Aspirante optimiste (793)!!!
Raspunsuri - Pagina 3
luluta_lalu spune:
mihaela . te cunosc personal si stiu cat de rea si de invidioasa esti...nici macar sotul tau george nu te mai suporta dar ce sa faca saracul...
sincer ati fost f rautacioase fata de lorena saptamana trecuta si atat timp cat veti avea rautate in suflet , bb nu va veni
ps: la fel v-ati purtat si cu mine anul trecut cand am ramas gravi cu bb1
velvet spune:
miha eu stiu de la cineva care a facut FIV.ca i s-a interzis orice deodorant si oja.acum nu stiu daca si natural e bine sa nu ne dam.oja nu prea mai folosesc deloc de cateva luni.dar spray n-am cum sa renunt.
MeAlex spune:
Mihaela, sustin ce spune Velvet legat de fiv. Explicatia stiintifica nu o stiu, stiu doar ca parfumul si oja pot scadea sansele de reusita. Am citit si pentru sarcinile naturale ca nu este indicata oja, anumite creme de corp (e bine sa se foloseasca creme pe baza de plante care nu fac rau). Ca gravida nu trebuie sa stai cu nasul in chimicale: produse de curatat, vopsea de par (sau de alt tip), etc...
Stiu: sunt multe gravide care nu au respectat lucrurile astea si au fost bine, au copii sanatosi acum...doar ca nu e vorba de starea de sanatate pe moment, nu se stie cum va fi acel copil in viitor...si asa, "beneficiem" de muuuult mai multe chimicale decat mamele si bunicile noastre, asa ca, zic eu, ceva prudenta nu strica...
Si inca ceva...atunci cand esti precaut si se intampla ceva, macar stii ca nu ti-ai facut-o cu mana ta, ca ai prevenit cat ai putut.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Neatza fetele! Fetele va tin pumnii la testare sa veniti in curand cu vesti bune! Eu sunt in asteptare, sambata am facut inseminarea, nu prea am multe sperante, am uitat sa va spun ca la inseminare mi s-a spus sa nu ma dau cu parfum si am aflat intre timp ca cica i-ar ameti pe gigei O zi frumoasa va doresc |
de ce zici mai Miky ca n-ai multe sperante....
las' ca nu afecteaza parfumul chiar asa rau
cine ti-a zis chestia asta?
Aspenter (75 mg) 1/zi
miky82 spune:
Moni mi-a zis dr cu care am facut inseminarea sa nu ma dau cu parfum, nu mai am sperante ca doar am mai facut 3 inseminari pana acum si nu a rezultat nimic.... mi-am adus aminte de cumnata mea cand a fost insarcinata cu gemenele la fel i-a spus dr, ca pe timpul sarcinii sa nu se dea cu oja si sa nu se vopseasca.
ancadragoman spune:
Sora mea cand a facut FIV tot asa i-au spus sa nu se dea cu oja dar de parfum si deo nu imi amintesc.
In alta ordine de idei eu sunt varza,nu stiu in ce zi sunt dar o colega care avea menstra dupa mine imi spune ca ei trebuie sa ii vina azi-maine si la mine nimic ,doar ieri o pata
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
mrenescu spune:
citat din mesajul lui miky82 Moni mi-a zis dr cu care am facut inseminarea sa nu ma dau cu parfum, nu mai am sperante ca doar am mai facut 3 inseminari pana acum si nu a rezultat nimic.... mi-am adus aminte de cumnata mea cand a fost insarcinata cu gemenele la fel i-a spus dr, ca pe timpul sarcinii sa nu se dea cu oja si sa nu se vopseasca. |
Miky apropos de sansele de reusita. Cat a stat sor'mea in spital pe perioada sarcinii ( si a avut biata de ea cateva sesiuni bune dar la ce pui scump a rezultat zau ca a meritat!) era o fata acolo cu fiv. Stiu ca nu e acelasi lucru cu IA dar imi amintesc ca povestea ca a avut 6 embrioni. La primii trei nada. Isi pierduse speranta ca mai iese, care erau sansele? Dar dr ei i-a zis: mai avem trei, daca tot ii avem ii punem ca nu se stie de unde sare iepurele. Si i-au pus. Cand eu o vizitam pe soramea la spital, fata asta se pregatea de nasterea primului ei copil, o fetita. Asa ca nu zii ca nu-s sanse ca nu se stie de unde sare iepurele ( sau bebele).
Fetelor, eu am stari ciudate, dar ciudate. Nu stiu cum sa le calific ca e prea devreme pentru orice simptome. Cred ca e autosugestie. Oricum nu-mi iau teste pana pe 7-8 nici batuta!
PS. Mi se pare absolut hilara faza cu gigeii si cu parfumul ( fara a o contesta d.p.d.v stiintific, Doamne fereste!). Dar ma amuza rau. Te pomenesti ca or avea si preferinte pentru anumite marci. Va imaginati un gigel ametit de la Dior?
Mihaelafalt spune:
Lulu eu nu stiu cine esti si sincer nici nu ma intereseaza daca asta e parerea ta despre mine, cred ca ar trebui sa te intorci in capitolul trecut si sa vezi ce am zis eu rau despre Lorena, atunci cand fetele au zis de catel eu am sunat-o pe lorena pe tel si am vb si pe mes si am inteles care era parerea ei si am zis si pe forum ca are motivele ei si fiecare stie ce are de facut, ce e in casa omului nimeni nu poate sti.
Asta e singurul comenatriu care il fac la adresa ta, daca nu iti convine ceea ce fac eu te rog sa dai ignore, nu citi postarile mele daca nu te intereseaza.
Cat despre sarcina ta de anul trecut nu stiu la ce te referi, ma repet nu stiu cine esti, iar daca anul trecut ai postat pe forum cu alt nume spune ca sa stim si noi despre cine e vorba.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Mihaelafalt spune:
Alex de oja stiu si eu ca nu e voie in sarcina, am si zis ca atunci cand raman nu ma mai dau cu oja.
Anca ia mai fa mataluta niste calcule si fa un sisu pe test poate ne faci o surpriza.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
mrenescu spune:
citat din mesajul lui luluta_lalu mihaela . te cunosc personal si stiu cat de rea si de invidioasa esti...nici macar sotul tau george nu te mai suporta dar ce sa faca saracul... sincer ati fost f rautacioase fata de lorena saptamana trecuta si atat timp cat veti avea rautate in suflet , bb nu va veni ps: la fel v-ati purtat si cu mine anul trecut cand am ramas gravi cu bb1 |
Deci astea erau mesajele care nu-ti apareau. Unele pline de ura. Ma miram eu de ce te lamentezi tu atat de tare ca nu-ti apar mesajele. Poate o cunosti personal pe Mihaela dar asta nu-ti da dreptul sa-ti dai cu parerea despre ea ( asa cunosc si eu zeci de oameni dar nu-i improsc cu noroi doar pentru ca i-am vazut prin oras). Cat despre cat de multe stii tu asupra parerii pe care o are sotul Mihaelei in ceea ce o priveste, fetito, esti de-a dreptul impertinenta! Ai fost tu la ei in casa? Ti s-a confesat el? Ce esti fato tu, duhovinic?Psiholog? Ma lasi...
Mi se pare nesimtire crasa sa vii si sa-ti dai cu parerea despre un om pe un forum public dar sa n-ai curajul sa-ti asumi identitatea reala. Ia vino tu aicisi zii: eu sunt Gheorghita si cred despre tine X ca esti nu stiu cum!
Fetele au emis opinii saptamana trecuta in privinta situatiei Lorenei ( bune sau rele, problema lor). Nu stiu daca Mihaela a fost printre ele ( poate stii tu mai bine??!!!) dar da-mi voie sa-ti spun ca nici Lorena nu s-a dat in laturi de la a comenta situatia la Odisee bagandu-ne pe toate in aceeasi oala ( aia a invidioaselor) desi eu una, de exemplu, nu comentasem in niciun fel povestea. Crezi ca atitudinea asta e mai grozava?
Si ia explica-mi, te rog, cine si in ce fel s-a purtat cu tine anul trecut cand ai aflat de sarcina, ca-s chiar curioasa. Sau vorbesti doar ca sa te afli in treaba?