Aspirante optimiste (793)!!!
Raspunsuri - Pagina 5
emilia.m spune:
Fete cucuiete, sambata dimineata (adica in ziua 23 a CM ca mai devreme nu m-am urnit din cauza oboselii de dupa vacanta) am facut (la Medicover) un TSH si un Progesteron.
Iata rezultatele :
TSH 2,44 (0,27 - 4,2) (na ca l-am scazut )
Progesteron 74,13
(Femei:
-faza foliculara: 0.6-4.7
-faza ovulatorie: 2.4-9.4
-faza luteala: 5.3-86
-menopauza: 0.3-2.5)
De sambata seara dupa recoltarea analizelor am inceput sa iau Duphastonul deci asta inseamna oare ca am ovulat si corpul galben a produs aceste cantitati impresionante de progesteron? Ce ziceti?
later edit: am sunat-o pe dr mea de la Medicover (de care va povesteam in postarea anterioara) si mi-a zis ca progesteronul e de ovulatie si sa merg vineri la consultatie la spitalul Medicover din Baneasa sa imi faca eco sa imi vada ovarele.
Da Doamne sa nu fie nevoie de drilling!
Si daca tot suntem la discutia asta... Da Doamne sa fiu gravida sa nu fie nevoie nici de Histero!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
ancadragoman spune:
Miha nu fac niciun test ,mai stau 1-2 saptamani
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
dana0000 spune:
Em eu dupa ce am aflat ca sunt am avut progesteronul 57...eram deja la al 2lea beta.
Asa ca draga mea e un semn tare bun acest progesteron mare!Abia astept sa ne dai vestea cea mare!
emilia.m spune:
Uf... iar imi fac sperante si daca pe urma daca iar cad din plop o sa fie tare nasol.
Trebuie sa ma gandesc ca chiar de-am ovulat nu inseamna si ca am ramas gravida. Sa-mi bag asta bine in cap ca sa nu imi fie greu pe urma!
Poate am trompele infundate si ca o fraiera ce sunt nu m-am dus inca la histero sa stiu o treaba.
Si mai trebuie sa imi amintesc de spermograma sotului cu 28.2 mil./ml inmultit cu 5 ml = 142,5 mil in total din care 6% forme normale inseamna 8,55 mil spermatozoizi viabili deci nu foarte multi.
Si-apoi m-a ros curiozitatea si am facut un test vineri dimineata parca si era negativ (dar era devreme ce-i drept).
Sa vedem... sa vedem... ce-o sa fie...
Bob_Pixel spune:
Hello, girls !
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu PS. Fetelor, imi cer scuze fata de voi ( si numai fata de voi) pentru reactia de mai devreme dar m-am enervat rau. Iritabilitatea e un semn de sarcina, nu? |
Esteeeeeeeeeeeeee !! Ptiu, sa nu te deochi, da' tare rea-mi fusasi !! Cand am citit ce-a scris madam luluta, mi s-a urcat sangele-n cap, am vrut sa-i zic sa sara din papuci, da' m-am temperat, sunt ditamai doamna (propriu+figurat ) si nu se poate !
Emilia, ce proge bufant !! Sper sa arate !!!
Eu nici cu stimulare nu l-am avut atat, lol. La un closty/zi l-am avut proge 30 si nu eram gravi.
Mihaelafalt spune:
Emilia sper sa fie sarcina sa nu mai treci nici prin driling, nici prin histero, nimic doar prin emotiile sarcinii si alea sa fie frumoase, sa nu iti dea batai de cap bebelul.
Mrenescu ai PM.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
emilia.m spune:
Multumesc Mihaelafalt & Bob_Pixel .
Velvet, ai un PM de la mine.
mrenescu spune:
Emilia, 8 milioane de gigei veseli nu sunt bre putini. Aminteste-ti ca e nevoie de unu mai ambitios si gata pocinogu. Asta inseamna ca ai 8 milioane de sanse sa se intample. Sa gandim pozitiv.
Bobule, am vazut rosu in fata ochilor ca taurii din Spania. Efectiv nu am mai fost in stare sa ma stapanesc. Daca eram in locul Mihaelei sigur ii facem neste moatze pe bigudiuri. Acum sunt Zen. M-am racorit. Dar dau vina pe potentiala sarcina care va sa vie. Ca am vorbit eu cu ea. Luna asta aterizeaza o multime de bebei, garantat, ca sa aiba si bebele tau cu cine sa se joace in parc. Pai lasam asa copchilu singur cu lopatelele?
Mihaela, ti-am raspuns.
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu ... Dar dau vina pe potentiala sarcina care va sa vie. Ca am vorbit eu cu ea. Luna asta aterizeaza o multime de bebei, garantat, ca sa aiba si bebele tau cu cine sa se joace in parc. Pai lasam asa copchilu singur cu lopatelele? |
asa, asa, inghesuiti-l p-al meu, faceti juniori sa mi-l impinga-n parc, sa-i dea cu lopatica-n cap sau sa se pupe ...treaba lor ce-or vrea sa faca, noi o sa fim soacre moderne si nu ne bagam in relatiile copiilor !
emilia.m spune:
Mrenescu, ai dreptate, nu-s chiar putini :)
Eu calculasem ca fraiera prima data 28 mil/ml inseamna 100%, deci 6% (cat are forme normale morfologic) inseamna 1,68 mil. Dar astia sunt pe ml si cum el are 5 ml inseamna peste 8 mil in total dupa fiecare prestare.