Aspirante optimiste (793)!!!
Raspunsuri - Pagina 18
dana0000 spune:
Desi nu sunt cea mai optimista persoana,eu am UM pe 01.03.
Si ma tot gandeam ca e cifra rotunda,ca asta va fi ultima mea zi de menstruatie ca iese un calcul asa frumos...in fiecare zi a lunii stiu cate saptamani si zile de sarcina am.
Asa ca desi nu imi place sa ma dau desteapta gandirea pozitiva chiar ajuta.Asta nu ma impiedica sa tremur inainte de fiecare eco,sa ma panichez de toate cele then again,that's me
Blue felicitari pt inimioara,sa bata si sa iti aduca bucurii o viata intreaga!
Gabi hai mai ia un poop de molipsire,ai zis Z1 si am ratat eu? Nu e cam Z33,un test ceva?
si restul fetelor
emilia.m spune:
DRAGUTA nu lua acum progesteron sub nici o forma. Daca il ei foliculii nu vor mai creste si nu vei mai ovula. Progesteronul se ia dupa ovulatie. Daca nu mergi la eco zilele urmatoare sa-ti confirme medicul ca ai ovulat atunci poti sa incepi sa iei progesteron abia peste vreo 3-4 zile. Daca-l iei de azi n-ai facut nici o branza.
Eu tocmai am facut un test Barza care e cat se poate de negativ.
E ziua 28 si l-am facut pentru ca diseara ma duc sa o vopsesc pe o prietena si daca iesea pozitiv nu ma mai duceam ca vaporii aia de amoniac n-ar face bine in nici un caz. Dar cum testul e negativ... asta e...
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m DRAGUTA nu lua acum progesteron sub nici o forma. Daca il ei foliculii nu vor mai creste si nu vei mai ovula. Progesteronul se ia dupa ovulatie. Daca nu mergi la eco zilele urmatoare sa-ti confirme medicul ca ai ovulat atunci poti sa incepi sa iei progesteron abia peste vreo 3-4 zile. Daca-l iei de azi n-ai facut nici o branza. Eu tocmai am facut un test Barza care e cat se poate de negativ. E ziua 28 si l-am facut pentru ca diseara ma duc sa o vopsesc pe o prietena si daca iesea pozitiv nu ma mai duceam ca vaporii aia de amoniac n-ar face bine in nici un caz. Dar cum testul e negativ... asta e... <hr noshade size="1" /> Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
Pai stai putin Emilia ca poate e devreme. Poate ai ovulat mai tarziu decat ai banuit tu. Ce lungime are CM-ul tau?
MeAlex spune:
Emilia, si eu zic ca poate e prea devreme. Ai dreptate, Draguta, mai astepti putin pana ai test negativ de ovulatie sau vede la eco ca ai ovulat si apoi iei progesteron.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
dana0000 spune:
Em .
Draguta daca ai facut brevtacid o sa tot apara pozitiv testul de ovulatie. LH cu Hcg sunt frati si testele de ovulatie ies pozitive in sarcina. Si cum injectia e de fapt hormonul de sarcina atunci nu e prea ok.Doar la eco te lamuresti daca ai ovulat sau nu.
draguta spune:
Dana, am facut test inainte de brevactid, am vrut sa vad ce poate corpul meu
va multumesc fetelor pentru raspunsuri, pareri, sfaturi, sa vi le intoarca Dumnezeu inzecit, nu stiu ce m-as fi facut fara voi, imi sunteti asa dragi...
intentionez sa merg saptamana viitoare la un alt doctor pt.eco, o tradez putin pe doctora dar asta e, vreau si parea lui daca am ovulat etc.
Alex duphastonul este pregatit
emilia.m spune:
Nu stiu ce sa zic de lungimea ciclului meu ca din cauza PCOS-ului poate ajunge si la 6 luni daca nu iau tratament.
Nu cred ca e prea devreme... honestly. O sa vad daca cumva e prea devreme si totusi sunt insarcinata daca nu o sa mai imi vina menstruatia, dar n-am sperante.
Draguta, nu e o problema "tradarea asta", really, ca a cere o a doua parere a unui alt medic e intotdeauna o idee buna si n-ai de ce sa iti faci mustrari de constiinta pentru asta. Ma bucur ca ai ovulat/ovulezi/vei ovula in perioada asta.
mrenescu spune:
Emilia dar tu esti sub tratament pentru PCOS acum? Ca asa imi face si mie tiroida figuri daca nu iau tratament si imi deregleaza lungimea CM. Cum iau tratament cum revine la 29-30 de zile. Daca iei tratament atunci eu zic ca e relevanta lungimea CM in "problema in discutie".
Ma pregatesc sa plec de la birou asa ca va urez o seara linistita.
xdidi spune:
alex jumatate de pliculet de aulin este pistol cu ap pt mine, si eu zic ca's rezistenta, eu am dureri tipice de endo la ciclu de la 13 ani ..deci sunt experta in analgezice, plus ca am patit-o cu un chist care s-a revarsat, nu s-a spart...deci nush cum e sa nasti, dar se facuse cerc in jurul meu la metrou ...si nah am trecut si peste asta...eu zic ca ajuta fff mult si no-spa-ul chiar mult as putea zice, pt dureri, insa faza cu greata nu pot sa o controlez, mai iau hepatoprotectoare si e ameliorat, insa daca vomit dimi , dag un test de ovu si asa aflu, iar la ciclu sunt suferinda rau, in pat prima zi cu ligheanu in brate si daca am fericirea sa nu vomit tot ce inghit 2 pliculete de aulin...apoi restu de acompaniere, nu-spa , nurofen plus(doar asta),saridon ala complexu'
emilia.m spune:
Pt tiroida iau tratament. Pt Pcos nu exista tratament. Adica exista 2 variante in fct de dorinta femeii: anticonceptionale daca inca nu vrea copii caz in care durata CM e irelevanta ca ovulatia nu exista sau metformin dublat sau nu de naturiste caz in care durata CM poate fi determinata daca tratamentul da roade dar nu e cazul la mine ca nu raspund la acest tratament decat daca il dublez si cu closty pt stimulare si duphaston la sfarsit caz in care durata CM e iar irelevanta ca e dictata de cand decid sa intrerup duphastonul. Nu am avut niciodata CM ovulatoriu de cand am Pcos daca nu am luat Closty. Inainte de luna martie cand am luat Closty prima data nu mai ovulasem de vreo 6 ani cel putin (asa zic atat analizele cat si duratele din acei ani ai CM-urilor mele: minim 60 zile si la un cm asa lung clar nu exista ovulatie )