Aspirante optimiste (793)!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Fetele va tin pumnii la testare sa veniti in curand cu vesti bune!
Eu sunt in asteptare, sambata am facut inseminarea, nu prea am multe sperante, am uitat sa va spun ca la inseminare mi s-a spus sa nu ma dau cu parfum si am aflat intre timp ca cica i-ar ameti pe gigei

O zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luluta_lalu spune:

eu va scriu de 3 zile dar vad k nu apar mesajele mele , desi am scris peste 30...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata, fetelor!
Sa stiti ca si eu va citesc din umbra: intru la Aspirante, apoi vizitez Odiseea.

Mihaela iti tin pumnii si ma rog sa iasa in sfarsit cele 2 liniute!

Vorbeati de vise: eu nu am visat soricei. Am visat insa ca nasteam octupleti

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Miky serios parfumul are treaba cu gigeii?
Si cand sa nu te dai cu parfum?
Multa bafta si o perioada usoara de asteptare pana la testare, cu multa rabdare nu asa ca mine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Pai buna dimineata, zic!

Bobule, io te cred cu infofolitul ca si mie mi-e frig si ma enerveaza timpul asta grupa mare. Mai si ziceau aia pe la prognoze aseara ca o s-o tina asa si in iunie. Auzi! Iunie e cea mai ploioasa luna din an! Vreau soaaaaareee!

Mihaelafalt, suna foarte bine ce zici tu acolo. La mine a fost maro, cand a fost si a durat cel mult o zi, poate nici atat. Eu ma resemnasem cand am vazut da' pe urma m-a socat ca s-a oprit la fel de rapid cum aparuse. Cateva zile mai tarziu vedeam dublu

Gabyv la mine-s problemele cu tiroida care imi dadusera CM-ul peste cap. Cel mai lung CM a fost de 37 de zile cand au aparut si liniutele. Dar nu luam tratament ( asa agreasem cu dr, nu de capul meu, parol!) ptr tiroida si cred ca de-asta n-am putut tine sarcina. Tu ai investigat tiroida?

kmy_black...o gravida total atipica verisoara ta. Imi amintesc si acum cat de rabdatoare a fost cu testarea Ne-a tinut in sah pe aici. Cu mersul la dr, eu cred ca e esential. Dar fiecare face cum crede ca e cel mai bine pentru el si bebe, normal.
Ai grija cu petele alea. Poate e mai bine sa te vada un dr? Sa nu iti faca probleme steriletul...

Miky zici ca sambata a fost? Am un feeling bun pentru peste doua saptamani.

emilia cand trebuie sa te testezi? Nu mai am rabdare, vreau macar 2-3 vesti bune luna asta.

velvet, cum adica n-ai sperante? Trebuie sa speram ca altfel cum vom avea curaj si vointa sa ne ridicam si s-o luam de la capat? Nu suntem noi aspirante optimiste?

Da, am scris o compunere intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata luluta

miky,Doamne ajuta!stiam de parfum la IA si FIV.si de ungii ca nu trebuie date cu oja.

mrenescu,neata.cu o spermograma ca a noastra,sansele sunt cam de 3% sa raman natural.nu prea sunt aspiranta optimista,de-asta si intru mai rar.

Mergi la inceput

Marie sper sa vad si eu dar nu pe bete ca nu mai fac, adica sper sa ma pot abtine,sa nu mai cumpar, ca in casa nu mai am, vreau sa ma duc la beta dar nu stiu cand maine sau joi?
Kmy chiar si eu vroiam sa iti spun de vrisoara ta, de ce nu vrea sa mearga la medic, nu a gasit un doctor care sa ii placa, sau ce se intampla? Doar e o sarcina obtinuta greu, nu mai tin minte exact daca prin inseminare sau FIV dar e pacat sa stea acasa chiar daca se simte bine.Cate luni are?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Maria sa ai gura aurita!
Miha asa mi-a zis ca in ziua inseminarii sa nu ma dau cu parfum, cert este ca nu am mai folosit nici un produs cosmetic vreo 3 zile adica de sambata pana luni, nu am mai folosit nici fondul de ten am cam exagerat stiu, dar na m-as da si cu caca pe mine daca trebuie.
Kmy multa sanatate verisoarei si

Mergi la inceput

Velvet explica si la mine ca nu inteleg ce treaba are parfumul si oja pe unghii cu gigeii? Asta se practica doar la inseminare si FIV sau tot timpul? Ma pui pe ganduri ca eu in ultimul timp imi fac unghiile foarte des, am descoperit modelele pictate si ma atrag sa tot fac cate ceva, bine odata pe saptamana ca nu dispun de rabdarea necesara sa pictez mai des.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luluta_lalu

eu va scriu de 3 zile dar vad k nu apar mesajele mele , desi am scris peste 30...

Lulu bine ai venit si sedere cat mai scurta! mai scrie inca unul sa fie 31

Mergi la inceput