Aspirante optimiste (793)!!!
Raspunsuri - Pagina 17
MeAlex spune:
Monique, si eu am probleme cu burta cand imi vine si la ovulatie, dar atunci ceva mai putin. Dar am pus asta pe seama faptului ca ma deranjez f usor la burta, trebuie sa fiu atenta in general cum le amestesc (sa nu mananc lactate cu fructe sau apa, etc)...Ma suspectez de ceva timp si de o intoleranta alimentara dar nu stiu exact daca e vorba de gluten sau lactoza...asta pentru ca nu am facut teste si nici nu am avut rabdare sa elimin cate 2 sapt unul din elementele astea si sa vad ce se intampla. Voi afla la histeroscopie daca amsi endometrioza.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
emilia.m spune:
Azi m-am inscris la Medicover la un medic de familie. M-am gandit sa fac asta sa imi fie mai usor sa obtin o recomandare de drilling ovarian la un spital de stat in caz ca o sa fie nevoie.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
draguta spune:
fetelor mi-am sunat doctora, pe la 10 am facut test de ov si mi-a iesit pozitiv, mi-a spus ca aveam si foliculi dar erau mici si LH este datorat insumarii tuturor foliculilor plus chisturi, mi-a zis ca nu este imposibil pentru foliculii care erau(nu mi0a zis dimensiunile decat ca erau mai micuti) dar nici sa ne facem sperante prea mari datorita dimensiunilor,mi-a zis caontact sexual, am intrebat de supliment de progesteron si mi-a zis NU
Blue_sea spune:
Va rog eu mult sa ramaneti optimiste!!
Vreau doar sa impartasesc cu voi faptul ca azi am vazut Samburelul. are 0,5 cm si ii clipeste inimioara nevoie mare
6+
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Monique, si eu am probleme cu burta cand imi vine si la ovulatie, dar atunci ceva mai putin. Dar am pus asta pe seama faptului ca ma deranjez f usor la burta, trebuie sa fiu atenta in general cum le amestesc (sa nu mananc lactate cu fructe sau apa, etc)...Ma suspectez de ceva timp si de o intoleranta alimentara dar nu stiu exact daca e vorba de gluten sau lactoza...asta pentru ca nu am facut teste si nici nu am avut rabdare sa elimin cate 2 sapt unul din elementele astea si sa vad ce se intampla. Voi afla la histeroscopie daca amsi endometrioza. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
Alex,
eu sufar de constipatie si orice as manca sau orice as amesteca.... nu ma stric la stomac
pot manca pere cu iaurt, cu banana cu cirese, cu lapte si nu patesc nimic
pot sa beau si lapte stricat si nu patesc nimic
deci...la mine era destul de clar.....ma stricam la stomac 'out of the blue' in prima zi de ciclu si apoi back to normal (normal la mine inseamna constipatie, scaun solid solid)
Aspenter (75 mg) 1/zi
miky82 spune:
Moni la fel este si la mine, cand apare menstruatia sau cu o zi inaite ma deranjez la stomac iar in rest sunt beton
xdidi spune:
salutare fetelor,
moni eu am fost constipata toata viata mea pana la injectiile de inducere a menopauzei, de atunci ies zilnic si chiar de mai multe ori pe zi, insa colitele de ciclu si ovulatie sunt nasoale, am inteles ca multe femei le au si fara sa aiba endometrioza...eu ma stric la stomac la ciclu si la ovulatie vomit sau am greata groaznica...am inteles ca am putea tine regim dietetic in perioada ciclului ca sa ajutam, insa altceva nu exista....
eu mai bag cate un carbune medicinal si limonada, in rest n-am gasit alta scapare...
cel mai tarziu ar trebui sa-mi vina pe 9 ,10 mai, daca nu vine pana atunci poate imi revine mania si mai fac un test, daca vine ma scuteste de bani dati pe test si pap o inghetata
va puuup
ALTESA spune:
Draguta este ffff bine sa fi optimista ,ajuta mult la implantarea samburelului,daca te simte si ii place teritoriul ramane cu tine ai sa vezi.
Eu am ramas exact cand m-am relaxat si am zis gata cu stresul de paste o sa fiu gravida sunt pregatita pentru asta,in gandul meu ii spuneam "mama te asteapta" sa vi oricand doresti si a venit .A fost aa ca un feeling,de asta insist pentru o atitudine pozitiva fetelor
MeAlex spune:
Monique, am inteles, sunt diferite situatiile.
Xdidi, si eu am greata si senzatie de voma in prima zi de ciclu si la ovulatie, uitasem si de ele . In ultimele luni imi e atat de rau, cateva ore, in ziua in care incepe sa fie flux normal, ca trebuie sa iau jumatate de pliculet de Aulin si zic ca sunt destul de rezistenta.
Draguta, eu as lua 400 mg Utrogestan sau 3 Duphaston pe zi. Am aflat ca Duphastonul, chiar daca nu e natural (desi, sa fim seriosi, nu cred ca Utrogestanul e chiar natural), mai are si un rol imunomodulator, ajutand corpul sa accepte sarcina si sa nu respinga embrionul (Utrogestanul nu are proprietatea asta).
LE: Lasa ce zice dr, important e ca ai avut foliculu mari si ai ovulat, acum treceti la treaba, parca la 12 si la 36 de ore de la injectie, nu mai stiu exact. Doamne ajuta sa avem vesti bune de la tine in curand!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)