Aspirante optimiste (793)!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Wow, Xdidi, e groaznic ce spui tu...medicii nu te-au ajutat in niciun fel?
Emilia, stiu ca pt PCOS se recomanda Metformin pentru ovulatie si ovocite de calitate, nu mai stiu daca ai scris cumva ca iei.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Dana, m-ai nimerit CD34, iar teste ohooo, cateva, toate negative... dar ma stii pe mine, CM-ul meu e independent, face ce vrea el.
Azi ma gandeam sa iau niste ceai ca sa imi vina si am gasit un test de ov. in casa...l-am facut e pozitiv...nici nu stiu ce sa cred...
Testele de SA sunt de sensibilitate 10, dar negative complet , iar de ov. nu simt nimic, deobicei eu am crampe.
Nici nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Eeeeee, Gaby, interesaaaant! Suna-l pe doctor, vezi ce zice...ii spui ca ai vrut sa faci un test de sarcina, ai facut din greseala unul de ovulatie si tot asa...poate-poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Da, din pacate abia maine dupa-amiaza pot sa dau de el. Cred ca o sa aman cu ceai-ul si plec in cautare de teste de ovulatie la farmacie. Eram destul de grabita sa imi vina, ca sa pot face IA-ul inainte sa intre dr meu in vacanta, daca depasesc 20 iun trebuie sa astept sept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

am intrat si eu sa o felicit pe LORENA PT SARCINAAAAAAAAA
TE IMBRATISEZ DRAGA MEA ASPIRANTA
SI ITI DORESC CA URMATOARELE LUNI SA FIE DE VIS
iar urmatorii ani cei mai frumosi din viata
sa iti dea Doamne Doamne un bebe sanatos si frumos ca tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxxy spune:

Hai sa va zic sincer...sunteti ca un drog pentru mine, va citesc in fiecare zi si imi renaste speranta cand vad reusitele unora dintre voi precum si faptul ca va sustineti atat de puternic...eu am PCOS si cicluri anovulatorii, ultima data medicul mi-a zis sa iau Utrogestan din ziua 14 in loc de 16 si sa reduc Sioforul/Metforminul la 850mg pe zi...nu inteleg de ce pentru ca de-abia ma obisnuisem cu el. In plus, am citit ca Utrogestanul cam inhiba ovulatia...ma intreb de ce mi-a zis sa-l iau mai devreme? S-o gandi ca nu am sanse sa raman natural si m-o pregati pentru altceva, oare? Chiar daca nu va cunosc personal va pup si va sutin.

Mergi la inceput

Oxxy, foarte frumoase cuvintele tale, le apreciez! Cu Metformin ovulezi?
Ai dreptate, Utrogestanul inhiba ovulatia. Tu stii cand ovulezi, faci teste sau monitorizare ecografica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Emilia pai ai sanse mari, progestronul e super, ai incercat un test?

Gaby , test de ov.pozitiv??? nu rata momentul, astept sa ne spui si cum iti ies celelalte

Oxxy , cuvintele tale sunt o terapie

LE: Emilia acum am citit ca ai incercat test, poate ai ovulat mai tarziu, stii cum Danei a inceput sa i se pozitiveze abia dupa ce a oprit duph. la cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor

ma primiti si pe mine , in sfarsit pot sa sper si eu si ma atasez voua ca o aspiranta optimista !

unele dintre fete ma cunosc de la , fibrom uterin , altele de la inseminare altele de la fiv ungaria
va citesc si imi place optimismul vostru de care vreau sa ma molipsesc , si inter-un final sa ajungem cu toatele la marele vis.

spun ca am ajuns acum si eu sa pot spera pentru ca am incheiat o etapa din viata medicala a mea care acum imi permite din nou sa sper ca intr-o zi voi vedea si eu doua liniute la test !

ca si poveste , incepe undeva acum 3 ani aproape cand am descoperit fibromul urias de 8/9 cm , o parte din doctori foarte transanti mi-au recomandat histerotomie , nu am accepat si am cautat in continuare , am aflat de embolizare , pe cand sa o fac surpriza test cu doua liniute , sarcina se opreste din evolutie la 8 sapt , urmeaza embolizarea in 2010 primavara ,.
de atunci 3 inseminari si ...nimic , investigatii de ce am pierdut sarcina nu mi-a recomandat nimeni , pana cand am spus gata facem FIV.

de la aceeasta decizie am ajuns acum sa pot spera...am ajund la Debrecen si ei mi-au spus ca imi pot face fiv dar nu o vor face pana nu scot fibromul , asa am descoperit ca se poate scote fara a imi afecta uterul , in tara se pare ca pronosticul era altul, azi am 7 saptamani de la operatie , am scapat de un fibrom de jumatate de kg , si acum...sper ca si voi.

cam aceasta este in mare povestea mea. sper ca nu v-am plictisit.
maine urmeaza sa fac analizele de trombofilie.

va doresc noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxxy spune:

Nu ovulez cu Metformin conform ultimei transvaginale si nici nu am avut simptome de vreo ovulatie in ultima luna, dar... nu inteleg de ce mi-a zis sa-l reduc...teste de ovulatie nu am facut pentru ca am citit pe un prospect ca nu prea sunt relevante in PCOS din cauza LH-ului parca...eu nici nu stiu ce e aia durere sau intepatura de ovar, nu prea simt nimic in zona...astept urmatoarea spermograma a sotului (caci si el are probleme si a facut recent un tratament) poate mi se propune vreo stimulare ceva...

Mergi la inceput