Aspirante optimiste (793)!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetili!!!
va astept la o pe toate!!!!deci si pe voi care nu aveti noutati!!!deci strig catalogul la cafelutza, sa vedem cine este prezent si cine nu!!!!
ps: scz ca nu beau cafea nu se accepta azi!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Deci, buna dimineata,zic!
Eu am azi la birou o zi luuunga asa ca probabil voi reusi doar sa va citesc.
Ieri am facut senzatie in metrou fiindca am cascat continuu pret de vreo 7 statii si abia am ajuns acasa de somn si stare de slabiciune. Dar raman sceptica. Poate sufeream doar de lene cronica, nu stiu. Azi am iesit din baie in viteza de frica sa nu desfac dulapul cu testul, deci am reusit sa-l mai aman o zi. La stadiul asta sunt :)) Azi z9 Dpo.
Sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineata fetelor!
Nu ma dati disparuta, sunt tot aici. V-am citit in liniste in fiecare zi, dar nu am avut noutati. Astazi a inceput si la mine spotting-ul, cred ca maine va fi ziua 1.
Va doresc o zi frumoasa si insorita!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

neata ,prezenta si eu la cafea dar fara cofeina ca altfel agit piciul,ma duc sa o fac si revin cu niste ponturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

fetelor va multumesc :Gaby, Miki, Amilia ,Alex

Gaby astazi am fost la eco, sunt ziua 11
Alex mi-a dat poza, imi pare rau ca nu pot pune,nu am cu ce,ati fi vazut, sunt negru curat, mi-ai dat de gandit, maine voi face brevactid

Draguta vezi ca eu am pus pe contul comun o poza cu eco la un folicul si poti sa faci comparatia.

Mergi la inceput

Neazta si de la mine, Kmy multumim de cafeluta!
Marie ai rabdareeeeee, ma bucur ca ai iesit repede din baie sa nu faci testul , e testul pozitiv si nu are rost sa il strici

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca mi-a aparut in zona decolteului ca un fel de alergie sunt niste puncte mici rosi (ca niste cosulete dar foarte mici) le am de vreo 3 zile si nu stiu cu ce sa imi dau, bine nici nu am fost la farmacie sa cer ceva am asteptat ca poate trec de la sine dar vad ca imi apar mai multe , aveti vreo idee cu as putea sa imi dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

gata cafeaua!

fetelor voi a-ti facut si o spermograma sotului inainte nu?

Mihaela sa sti ca si eu am facut 2 IA stimulate cu injectabil (menopur si pregnil) dar gravi am ramas natural cu stimulare mai usoara ovamit,closty a fost apa chioara la mine.Asa ca eu zic sa incerci si cu produsele astea mai ieftine.

Cine urmeaza la testare?

Kami sa sti ca si la mine e drumul lung ca alaPTEZ SI PANA NU-MI VINE CM NU CRED CA O SA RAMAN.

Nu stiu ce are tastatura asta o ia razna.

lulutoooo te tacanisi mamicule?

Asa si acu sa va spun din experienta mea:eu inainte de sarcina luam si acifol,maca,napraznic,cactus vitex,vitamina A,vit,E omega,elevit si i-am dat si sotului spermotrend si maca.
Cand eram in zilele alea bune beam vin rosu pentru irigarea uterului si ma ungeam cu oestrogel pentru ingrosarea endometrului.

Tot pentru fertilitate stiu ca mai sunt bune L-carnitina si Larginina dar eu nu am mai apucat sa folosesc.

Inainte de a vrea sa ramaneti insarcinate nu strica sa tineti si o cura de detoxifiere.

Insa cel mai important e sa ganditi pozitiv.

Daca imi aduc aminte mai scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

kmy,multumesc de cafea

daena

Altesamultumim de sfaturi.si sotul meu ia de 2 zile multimaca de la forever,pe langa ce mai lua deja.eu iau aspenterul,femibionul pt mutatiile mele si acifol.atat.

o zi frumoasa si calda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls !

Marie, mai rabda nitelus, macar vreo 2 zile ! Eu am avut acum testul+ in z27, ceea ce eu consideram 9-10 DPO, dar bebe e constant cu 2 zile mai mare, inca de la prima eco, deci sigur am ovulat mai devreme cu 2 zile. Deci la testul+ cred ca eram, totusi, in 11-12dpo.

Facem galerie testaritzelor

Ma intorc pe plantatie, sunt tare nervoasa zilele astea, parca a dat vacanta in toti colegii mei, nimeni nu mai are chef de munca si, da, ca sa vedeti, pica magareata pe gravida

Mergi la inceput