Aspirante optimiste (794)!!!
Raspunsuri - Pagina 16
MeAlex spune:
Oxxy, nu e corect, dar ce putem face? Am trecut de faza de revolta, acum am doar momente din astea...Eu am incetat sa ma uit la stiri, nu mai suport sa vad copii abandonati, crime, nenorociri in timp ce noi am face orice sa avem un copil.
Merg pe ideea "ce-o fi, o fi", sunt aproape de momentul in care vom spune stop, am incercat, mai mult nu avem ce face (din cauza banilor, a tarii in care traim, a norocului, etc).
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
draguta spune:
neata fetele
am pregatit cate o
Emilia sa iasa bine spermograma si HSG
Katy sa functioneze ceaiurile si sa trateze daca e ceva in neregula
Oxxy
toate fetele si cele care stiu ca nu au intrat demult le astept macar cu un salut
kmy_black spune:
neatza fetili!!!
la cafea!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
velvet spune:
buna dimineata fete
emilia sotul meu o repeta la 3 luni.e mai concludenta.deci mai bine fa-i programarea in iulie la jumate.
draguta,multumim de cafea
oxxy,si eu imi permit doar un FIV si ala nu acum.decat prin subprogram mi l-as permite acum,dar nu sunt hotarata pt nici o clinica din cele inscrise.asa ca stau si astept ,desi varsta mea nu mai incepe cu 2...
o zi frumoasa!
mrenescu spune:
Buna dimineata, fetele.
Bob daca de la mine asteptai vestea buna, imi pare rau, n-am. Z1 azi. Nu-mi vine sa cred in ce hal m-au prostit atat testele barza cat si propriul meu corp.
Emilia pe 11 implinim si noi tot un an dar de la ambele cununii.
In rest butoi...
Monique77 spune:
hello fetele
mai apar si eu din cand in cand
ca nu prea am ce zice
si nici internet acasa n-am (adica laptopul e stricat)
in weekenduri am fost la tara
ieri am facut toata dupa-amiaza prajituri (de la ora 7 PM pana la ora 01:00 AM) - e ziua sotului maine
voi ce mai faceti?
ma apuc acum sa va rasfoiesc din urma
Miky cum stai cu simptomele? ceva ceva?
Miha, am vazut ca la tine a venit ciclosul...imi pare rau
eu am niste calduri de mor
mai ales ca au revenit caldurtile si afara...pfff...e de groaza...transpir in continuu, sunt lipicioasa, sunt terminata
bleah
si sunt abia la jumate......
Aspenter (75 mg) 1/zi
velvet spune:
mrenescu,imi pare rau eu am 6 ani in cateva zile de la nunta si cununie.si nici un bebe
monique,la multi ani sotului!
aaa,si eu azi Z2....
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Bob daca de la mine asteptai vestea buna, imi pare rau, n-am. Z1 azi. Nu-mi vine sa cred in ce hal m-au prostit atat testele barza cat si propriul meu corp. In rest butoi... |