Aspirante optimiste (793)!!!
Raspunsuri - Pagina 4
Mihaelafalt spune:
Maria chiar te rog frumos nu baga in seama ce spune, se vede ca nu stie ce vorbeste, daca ar sti ce vorbeste ar sti ca sunt prietena cu lorena, ca vorbim la telefon si pe mes, ca am ajutat-o atunci cand am putut si da poate sunt rautacioasa asa cum stisti toate cand am avut ceva in suflet am intrat si v-am spus, dar de cate ori am putut sa ajut un om la nevoie nu m-am dat in laturi, chiar daca acel om mi-a facut rau.
Si cu asta am inchis discutia, chiar nu vreau sa se aplaneze, nu ma intereseaza ce gandesc altii despre mine, eu am intrat la voi grupul meu de prietene virtual, dar asa cum s-a spus si ieri fiecare are preferatii lui si dupa cum se vede eu nu sunt un preferat de-al lui luluta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
miky82 spune:
Fetele!!!!!! ignor, ignor, ignor, nu va faceti nervi degeaba, pentru cine?????????
Miha tu crezi ca noi o credem???!!! ha ha ha am murit de ras, asa ma amuza
mrenescu spune:
Pai chiar mi-am pierdut rabdarea Mihaela. Ce e asta, frate? Unde s-a mai vazut asa ceva? Daca asta e un loc de discutii despre sarcina pai atunci sa fie, nu sa se trezeasca toate lulutele ca vin si balacaresc lumea in stanga si-n dreapta cu tot soiul de acuze si fara niciun fel de legatura cu subiectul??!!
Asadar sunt iritata: dragi lulute ( sau alte nick-uri cu aceleasi intentii ) este, zic eu, evident subiectul discutat aici. Vreti sa va balacariti virtual cu lumea, mergeti in alta parte si nu-mi stricati mie ziua anapoda ca n-am chef sa stau sa fac training cu fiecare din voi!
Si gata Miha, promit sa inchid subiectul. Zeeeeen!
miky82 spune:
Maria, Miha asa va vreau ZEN,ZEN, sarumana pentru gandurile bune
Apropo Lore a intrat la odisee? nu am avut timp sa ma uit sper ca este ok.
emilia.m spune:
Fetelor nu e frumos ce incepe sa se intample pe aici.
Nu critic si nu ma bag sa va impac sau sa va cert, doar observ si va sugerez mesageria privata pentru discutii personale mai aprinse pentru ca asta e o sectiune a forumului de suport/sustinere nu de rafuiala mai mult sau mai putin personala.
mrenescu, ma testez cel mai devreme vineri dimineata. Poate reusesc sa astept pana samabata totusi.... Ideea e ca primul Brevactid l-am facut pe 16 si al doilea pe 18 si as fi tentata sa astept 1 iunie ca poate ziua copilului imi va aduce vestea buna ca voi avea un copilas...
Sincer n-am cine stie ce sperante de data asta dar ma cunosc destul de bine si stiu ca tot o sa fiu dezamagita daca testul va fi negativ insa cu ajutorul vostru am sa ies repede din butoi si am sa ma mobilizez sa ma duc si la histero. Ia sa merg la HR sa cer adeverinta de salariat ca poate ma inscriu la alt medic de familie (la Medicover as vrea) si poate obtin recomandare de drilling ovarian decontat de stat la un spital de stat, ca la privat costa 1000 de euro si e cam mult....
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
miky82 spune:
Emilia de acord cu tine!
Vreau sa iti dau un sfat, inainte de a face drilingul ovarian fa-ti un AMH ca sa vezi cum stai cu rezerva ovariana, eu de abia acum am aflat ca acest driling iti scade din rezerva ov, pe de o parte este bine sa faci si acest driling pentru ca da voie sa elibereze foliculul asa cum trebuie.
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Fetelor nu e frumos ce incepe sa se intample pe aici. Nu critic si nu ma bag sa va impac sau sa va cert, doar observ si va sugerez mesageria privata pentru discutii personale mai aprinse pentru ca asta e o sectiune a forumului de suport/sustinere nu de rafuiala mai mult sau mai putin personala. mrenescu, ma testez cel mai devreme vineri dimineata. Poate reusesc sa astept pana samabata totusi.... Ideea e ca primul Brevactid l-am facut pe 16 si al doilea pe 18 si as fi tentata sa astept 1 iunie ca poate ziua copilului imi va aduce vestea buna ca voi avea un copilas... Sincer n-am cine stie ce sperante de data asta dar ma cunosc destul de bine si stiu ca tot o sa fiu dezamagita daca testul va fi negativ insa cu ajutorul vostru am sa ies repede din butoi si am sa ma mobilizez sa ma duc si la histero. Ia sa merg la HR sa cer adeverinta de salariat ca poate ma inscriu la alt medic de familie (la Medicover as vrea) si poate obtin recomandare de drilling ovarian decontat de stat la un spital de stat, ca la privat costa 1000 de euro si e cam mult.... <hr noshade size="1" /> Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
Emilia sa speram ca ziua copilului va aduce liniutele mult dorite . Eu am abonament la Medicover de la servici si m-am tot dus pe la ei pentru analize, controale etc. Nu mi se par cei mai grozavi dar in lipsa de altceva... Tot ma gandesc ca in eventualitatea unei sarcini poate imi gasesc un medic bun la ei pentru monitorizare cu nastere la stat, evident. Ar reduce simtitor costurile. Mergi la vreun gine mai special acolo?
PS. Fetelor, imi cer scuze fata de voi ( si numai fata de voi) pentru reactia de mai devreme dar m-am enervat rau. Iritabilitatea e un semn de sarcina, nu?
miky82 spune:
Maria sigur este primul simptom de sarcina!!!!!
Emilia tinem pumnii pentru 1 iunie sa vezi dublu!
Monique77 spune:
luluta draga nebuna mai esti fata...
ti-ai ales bine numele
nu-mi vine sa cred cum da ea iama printre noi p-aici
nu mai zic nimic....
Aspenter (75 mg) 1/zi
emilia.m spune:
La recomandarea unei fete de pe forum care a facut mai multe drilling-uri am aflat de dr Ciprian Cristescu (Maternitatea Giulesti). La privat nu prea imi permit si nu stiu cat sens are sa dau 1000 de euro pentru un drilling care poate m-ar ajuta sa ovulez 2-3 luni si cam atat.
Nu stiam ca drilling-u l afecteaza rezerva ovariana, o sa fac AMH inainte, multumesc Miky
Referitor la medicul meu ginecolog de la Medicover, recomand cu cea mai mare caldura Dr Vasilika Gero.
Prietena mea a nascut cu ea, Dana0000 merge tot la ea, colega mea de birou merge tot la ea (la recomandarea mea) si mi se pare a fi un medic super rezonabil, comunicativ si de treaba. Nu am prins-o niciodata in vreo zi proasta desi merg la ea foare foare des.
La stat poate fi gasita la Maternitatea Bucur (si chiar o sa ma interesez daca se poate face drilling ovarian acolo inainte de a ma indrepta spre Giulesti).
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto