Aspirante optimiste (793)!!!
Raspunsuri - Pagina 16
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Deci, buna dimineata,zic! Azi am iesit din baie in viteza de frica sa nu desfac dulapul cu testul, deci am reusit sa-l mai aman o zi. La stadiul asta sunt :)) Azi z9 Dpo. |
wow, zici ca suntem gemene. Si eu fac la fel. Fac pipi repede repede si fug sa nu carecumva sa ma tenteze. Azi e ziua 28 a CM. Maine dimineata ma testez si vedem. Dar nu cred ca sunt gravida.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
mrenescu spune:
Emilia pai sa stii ca nici eu nu prea mai cred ca sunt. Azi ma mai si doare burta ca si cand mi-ar veni desi teoretic mai sunt 6 zile pana ar trebui sa vina.Eu sunt z25 Mai si ploua...am numai motive de depresie. Nu mai vb de cat am de munca.
Bob fa instructie cu ei! Ce, sunt de capul lor?
ALTESA spune:
Emilie mrenescu ce hal de atitudine e asta?fetelor pana la proba testului sunteti gravide clar? nu va ganditi ca daca chiar sunteti gravi faceti rau bb-lui cu gandirea asta?
Dupa test puteti sa va dati si palme dar pana in test tre sa fiti happy,happy,happy
Deci sa auzim de bine!
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui mrenescu Emilia pai sa stii ca nici eu nu prea mai cred ca sunt. Azi ma mai si doare burta ca si cand mi-ar veni desi teoretic mai sunt 6 zile pana ar trebui sa vina.Eu sunt z25 Mai si ploua...am numai motive de depresie. Nu mai vb de cat am de munca. Bob fa instructie cu ei! Ce, sunt de capul lor? |
Hai, ma, Bacovia, revergoreaza-te !!!
Ce instructie, soro, adu-ti aminte ce scrisei ieri la odisee !
M-a facut asta micu' de rasul curcilor, ooooffff!!!
Monique77 spune:
citat din mesajul lui gabyv Maria, nu prea ma pricep, dar daca dr a zis ca e ok, de ce nu ar fi? Alex, stiu, poate sa nu doara, ca doar am avut si fete aici care au descoperit. Moni, nu? Dar stii tu, daca nu vrea dr si daca e pe banii lui, asta e... eu pot propune si el poate refuza. |
Gany da, eu am descoperit
am facut laparo' pentru ca mi-a sugerat dr.
iar dr. nu mi-a sugerat pentru ca ar fi banuit ci datorita formei trompelor mele - una alambicata si una prea lunga
eu nu aveam dureri la contact
dureri la menstra am de cand ma stiu deci nu cred ca au aparut cand a aparut si endometrioza (despre care dr. a zis ca nu pare foarte veche)
aveam intr-adevar uneori diaree in prima zi (si asta e un semn)
in rest.... nimic....care sa-mi spuna ca as avea aceasta boala parsiva
Aspenter (75 mg) 1/zi
mrenescu spune:
Daca ai stii mai Bobule ce m-ar revergora vederea a doua liniute... As fi mai ceva ca Mery Poppins, as zbura cu umbrela. [:-D].
Pentru moment ma "deranjeaza" o sedinta in care ma ia cu somn.
Bine ca va pot citi pe voi ca altfel imi cadea capul pe masa.
Sa stii ca eu am inceput sa suspectez ca bebele tau joaca intentionat tenis cu hormonii tai ca sa nu se plictiseasca acolo in burtica, smecherasul
Mihaelafalt spune:
Fetelor doar va salut, sa nu ma dati disparuta, nu pot intra cateva zile.
Draguta multumesc de sfaturi si la celelalte fete bineinteles.
Nu mi-au venit uratii inca.
va pupic.
Alex spune-mi te rog tu ce fel de cetebe iei din cel cu zinc sau simplu?
Si la magneziu azi mi-a dat de la farmacie in loc de magne B6 magneziu forte cu B6 e bun asa?
Si am mai descoperit ca se gaseste din ce in ce mai greu femibion 1 cica s-a inlocuit acum cu altceva.
Am plecat ca am treaba
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
emilia.m spune:
Eu nu sunt deprimata sau necajita acum. Pur si simplu sunt realista si ma gandesc ca nici nu ma simt gravida. Nu mi-e somn (asta e chiar ciudat ca eu de regula sunt mereu obosita), nu mi-e pofta (si asta e ciudat ca eu de regula sunt pofticioasa dar acum sunt cam grasuta si vreau sa slabesc), sunt cam irascibila dar nu e chiar neobisnuit sa fiu asa inainte de ciclu, n-am greturi de nici un fel asa ca sansele sa fiu sunt mici.
E mai bine sa ma gandesc asa si sa ma bucur dupa test daca sunt decat sa ma gandesc ca sunt si sa cad de sus dupa aceea.
M-am interesat de histero si daca nu sunt o sa imi fac cu siguranta imediat ce imi trec rusii. E 400 lei la medicover si cred ca o sa am parte si de nitica anestezie (sper!).
Faza ciudata e ca aseara am visat urat si cred ca am visat si soareci/sobolani dar nu sunt sigura.
Am visat horror chiar... era o camera murdara rau si un psihopat legase o fata de un scaun cu spatele la el si o chinuia si ea tipa foarte rau si cineva din perspectiva caruia vedeam eu visul spargea cu o unealta un perete sa ajunga sa o salveze pe fata aceea si tot spargand la perete a dat de tevi de apa si parca sa zic ca apareau soareci fugind pe ele dar e asa in ceata visul si cu cat ma gandesc mai mult la el cu atat e mai neclar pare-mi-se.... si stiu ca la un moment dat eram in starea aia dintre somn si vis si trezire si chiar m-am gandit ca visez si ca daca tot e visul urat macar soareci sa apara in el sa il pot interpreta ca semn de sarcina si apoi m-am gandit ca e wishful thinking si pe urma m'am trezit de'a binelea si m-am uitat la ceas si era 6:30 dimineata si m-am intors sa-l iau in brate pe sot si am adormit la loc si n-am mai visat nimic pana la 8 cand m-am trezit.
Am cautat progesteron pe google si mi-a dat un rezultat de la Synevo in care scria ca administrarea de clomifen da cresteri peste normal ale progesteronului in faza luteala. Deci nici progesteronul asta nu e mare semn de potentiala sarcina la mine avand in vedere cat clomifen am luat.
Ma gandesc si sa-l trimit pe barbat la inca o spermograma (la o clinica cu embriolog de data asta, adica l-as trimite la Gynera) dar mai spre sfarsitul lunii iunie as face asta ca acum e cam devreme, a facut-o in aprilie pe prima si initial ma gandeam sa-l trimit in Iulie dar nu prea am rabdare...
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
draguta spune:
buna
am facut brevactidul dimineata, acum vad daca ii va si sparge, ma inteapa ceva ovarele, chiar daca nu va fi luna asta stiu macar ca am incercat totul
Miky la fel sunt si ai mei
Emilia, stai linistita cu anestezia, eu zic ca nu e nevoie, eu sunt f. rea de durere si am suportat, cine stie cum e durerea de masea, asta e floare la ureche
draguta spune:
Emilia, Maria vremea si visele nu trebuie sa ne influenteze, capul sus , eu chiar nu stiu cum pot sa gasesc atata optimism, in jurul meu vad persoane foarte nemultumite si le stiu problemele, sunt minore financiar, toti au copii si cand ii aud ca-mi spun mie pe toate(ei considerand ca daca eu nu am copii nu am nicio problema, chiar mi-au zis:''esti o fericita ca nu te trezeste nimeni noaptea ca are febra sau cere bani la gradinita'' ce ziceti fetelor?