Aspirante optimiste (794)!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Moni, Sa-ti traiasca sotul! si sa-l "vad" mai repede tatic!
Vreau si eu prajiiiii

La mine nimic nou... pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Moni am prins si eu o prajiturica.
Emi nu mai merg la el, desi era asistent universitar.Te-ai fi asteptat sa fie ceva de capul lui. O sa merg la Niculescu de la Giulesti. Astept mai intai sa se duca sotul la edocrinolog, pt ca are deja programare si apoi o sa merg si eu.
Anca mi-a spus ca stanga este total permeabila iar dreapta doar jumatate. Ce m-a facut sa cred ca nu este un doc atat de bun este faptul ca mi-a zis sa iau o substanta de contrast care nu se mai gaseste de 10 ani pe piata si m-a tratat de anexita, cu antibiotice si antiinflamatoare puternice timp de trei luni, diagnostic pus doar prin palpare. Bineinteles ca nu s-a rezolvat nimic dupa teancul de medicamente luate pt ca cred ca nici macar nu era anexita, cel putin asta e parerea mea.

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Pentru ca nebunul are idei putine si fixe ( desi toata lumea imi zice sa stau potolita ca nu incercam nici macar de un an), mie mi s-a pus pata sa fac analizele de z3, z14 si z21. Voi le-ati facut la recomandarea medicilor sau pentru ca asa ati vrut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mrenescu,eu recomand investigatii daca nu se ramane gravida in 6 luni.ca sa nu pierdeti timpul

gaby

Mergi la inceput

Draguta eu de cate ori am facut ecotransvag. imi spunea ca urmeaza sa ovulez sau ca am ovulat deja. Niciodata nu mi s-a spus ca sunt probleme de ovulatie. Cica aici stau bine. In plus nu mi-au gasit chist sau ceva de genul. asta e marea problema la mine ca nu stiu ce am. Stiti ca va spuneam ca la mine inainte de CM sunt scurgeri maronii 2 zile, e luna asta au fost 5 zile si dupa menstra alte 3 zile de maroniu. Ma dispera scurgerile astea despre care pana acum nu mi-a spus nici un doc nimic. Am tot citit pe net si vad ca pot avea diverse cauze. Despre dr. Niculescu am auzit lucruri bune asa ca cred ca o sa-mi incerc si eu norocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Katy nu te contrazic dar nu in fiecare luna este la fel, scurgerile astea pot fi un semn ca ceva nu e in regula, nu stiu, zic si eu ,asa cum la mine acum problema sunt foliculii, camd aveam foliculi buni ne erau trompe bune, acum e invers, le-om da noi de cap

Maria , doctorii nu prea recomanda, e bine sa le faci sa stii cum stai, poate intra Alex sa-ti spuna care conteaza mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Gaby asteapta la randpraji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Draguta eu de cate ori am facut ecotransvag. imi spunea ca urmeaza sa ovulez sau ca am ovulat deja. Niciodata nu mi s-a spus ca sunt probleme de ovulatie. Cica aici stau bine. In plus nu mi-au gasit chist sau ceva de genul. asta e marea problema la mine ca nu stiu ce am. Stiti ca va spuneam ca la mine inainte de CM sunt scurgeri maronii 2 zile, e luna asta au fost 5 zile si dupa menstra alte 3 zile de maroniu. Ma dispera scurgerile astea despre care pana acum nu mi-a spus nici un doc nimic. Am tot citit pe net si vad ca pot avea diverse cauze. Despre dr. Niculescu am auzit lucruri bune asa ca cred ca o sa-mi incerc si eu norocul.

niculescu de la giulesti?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Da, el. Cumnata mea merge la el si am auzit ca are experienta in infertilitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai hai sa iti spun experienta mea cu niculescu.
Am mers la el ,prima consultatie s-a desfasurat in mers pe culoarele spitalului dupa ce l-am asteptat 2 ore sa vina .I-am arata dosarul si mi-a dat sa fac hormonale si HSG.M-am programat la madam Vio pentru HSG si hormonale.
Am facut HSG ,m-a tinut in spital internata o zi si mi-a zis ca avand doar o trompa buna sa ma opereze sau FIV .Am facut si hormonalele iar cand am mers sa fac hormonale de Z21 am zis sa facs i o beta pentru ca simteam ceva si intr-adevar eram insarcinata.Cum aveam progesteronul f mic am mers imediat la el sa imi de atratament si at el cand a vazut rezultatul de la beta s-a dezlantuit si a incepu "nu pot sa te urmaresc in sarcina,nu ai nicio sansa sa duci sarcina la capat pentru ca esti prea grasa si oricum eu nu vin sa nasteti voi cand va apuca doar de luni pana vineri de la 8 la 16"
In prima faza am ramas fara replica dupa care i-am zis"ca medic probabil ca sunteti f bun dar ca om sunteti un nimic" si am iesit .
Eu iti spun asta nu sa te fac sa te razgandesti in a merge la el ,iti spun doar ca vreau sa fii atentionata.
Cam asta a fost experienta mea cu Niculescu,vina mea ca am ramas insarcinata cu o trompa buna desi era un candidat f bun pentru FIV

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput