Aspirante optimiste (793)!!!
Raspunsuri - Pagina 9
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Neata fetelor. Se apropie ziua testarii si simt cum cresc emotiile si sunt din ce in ce mai agitata pentru ca vreau tare tare un Dimineata imi venea sa fac testul. Noroc ca nu l-am facut ca nu e inca momentul. <hr noshade size="1" /> Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
Emilia, iarta-ma ca sunt cam nauca, cred ca ai mai zis. Cand ti-ai planificat sa faci testul?
Katy82 spune:
Neata fetele!
Mrenescu si eu zic ca este bine sa incheiem subiectul. Pana la urma este un forum dedicat copiiilor. Oricum imi pastrez parerea.
Fetele mie iar mi-a venit cu cheaguri f. mari si ma simt f. slabita. La mine asa este in a doua zi de menstra in special. Credeti ca ar putea fi vorba de endometrioza?
Imi doresc sa fiu mamica!
IuliaCospy spune:
Neata fetelor!
Kmy multumim de cafeluta! Eu va poftesc la niste fructe sau biscuiti cu ovaz
Emilia, Maria, Mihaela ascultati sfatul fetelor si mai stati putin cu testele. Sa va spun ce am facut eu, da sa nu dati cu rosii ... asta apropos de chef de facut pisu pe bat. In luna cand am ramas, a fost singura in care am facut teste de ovulatie, care s-au pozitivat mult mai devreme de cum facusem eu socoteala, asa ca am socotit 8 DPO conform testelor, si m-am apucat de testat cu o saptamana inainte sa imi vina, crezand ca am avut o ovulatie mai timpurie. Si bineinteles ca toata saptamana testele au fost negative. Spre sfarsitul saptamanii au inceput sa se pozitiveze berzele, dar dupa interval si foarte palid, deci nu le-am socotit nici pe alea, stiind povestile de la voi cu fals pozitiv. Abia in Z28, s-au indurat sa iasa cele 2 linii roz, si alea destul de palide. (acu o sapt la masuratori a reiesit ca ar fi mai mic cu vreo 3 zile, deci nici vorba de ovulatie timpurie) Asa ca putintica rabdare va rog! Pana atunci de incurajare si tin pumnii stransi sa iasa liniutele mult dorite!
Miky sa fie cu noroc luna aceasta
Katy, nu stiu daca e semn de endo. Si eu am avut o perioada cu ghegulete, dar la mine era de la PCOS. Oricum, cred ca cel mai bine e sa mergi sa vezi ce zice dr. Sa dea DD sa ai un cadou frumos de ziua ta!
Deny, tu pe unde umblii? Ce mai faci?
Alex, tu cum esti? Ai mai facut analize? Parca ziceai ceva de AMH sau am ratat eu raspunsul!
pentru toata lumea si sa fie soare, mai ales in suflet, chiar daca afara e mai uratel!
Iulia, mami de Sara Andreea si 11+
emilia.m spune:
Vroiam sa fac testul sambata dar m-am decis pentru vineri dimineata pentru ca vineri merg si la eco si e si 1 iunie
Ar fi ziua 29 a CM dar n-as prea stii sa zic exact a cata zi de la ovulatie ca nu sunt nici macar sigura 100% ca am ovulat, daramite cand. Teoretic am facut Brevatcid pe 16 si pe 18 deci ar fi cam ziua 14 sau 16 DPO.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
mrenescu spune:
Fetele, fiindca tot a deschis Katy subiectul, stie cineva sa dea mai multe detalii despre ce inseamna endometrioza? Stiu ca exista un forum special aici despre asta dar poate cateva detalii aici la aspirante n-ar strica nimanui ( eu personal nu stiu foarte multe despre aceasta afectiune).
Iulia e devreme, stiu. O sa mai astept ca azi sunt abia z8 DPO si z24 a CM. Sper eu ca prin weekend macar berzele sa se indure sa-mi spuna ceva. Chiar si un raspuns "mai palid" asa accept
Emilia gata imi amintesc acum ca ai zis. Mea culpa ca a trebuit sa repeti pentru zuza care a uitat. Tinem pumnii sa iasa liniutele frumos in z29, de ziua copilului.
MeAlex spune:
Iulia, azi fac analizele hormonale, nu mi le-a recomandat nimeni, le fac eu ca asa vreau. Mai aman AMH-ul, mi-e cam frica de rezultat si am si alte prioritati ca analize, si AMH costa mult...ma gandesc ca daca pana acum am ramas relativ usor, poate nu se termina fix acum cosuletul cu oua...Ma gandesc ca daca vom vedea la eco ca ovulez, incercam 3 luni natural, apoi trecem pe stimulare (atunci fac musai AMH).
Voi ce analize ati facut in z14?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
emilia.m spune:
Multumesc velvet, mrenescu si iulia
Despre endometrioza gasiti cateva info aici www.reclamamascataatentie/pentru-mama/sanatate-femei/Endometrioza-Ce-este-endometrioza-si-cand-se-face-laparoscopie-a3008.html" target="_blank">http://www.reclamamascataatentie/pentru-mama/sanatate-femei/Endometrioza-Ce-este-endometrioza-si-cand-se-face-laparoscopie-a3008.html
Am o prietena care avea tesut endometrial pe unul din ovare. I s-a sugerat laparoscopie pentru indepartarea lui. A refuzat. A facut luna de luna teste de ovulatie timp de un an. Nu a ramas si de aceea s-a dus la un medic batran si destept care i-a prescris tratament cu progesteron 3 luni si apoi a ramas insarcinata natural. Are acum un baietel nascut in Iulie, in preajma sarbatorii de Sf Ilie, deci mai are putin si implineste 1 anisor.
emilia.m spune:
Am uitat sa precizez ca endometrioza apare mai frecvent la femeile care nu au avut nici o sarcina.
gabyv spune:
Buna
Am trecut sa va salut. (desi sunt rautacioasa)
Maria, eu am intrebat medicul sapt trecuta de endo si daca as putea avea si tot ce m-a intrebat a fost daca am dureri la contact, dureri ff mari la ciclu sau spasme la col bizare in timpul lunii. Raspunsul meu fiind nu, dar i-am zis ca poate nu am dureri ca nu e neaparat, el mi-a zis ca nu este deajuns o banuiala.
Plus ca am adus in discutie ca dupa atatia ani fara sarcina, chiar cred in endo si a zis ca nu.... ca endo de tip 3 sau 4 se vede la eco...mda
Iar laparoscopie m-a cam dezumflat cand mi-a zis pro si contra.