Aspirante optimiste (793)!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Eu zic ca e de bine....
In primul rand nu are legatura faptul ca ai facut stimulare si operatie mai devreme cu o luna. Fiecare luna este diferita, poti raspunde la stimulare mai bine sau mai putin bine.Oricum prima luna e mai mult de proba, de ajustare...
Al doilea, daca faci stimulare cu injectabile, care deja sunt scumpe, nu se merita sa dai banii pe stimulari simple, mai bine IA. Procedura in sine nu este scumpa, mai scump e tratamentul si monitorizarea.
Acum eu te inteleg, pentru ca ai ramas si fara stim (chiar daca au fost cu final nefericit) nu prea esti motivata sa dai atatea bani.
Eu nu mai ma iau dupa hormonale si analize, ca la mine sunt perfecte, spermo super si totusi eu nu ovulez natural.
Indiferent ce alegi, capul sus! ai un sot langa tine care iti este aproape si te sustine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Aoleu MeAlex, acu o sa mi se para ca am si de-asta. Multumim mult pentru clarificari. Foarte utile

Miha, imi pare rau pentru vestea rea. Si eu stiu la fel, din pacate: sub 1 inseamna ca nu e sarcina. Pe de alta parte, daca imi permiti, de ce nu vrei sa incerci si IA? Care sunt costurile pentru IA? E o operatiune dureroasa? ( Fetele, iertati-mi ignoranta dar sunt habarnista in procedurile/tratamentele de infertilitate) Ca ma gandesc ca si sa tot iei tratamente peste tratamente si sa nu ajunga foliculii nici la dimensiuni de "fara tratament" iar mi se pare rau. Eu, daca mi-ar zice dr sa incercam, as incerca-o si pe-asta, zau. Orice m-ar ajuta sa obtin mai repede sarcina ar fi bine venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Anca acum asteptam veste buna de la tine.
Gaby multumesc, trebuie sa ma linistesc sa pun in balanta toate aspectele si apoi vad ce fac.
Marie IA nu este dureroasa, faza e ca eu am cheltuit foarte mult, gandeste-te ca din februarie incoace eu am facut laparo, analizele hormonale, tot ce tine de trombofilie, cele uzuale care le-am platit aproape toate si cateva din cele imunologice, plus stimularea si atatea drumuri la doctor si consultatii.
De fiecare data cand am mers am dat 50 ron doar pe drum, si luna trecuta am mers de vreo 7 ori.
IA costa undeva la 900-1000 ron, fara tratamentul de stimulare care ajunge aproape 1000 sau depinde cum reactionezi, plus eco de 3-4 sau de cate ori e nevoie, plus analize hormonale in anumite zile, plus drumurile si un invoit de la sotul la servici care nu prea poate pleca.
Nu e ca nu vreau, nu mai am cu ce, imi trebuie vreo 3000ron ca sa fac IA si plus de asta noi avem programat concediu luna iunie, ar veni dupa ovulatie imediat, asa ca s-ar putea sa nu fie prea bine ca sa fac IA si apoi sa plec pe drumuri.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Anca acum asteptam veste buna de la tine.
Gaby multumesc, trebuie sa ma linistesc sa pun in balanta toate aspectele si apoi vad ce fac.
Marie IA nu este dureroasa, faza e ca eu am cheltuit foarte mult, gandeste-te ca din februarie incoace eu am facut laparo, analizele hormonale, tot ce tine de trombofilie, cele uzuale care le-am platit aproape toate si cateva din cele imunologice, plus stimularea si atatea drumuri la doctor si consultatii.
De fiecare data cand am mers am dat 50 ron doar pe drum, si luna trecuta am mers de vreo 7 ori.
IA costa undeva la 900-1000 ron, fara tratamentul de stimulare care ajunge aproape 1000 sau depinde cum reactionezi, plus eco de 3-4 sau de cate ori e nevoie, plus analize hormonale in anumite zile, plus drumurile si un invoit de la sotul la servici care nu prea poate pleca.
Nu e ca nu vreau, nu mai am cu ce, imi trebuie vreo 3000ron ca sa fac IA si plus de asta noi avem programat concediu luna iunie, ar veni dupa ovulatie imediat, asa ca s-ar putea sa nu fie prea bine ca sa fac IA si apoi sa plec pe drumuri.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Pai Miha, in situatia asta cred ca o pauza de concediu e mai mult decat buna. Adica sa plecati ca porumbeii, voi doi, inconcediu. Tu oricum ovulezi natural, sotul are spermograma buna, s-ar putea sa se produca minunea naturala mai usor pentru ca sunteti relaxati si linistiti. Stiu cum e cu banii, fir-ar sa fie! Eu as vrea sa nu mai existe bani pe lumea asta fiindca numai probleme si oprelisti ne aduc. Dar fiindca tot exista ( chit ca nu vreau eu), linisteste-te si lasa lucrurile sa se intample de la sine, macar pana va reveniti financiar. Daca nu iese smecheria, in cateva luni ( cand rezervele financiare sunt refacute) ai putea merge direct pe IA. Zic si eu, tu desigur stii cel mai bine.

Gaby eu sunt ca Toma necredinciosul. A zis biata dr ca e totul bine dar eu imi fac 1000 de ganduri. Azi ma gandeam cum o fi sa zici luna asta" gata intrerup contraceptia ca vreau bebe" si luna viitoare sa-ti iasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Maria, am 2 prietene care au lasat Ac-urile si au ramas luna 1 sau 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miha imi pare tare rau pt tine.
Fetele multumesc de raspunsuri. E clar , tb sa incap pe mana unui doctor bun care sa-si dea seama unde e buba ca nu se poate sa fim atat de sanatosi si eu si sotul si totusi sa avem 3 ani jumate de asteptari.

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Miha, imi pare tare rau!
Stiu cum e sa iti faci sperante si chiar sa ai simptome si pe urma beta sa iti spulbere tot.
Ai incercat stimulare cu Closty sau Ovamit? Sunt mult mai ieftine.
Dr mea mi-a zis ca injectabile nu imi da decat daca fac inseminare sau FIV pentru ca sunt prea scumpe si nu merita sa dau o suma importanta de bani pe injectii si tot sa nu raman.
Trompele tale sunt permeabile? Tu sau sotul aveti anticorpi antispermatici?
Scopul inseminarii este acela de a minimiza numarul spermatozoizilor care mor pe drum. Poti face inseminare si dupa stimulare cu Closty sau Ovamit nu e musai sa faci injectii pentru asta, daca organismul raspunde la stimulari mai putin puternice.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Emilia nu stiu daca raspunde sau nu organismul meu la stimulare cu ovamit sau closty pentru ca mie mi-a dat injectabil ca a zis ca e mai bun pentru endometru, ca ajuta endometru pe cand celelalte subtiaza endometru si ea probabil a zis ca atunci cand eu o sa vad foliculii mari o sa accept inseminarea, ca doar lor nu le e greu sa zica inseminare si sa bage banii in buzunar, trompele sunt permeabile ca doar asa mi-a zis la laparo, spermograma e buna ca probleme nu aveam decat prolactina marita care s-a stabilizat si problemele mele de trombofilie, da peste tot pe unde citesc nu am gasit ca mutatia care o am eu sa ma impiedice sa raman, ea da probleme dupa ce ramai.
A acum mi-am adus aminte ca mi-a zis la tel ca o sa incercam 3 luni de stimulare cu acelasi tratament + inseminare, 3 luni pauza iara 3 luni stimulare +inseminare si daca nu reusim trecem la FIV ca altceva nu e de facut.
Probabil si asta m-a bulversat mult.
Fetelor ia mai spuneti-mi ce ati mai luat voi naturist pentru stimulare, imbunatatirea endometrului ca ma gandesc sa o dau pe leacuri luna asta, trebuie sa sun sa imi fac programare la un alt medic mai aproape vineri si nu stiu sigur daca prind pe luna iunie ca deja mi-a zis ca e aglomerat dar sa incerc vineri iar cu un telefon, mai vreau a 2 parere, dar pana ajung la ea as vrea sa incep o stimulare usoara naturista, cred ca luna asta ramane in aer si luna viitoare incep ceva serios iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Miha,mersi mult .mai astept cateva zile

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Mihaela, imi pare tare rau!
Branca ursului. Eu am luat in luna in care am ramas. Nu stiu daca a avut efect sau a fost o coincidenta. Am luat cate o dusca pe zi (seara) pana la 1 zi dupa ovulatie (ziua in care am avut primul test de ov negativ).
Si eu zic ca vacanta o sa va ajute.

6+

Mergi la inceput