Aspirante optimiste (794)!!!
Raspunsuri - Pagina 17
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta fetele un articol interesant http://bebster.ro/articole/antioxidantii-in-fertilitate |
mda
foarte interesant si bun de retinut
Aspenter (75 mg) 1/zi
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet mrenescu,imi pare rau eu am 6 ani in cateva zile de la nunta si cununie.si nici un bebe monique,la multi ani sotului! aaa,si eu azi Z2.... |
Multumesc fetelor multumesc
Aspenter (75 mg) 1/zi
Katy82 spune:
Dana scuze, sunt de-a dreptul ametita.
Emilia multumesc de lamuriri. Eu i-am si propus doc sa-mi faca laparoscopie, nu HSG pt ca ma gandeam ca este posibil sa fie endometrioza la mine. dar nu a fost de acord. Oricum, de-abia s-a chinuit sa-mi faca HSG dupa care am asteptat jumatate de an cel putin, nu red ca s-ar fi priceput sa-mi faca laparo. Asa mi s-a luat de doctori. Am dat pana acum o groaza de bani si nici unul nu a descoperit cauza infertilitatii.
Mrenescu, Velvet imi pare tare rau pt Z1. Tin pumnii pt luna viitoare.
Moni la multi ani sotului!
Imi doresc sa fiu mamica!
emilia.m spune:
Mi-e jena sa anulez programarea sotului ca am frecat-o la cap pe fata aia de la Promed cu 100 de intrebari pana m-am decis cand sa-l programez. Si in iulie oricum nu o sa am bani de nimic ca ma duc in vacanta cu masina si o sa am super multe cheltuieli.
Mrenescu, velvet, imi pare rau de ziua 1.
Katy, daca s-a chinuit sa-ti faca HCG si la Laparo crezi ca nu s-ar fi priceput de ce nu mergi la un medic mai destept care sa iti dea un diagnostic clar si un tratament pe masura problemelor? Te cred ca te-ai saturat de doctori dar sa te stabilesti la unul mediocru nu e o solutie, sincer. Nu o sa rezolvi nimic asa.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
velvet spune:
katymergi la un dr competent la o clinica de infertilitate!
emiliasunt ziua 2 deja.asta e viata!atunci mergeti si sa recollteze la promed.o lucreaza un embriolog si aflati cum stati.succes!
ancadragoman spune:
Katy mergi la Albu.
ce ti-a iesit la HSG?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
draguta spune:
fetele ma bucur ca mai dati un semn
eu am fost la piata, am luat rasaduri de radacinoase sa plantez, si de busuioc, cimbru etc
Emilia lasa ca e bine si asa, daca sotul e dispus sa o faca tocmai vezi spre ce inclina, iti doresc spre foarte bine
katy au dreptate fetele, mergi totusi la alt medic, uite eu as fi asteptat mult si bine daca nu intalneam sa-mi gaseasca bube sa stiu ce sa trateaz, asta cu '' e bine dar nu vrea sa vina'' eu nu cred in ea si daca in doua luni nu obtin nimic nici cu doctora asta voi merge poate la inseminare
inca ceva, daca urmaresti ovulatia doar prin teste nu e suficient, eu speram mereu avand teste pozitive, glera specifica iar la eco iesind altceva, foliculii nefiind de caltate mai si cate un chist, doua care da batai de cap mai ales DPO
Maria, am experimentat atatea simptome incat numai cred in nimic, decat in beta, imi pare rau ca nu a fost dar mergem mai departe
Oxxy sunt satula de intrebarea '' dar tu de ce nu faci copii'' de la cele care raman si merg de 3 ori pe an la chiuretaje si cu copii care traiesc toata ziua cu un colt de paine
mrenescu spune:
Monica, sa-ti traiasca sotul! Pe al meu il sarbatoresc poimaine .
Pfui, ce de lucruri avem in comun fetelor, pe langa lupta pentru bebe.