Aspirante optimiste (793)!!!
Raspunsuri - Pagina 10
MeAlex spune:
Pe langa endometrioza mai exista si adenomioza, este o forma particulara a endometriozei, caracterizata prin prezenta de tesut endometrial in grosimea miometrului (muschiul uterin). Nu permite implantarea. Uneori are simptome, alteori nu.
Simptomele adenomiozei sunt:
- durerea la menstruatie
- durerea la contact sexual
- durerea la defecatie
- sangerarea uterina anormala (aciclica, neregulata).
Semnele clinice ale adenomiozei sunt: uter moale si dureros, in special în jurul menstruatiei.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
mrenescu spune:
Emilia, Gaby multumiri pentru clarificari.
Gaby sunt interesante informatiile de la medicul tau. Eu am facut dupa pierdere o eco si mi s-a spus ca totul e foarte bine. La endometru scrie asa:
"Endometru hiperecogen cu grosimea dublului strat de 0.8 cm.
Miometru cu ecostructura neomogena si ecogenitate scazuta.". De mentionat ca eram aproape de venirea CM. Dar nu stiu sa-mi dau seama daca e de bine sau nu si singurul raspuns primit de la dr este ca "totul e bine". Asa ca ma gandesc ca daca era ceva imi spunea dar nu incetez sa ma intrem "dar daca..."
gabyv spune:
Maria, nu prea ma pricep, dar daca dr a zis ca e ok, de ce nu ar fi?
Alex, stiu, poate sa nu doara, ca doar am avut si fete aici care au descoperit. Moni, nu? Dar stii tu, daca nu vrea dr si daca e pe banii lui, asta e... eu pot propune si el poate refuza.
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
o veste proasta, nu va mai faceti sperante pentru mine, beta de astazi e 0,148 ceea ce din spusele sefei de laborator care m-a sunat personal sa imi spuna rezultatul e echivoc, dar tot din spusele ei valoarea sub 1 e la femeile neinsarcinate.
Astept ciclul si dupa aia vad in ce parte o iau.
Am vorbit cu doctorita, ma asteapata la eco dupa ce imi vine ciclu bine sa vedem sa nu fie chisturi si sa stabilim tratamentul de stimulare in continuare si vad ca tot insista cu inseminarea.
Nu sunt de acord sa continui stimularea cu acelasi tratament, am avut doar 2 foliculi si aia nu foarte babani si am dat o gramada de bani, daca e sa mai fac stimulare cu pastilute sau ceva mai ieftin, nu mai pot duce atatea cheltuieli.
Sunt suparata dar am sotul alaturi si stim ca o sa fie bine, eu tot sper la natural.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
kmy_black spune:
Mihaela , imi pare nespus de rau pt valoarea la beta!!!
schimba medicul daca nu vrea sa schimbe schema de tratament
nu vrei s aincerci o procedura de IA in iasi?
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
gabyv spune:
Miha, imi pare rau, stiu cum este... sper ca nu ai cazut prea tare in butoi.
Daca imi permiti, din lunga mea experienta cu injectabilele, sa iti spun parerea mea...
Mihaelafalt spune:
Kmy dar doctorita mea e tot din Iasi si ea imi tot propune IA si eu refuz.
Nu vad rostul la Ia , sotul are spermograma buna, eu am analizele hormonale bune, acum mi-a scazut si prolactina si cautand prin hartiile mele am vazut ca in luna februarie dinaintea operatiei eu am avut folicul de 21 mm fara stimulare si acum cu stimulare a ajuns doar la 18mm.
De asta nu vreau sa mai fac stimulare acum tot cu acelasi tratament.
Zic eu la mintea prostului, la ovare s-a facut driling, am facut si stimulare si foliculul a fost mai mic decat inainte de operatie, e normal?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Mihaelafalt spune:
Gaby sigur ca iti permit, presupun ca vrei sa imi spui ceva de bine nu?
Accept si raul ca doar de asta traim sa tragem si bune si rele.
Astazi nu am cazut foarte tare, mult mai rau a fost luni dimineata cand am avut spotingul ala, azi am plans mi-am facut damblaua, am vorvit cu sotul, ne-am imbarbatat unul pe celalalt si mergem inainte, dar nu stiu in ce parte.
ancadragoman spune:
Miha ,imi pare tare rau
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!