Aspirante optimiste (793)!!!
Raspunsuri - Pagina 6
Mihaelafalt spune:
Emilia vezi acum ai facut calcule, gata linisteste-te ca ai toate sansele sa fii graviduta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
mrenescu spune:
Intrebare de zuza: daca fertilizarea se produce doar dupa ovulatie atunci perioada fertila e doar de antrenament? Ca eu tot stau si ma gandesc daca nu cumva se poate intampla povestea si inainte de ovulatie si un potential test de sarcina nu s-ar putea pozitiva mai devreme de cele 14 zile regulamentare.Ati ghicit bre, m-ati prins: am chef de pisu pe bete. Ma dor sanii, ma ia cu ameteala, am si un soi de "imi vine totul inapoi" dar mi-e teama sa nu fie doar imaginatia mea. A da si mai si casc aiurea in tramvai, dupa ce am balotat 4 cafele. Deci facem pisu pe bat sau mai asteptam?
MeAlex spune:
Maria, faci si pipi mai des cumva? La mine asta e un semn de baza . Legat de perioada fertila se merge pe ideea ca spermatozoizii traiesc pana la 5 zile, deci, ca sa cresti sansele e bine sa se inceapa prestatul cu cateva zile inainte (5-6) ca sa prinzi cat mai multe transe de spermatoizi, cu prestat zilnic sau la 2 zile, in functie de spermograma. Dupa ovulatie, se mai presteaza 1 zi, hai 2, pentru ca ovulul traieste doar 1 zi, si dupa aia nu mai sunt sanse oricum.
Luluto, tinand cont ca nu am mai auzit de mesaje care sa nu apara (inca caz ca au fost scrise 10 deja), ma gandesc ca poate ai scris urat si atunci administratorii te-au cenzurat. Comentariile tale sunt deplasate, sunt atacuri la persoana si nu inteleg de ce scrii daca nu iti convine cum esti primita...Ciudat e ca sunt multe fete noi care au intrat in clubul asta si nu au avut probleme...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Blue_sea spune:
Mrenescu, toate fetele de aici, la fel ca cele care au fost in trecere, au o pasiune pt facut pp pe bete. Vorbesc di proprie experienta
Mie m-i s-a pozitivat testul in 8 DPO. Si eu am fost ff nervoasa zilele alea, imi venea sa-l strang pe dl meu de gat non stop.
Tinem pumnii! Si daca nu iese
6+
Si am uitat: eu am si recipient special pt colectat pp. Ca sa introducem batul pana la liniuta regulamentara
gabyv spune:
Maria, ce tare esti! Cam multe chestii spui tu pe acolo...(invidia din mine iti spune- ca sa vada lulutele si altele care citesc si inteleg totul) baga mama de un test maine! poate prinzi barza si o ciufulesti inainte sa o trimiti pe la noi.
Ah, si da tiroida e ok, doar materialul prost
Em, hop si eu cu parerea, pare mare progest si in plus ai sanse mari cu asa milioane de sperm, unul ametit (de Dior) iti trebe doar
Miha, stii tu, cainii latra...etc.
Bob, pai se poate, sa vrei sa ai copilul inghesuit in parc? Cu lopetele furate? Chiar ce ai vrea sa fie BB-ul, fata sau baiat, asta dupa ce am stabilit ca "orice e ok, numai sanatos sa fie".
Miky, bravo pt IA, poate e cu noroc de data asta, ca ti s-a luat si tie.
Moni, Alex, Kmy si alte fete pe care le-am uitat, scuze, dar eu pe caldura nu prea gandesc bine
MeAlex spune:
Deci asa, Gaby, la tine e cald! La noi ploua...acum a iesit un pic soarele si arde...a ploaie!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Mihaelafalt spune:
Marie cred ca tie iti e de un pisu pe bat si nu stii cum sa te mai scoti sa nu te certam ca e prea devreme.
in ce zi de ciclu esti?
Sa nu faci test prea devreme ca ai vazut la mine ieri ziua 26 ce am patit, dupa aia te dezumfli si iti faci rau, mai bine mai astepti putin.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
mimi32 spune:
Buna fetelor.
Eu nu am mai scris ca nu am avut despre ce, dar va citesc.
Am mai facut inca o data analiza la TSH care data trecuta era 4.05, acum a scazut din nou la 3.20.
Am fost la endocrinolog, am facut si o echografie la tiroida care a iesit bine, un pic neomogena. Mi-a dat tratament cu Euthyrox de 25 mg. Sper sa ma ajute sa scada. Mi-a zis ca valoarea de 2.5 este normala pentru o sarcina.
Velvet cu tine vorbeam de iodul din femibion, si mi-a zis ca nu afecteaza din contra ajuta.
Emilia am vazut ca ai facut niste calcule cu spermatozoizii, noi avem numar bun dar putine forme normale, dar am calculat si ne ies si noua 11 mil. Speram sa se mai si imbunatatit intre timp ca nu am mai refacut spermograma. Vrem sa o refacem peste cateva luni.
Luna aceasta fac stimulare cu ovamit.
Va pup si va doresc sa vi se indeplineasca ce va doriti.
Felicitari fetelor care au ramas insarcinate Ana, Lorena.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
mrenescu spune:
Pai cum sa va spui:
MeAlex nu numai ca fac mai des dar mai e si in cantitati industriale
Gabyv, stiu ca te roade invidia. Pe tine te iau prima dupa mine daca iese smecheria ca sa te mai potolesti dom'le Sa stii ca ma cam impinge pacatul sa fac testul maine de dimineata, poate vrea sa-mi spuna mai devreme. Acum, la modul serios, n-am tot timpul starea asta ( doar sanii sunt constanti si ma dor cam devreme) dar imi amintesc ca si data trecuta mi s-a facut rau tot la o saptamana dupa ovulatie dar am dat vina pe oboseala si nesomn.
Blue pasiunea mea e de-a dreptul exagerata. As face cate un test zilnic daca n-ar fi irelevant Daca la tine s-a pozitivat la 8 DPO atunci ar fi maine...
Miha am recunoscut ca mi s-a facut de pipi pe bat. Probabil daca fac chestia asta maine n-o sa fiu dezamagita ca o sa-mi spun ca e oricum prea devreme. Nu stiu ce sa fac. Sunt z23 astazi iar lungimea CM-ului meu e de 30z.
Katy82 spune:
Buna fetele! La mine e Z1 dupa 5 zile de maroniu. Incepem o luna noua cu speranta sa-mi fac cel mai frumos cadou de ziua mea, in iulie II
Imi doresc sa fiu mamica!