.
Imi doresc sa fiu mamica!
MeAlex spune:
Maria, eu am facut de capul meu, dr. Albu nu mi-a dat sa le fac pentru ca am ramas gravida relativ usor, deci nu am teoretic probleme hormonale. Eu am incercat sa le fac in aceeasi luna, cred ca e mai bine asa. Am facut asa (la Medlife):
- ziua 3: FSH, LH, estradiol, prolactina
- ziua ovulatiei (verificata cu test de ovulatie): LH
- la 7 zile de la ovulatie: progesteron
Analizele de ziua 14, respectiv 21 se refera la un ciclu de 28 de zile, dar la mine nu e cazul.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
gabyv spune:
Alex, mi-ai luat postul din gura
Eu trec prin o perioada mai bizara, nu am chef sa lucrez, nu am chef nici sa imi fac ocup de hobby-ul meu preferat, nici curatenie, nici filme...
miha_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Draguta eu de cate ori am facut ecotransvag. imi spunea ca urmeaza sa ovulez sau ca am ovulat deja. Niciodata nu mi s-a spus ca sunt probleme de ovulatie. Cica aici stau bine. In plus nu mi-au gasit chist sau ceva de genul. asta e marea problema la mine ca nu stiu ce am. Stiti ca va spuneam ca la mine inainte de CM sunt scurgeri maronii 2 zile, e luna asta au fost 5 zile si dupa menstra alte 3 zile de maroniu. Ma dispera scurgerile astea despre care pana acum nu mi-a spus nici un doc nimic. Am tot citit pe net si vad ca pot avea diverse cauze. Despre dr. Niculescu am auzit lucruri bune asa ca cred ca o sa-mi incerc si eu norocul. Imi doresc sa fiu mamica! |
katy si eu aceste scurgeri, 4 zile inainte si 4 zile dupa, cred ca il intreb pe dr la fiecare control de ele si de fiecare data imi spune acelas lucru ca sunt urmele ciclului anterior si sa nu-mi fac probleme din cauza asta.
Sa stiti ca l-am intrebat si cum sa calculez zilele cm daca vin scurgeri maron inainte si a zis z1 este prima zi de rosu, deci facem bine.
2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Monica, sa-ti traiasca sotul! Pe al meu il sarbatoresc poimaine . Pfui, ce de lucruri avem in comun fetelor, pe langa lupta pentru bebe. |
aaaaa
misto
pai ziua sotului e azi
sa sarbatorim impreuna
Aspenter (75 mg) 1/zi
miky82 spune:
Neatza fetele
Gaby astept sa imi vina menstruatia, tocmai m-am deranjat la stomac asa ca maine sau sambata ma astept sa apara, prin urmare nici vorba de test dublu.
Tu ce mai faci?