Aspirante optimiste (793)!!!
Raspunsuri - Pagina 8
mimi32 spune:
Ma bucur, Velvet.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
mimi32 spune:
Asa e ... sa speram ca o sa fie bine si acolo.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
MeAlex spune:
Velvet, ma bag si eu in vorba despre spermograma, nu stiu daca ai mai scris asta...dar sotul tau respecta regulile? Adica fara bai fierbinti, daca la serviciu sta mult pe scaun, sa faca pauze mai dese si sa se ridice, sa poarte boxeri largi, nu chiloti stamti...ma rog, stii tu, totul astfel incat sa racoreasca zona...si inca ceva ce e bine pentru toti, si pentru doamne, si pentru domni, sa nu purtam telefonul mobil asupra noastra, in buzunare, ci in geanta...face rau nu numai fertilitatii, ci intregii sanatati. La gravide trebuie si mai multa atentie si cel mai bine e ca in general, atunci cand se vorbeste la telefon, sa se puna castile, ca sa nu stam cu telefonul lipit de ureche pana ni se incing urechile.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
velvet spune:
alexda,respecta toate aceste reguli.cateodata tine telef in buzunar,da nu pt mult timp.cand pleaca in bermude nu are unde sa il tina.stim si de telef.din decembrie de cand am aflat poarta numai boxeri largi,termina dusu cu unul rece.tot ce face e ca mai fumeaza.
aa,si nu are serviciu cu stat pe scaun.e un om f activ.si in timpu liber e plecat mereu.
kmy_black spune:
neatza fetili!!!!va las o www.trilulilu.ro/imagini-diverse/cafeaua-de-dimineata-2" target="_blank">cafelutza!!
sa aveti o zi buna, far discutii contradictorii, fara acuze si alte vorbe care sa va intristeze inima!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Am avut si eu curiozitatea sa citesc la odisee si sa sti ca in afara faptului ca Lorena a fost deranjata de unele mesaje, nu am citit sa ne fi spus ca suntem invidioase. Ar fi nedrept fata de ea sa credem ca a avut aceasta parere despre toate fetele. Eu zic ca din contra, ar tb sa o sustinem in continuare pt ca stim f. bine prin cate a trecut ca sa aiba bebe. Poate mi-a scapat mie ceva, dar eu nu am vazut sa fi scris vreun mesaj generalizat despre aspirante. Imi doresc sa fiu mamica! |
Katy, fara a mai dori sa intru in polemici iti dau doar doua exemple:
"si eu am avut o neintelegere si in loc sa ma cert si sa-mi fac nervi le tratez cu indiferenta pt ca din toata chestia asta tu/eu am iesii sifonate nu duduile rautacioase sau invidioase care nu au loc de noi"
"desi aseara fierbeam de nervi(stii tu de ce)
nu pot crede ca exista atata rautate pe lume si persoane cu doua fete
foarte urat si rusinos din partea lor"
Ti se pare foarte cinstit sa nu spuna m-am suparat pe X si Y sau pe niste persoane etc dar sa spuna ca au suparat-o duduile rautacioase sau invidioase? Pai care erau alea?
Subiectul a degenerat foarte mult. Prefer sa-l inchidem aici daca nu te superi. Multumesc de intelegere.
emilia.m spune:
Neata fetelor. Se apropie ziua testarii si simt cum cresc emotiile si sunt din ce in ce mai agitata pentru ca vreau tare tare un
Dimineata imi venea sa fac testul. Noroc ca nu l-am facut ca nu e inca momentul.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto