Aspirante optimiste (793)!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Da... nu stiu care e faza cu formele astea anormale. Al meu sot avea doar 6% forme normale si m-am cam ingrozit dar mi-a zis el ca putem compensa calitatea cu cantitate si atunci mi-a picat fisa si mi-am dat seama ca 6% e din volumul total nu din 1 ml (daca n-as fi facut ASE-ul as fi avut o scuza dar asa am fost cam tuta ca nu mi-am dat seama inainte).
In fine... sper ca o sa fie bine!
Katy, iti tin pumnii sa primesti cadoul dorit de ziua ta.
Eu sper acum in iunie de ziua sotului meu si a mamei mele sa le dau o veste buna.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Ooohoo, pai Maria, e prea devreme , tu fa test ca e sport national si eu fac de vreo 3 incoace, dar sa fii pregatita sa fie nesimtit si sa minta, mai ales daca e de 30cm-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Roxy
Miky bafta multa! De-abia astept sa auzim de bine. Trebuie sa gandesti pozitiv ca sa-l ajuti pe bebe sa se prinda.
Luluta cumva esti tot suparata dar cu alta semnatura? Daca simti ca nu te intelegem te rugam cel putin sa nu mai strici atmosfera pe aici. Eu nu-mi amintesc sa nu fi fost vreodata alaturi de vreo fata care ne-a spus ca este insarcinata asa ca problema este la tine, nu la noi.

toate fetele. Kity iar stai ascunsa? Ia treci tu mai des pe aici. [b]Camcris[b]ceva noutati?

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Maria, eu sunt precauta, nu vreau sa iti creez iluzii, dar pentru mine asta e simptom de baza si nu imi amintesc sa ma fi inselat...as zice sa stai macar pana in z10.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

ce barza ocupata se anunta la orizont!!tare mult imi place!!!

deny, tu ? cum se mai prezinta simptomele?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Pai atunci s-a votat. Ma abtin macar pana pe 2 iunie. Atunci am calculat ca ar fi 10 zile. M-am potolit si va multumesc ca ma aduceti cu picioarele pe pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Kmy asa este o sa fie tare ocupata barza asta, o sa lucreze non stop....sa mai vada si ea cum este sa lucreze fara pauze
Gaby, Katy un mare mare.
Marie eu zic sa asculti de Alex si sa il faci la 10 zile DPO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Marie ma bucur ca te-ai hotarat sa mai astepti putin pana sa faci testul.
Katy multi si sper sa nu te sara barza in iunie, iulie cat de repede se poate si asta le doresc la toate fetele de aici.
Nu stiu care e faza dar vad ca in ultimul timp se foloseste foarte mult cuvantul invidie pe forum, oare chiar asa de proaste am fi noi astea care intram aici, sa ne incarcam bateriile, sa ne ridicam atunci cand cadem, sa ne bucuram cand reuseste o fata cu multa vechime ca sa ajungem astazi sa ni se zica ca suntem invidioase pe fetele care raman gravide?
Eu cred ca daca cineva ar fi invidios ca aici se anunta vesti bune, atunci nu ar mai intra, eu cel putin daca ma oftica un lucru incerc sa nu mai dau de el, nu sa intru sa citesc sa ma oftic mai tare.
Asa ca fetelor anuntati vesti bune ca nu sunt invidioasa deloc, stiu ca fiecare fata de aici in parte isi va vedea visul implinit intr-o zi asa cum il voi vedea si eu.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Citat:
citat din mesajul lui luluta_lalu

mihaela . te cunosc personal si stiu cat de rea si de invidioasa esti...nici macar sotul tau george nu te mai suporta dar ce sa faca saracul...
sincer ati fost f rautacioase fata de lorena saptamana trecuta si atat timp cat veti avea rautate in suflet , bb nu va veni

ps: la fel v-ati purtat si cu mine anul trecut cand am ramas gravi cu bb1

Deci astea erau mesajele care nu-ti apareau. Unele pline de ura. Ma miram eu de ce te lamentezi tu atat de tare ca nu-ti apar mesajele. Poate o cunosti personal pe Mihaela dar asta nu-ti da dreptul sa-ti dai cu parerea despre ea ( asa cunosc si eu zeci de oameni dar nu-i improsc cu noroi doar pentru ca i-am vazut prin oras). Cat despre cat de multe stii tu asupra parerii pe care o are sotul Mihaelei in ceea ce o priveste, fetito, esti de-a dreptul impertinenta! Ai fost tu la ei in casa? Ti s-a confesat el? Ce esti fato tu, duhovinic?Psiholog? Ma lasi...

Mi se pare nesimtire crasa sa vii si sa-ti dai cu parerea despre un om pe un forum public dar sa n-ai curajul sa-ti asumi identitatea reala. Ia vino tu aicisi zii: eu sunt Gheorghita si cred despre tine X ca esti nu stiu cum!

Fetele au emis opinii saptamana trecuta in privinta situatiei Lorenei ( bune sau rele, problema lor). Nu stiu daca Mihaela a fost printre ele ( poate stii tu mai bine??!!!) dar da-mi voie sa-ti spun ca nici Lorena nu s-a dat in laturi de la a comenta situatia la Odisee bagandu-ne pe toate in aceeasi oala ( aia a invidioaselor) desi eu una, de exemplu, nu comentasem in niciun fel povestea. Crezi ca atitudinea asta e mai grozava?

Si ia explica-mi, te rog, cine si in ce fel s-a purtat cu tine anul trecut cand ai aflat de sarcina, ca-s chiar curioasa. Sau vorbesti doar ca sa te afli in treaba?

Am avut si eu curiozitatea sa citesc la odisee si sa sti ca in afara faptului ca Lorena a fost deranjata de unele mesaje, nu am citit sa ne fi spus ca suntem invidioase. Ar fi nedrept fata de ea sa credem ca a avut aceasta parere despre toate fetele. Eu zic ca din contra, ar tb sa o sustinem in continuare pt ca stim f. bine prin cate a trecut ca sa aiba bebe. Poate mi-a scapat mie ceva, dar eu nu am vazut sa fi scris vreun mesaj generalizat despre aspirante.

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

emi,multumescam raspuns,a 2a oara

mimi,am repetat si eu TSH ul-1,93 de data asta.bine,la alt laborator.iau femibion in continuare.

Mergi la inceput