Prieteni dragi(2)
Raspunsuri - Pagina 16
Alizee spune:
Pe mine chiar ma amuza subiectul asta. Iar ironiile lui F sunt o insulta egala cu insultele participantelor la "ostilitati".
Ce am aflat despre mine ? Ca nu as face fata in veci unei familii atat de numeroase ( 7 copii + 7 animale ).
Folmahauti, totusi, doar asa ca sa iesi din cercul inchis in care te afli, ti-ar face bine o iesire printre adulti, fostii tai colegi. Nu poti imprumuta rochia si pantofii de la cunostinte ?
Cu fff multi ani in urma a trebuit sa ma duc la o nunta si, fiindca nu avea niciun rost sa cheltui bani cu o rochie numai pt acea ocazie, am imprumutat de la o ruda. Nu si-a dat seama nimeni ca nu era rochia mea.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Fomalhauti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AgnesLuca
si eu care speram ca macar la partea cu pastele am fost inteleasa . Cumpara-le integrale si acum ca vine vara fa-le cu rosii proaspete si o sa fie totul ok. Iar subiectul asta normal ca l-ai deschis ca ai avut chef, acuma te rog io, inchide-l si...vacanta placuta (cind plecati?) "Copilului mic, da-i radacini adinci, celui mare, aripi sa zboare" (proverb indian) Agnes si Alexa (21.06.2009) |
Am primit si pe PM sfatul de a solicita inchiderea subiectului.
Sunt anumite functii tehnice ale forumului care imi displac: editarea si inchiderea subiectelor. (Si altele carora nu le pricep rostul; stelutele la subiect si aproba/dezaproba; nu ma supara, dar nu le inteleg sensul).
In legatura cu inchiderea subiectelor: mi s-a intamplat sa citesc un subiect, sa vreau sa raspund dar sa nu am timp sau sa se ocupe calculatorul. Sau s-a intamplat sa nu am nimic de "zis" pe moment, dar apoi sa-mi treaca ceva prin cap si sa vreau sa scriu. Cand am gasit subiectul inchis nu mi-a placut. (Nu s-a intamplat foarte des si nici nu m-a suparat intotdeauna.) Inteleg ca se poate inchide un subiect dintr-un motiv serios, procese in care ar putea fi folosit ceva scris pe forum, lucruri de genul asta.
Inca ceva: s-a intamplat sa ma intereseze la un subiect...continuarea. De multe ori ea nu a mai aparut, adica subiectul a ramas deschis dar autorul a ales sa dispara si...sa ne lase in ceata (asta a fost sentimentul meu). Dar uneori subiectul s-a inchis si am ramas in ceata.
In concluzie, eu nu solicit inchiderea subiectului. Macar pentru a va povesti daca pana la urma au aparut fetele in vizita sau nu. (Bineinteles, e vorba de cele pe care le intereseaza.)
Marturisesc ca ma asteptam sa fie inchis; motive (sau pretexte) existau, in sensul ca s-au spus si lucruri urate si la un moment dat era complet, dar complet off-topic (pastele alea...). Si am suparat doi moderatori. Cred ca este cazul sa-mi exprim admiratia pentru faptul ca nu au inchis (inca) subiectul din cauza asta. Adica ma asteptam la mai rau.
Fomalhauti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Pe mine chiar ma amuza subiectul asta. Iar ironiile lui F sunt o insulta egala cu insultele participantelor la "ostilitati". Ce am aflat despre mine ? Ca nu as face fata in veci unei familii atat de numeroase ( 7 copii + 7 animale ). Folmahauti, totusi, doar asa ca sa iesi din cercul inchis in care te afli, ti-ar face bine o iesire printre adulti, fostii tai colegi. Nu poti imprumuta rochia si pantofii de la cunostinte ? Cu fff multi ani in urma a trebuit sa ma duc la o nunta si, fiindca nu avea niciun rost sa cheltui bani cu o rochie numai pt acea ocazie, am imprumutat de la o ruda. Nu si-a dat seama nimeni ca nu era rochia mea. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Uneori sunt ironica. Acum nu sunt: apreciez, chiar ii apreciez pe cei care imi inteleg ironiile. Mie nu mi se par cine-stie-ce fine, uneori mi se par de-a dreptul grosolane si pana si eu cred ca merita avertisment; dar am observat ca o gramada de lume nu le intelege. Nu stiu daca asta ar trebui sa ma bucure sau nu.
Marina spune:
Daca la mine te referi cu moderatorii suparati, departe de mine ideea de a Ma supara. Doar m-ai uimit prin modul materialist in care abordezi prietenii dragi.
Regula mea de baza e sa nu moderez subiecte in care combat pentru ca nu as putea fi obiectiva.
daniela_b spune:
citat din mesajul lui Katya Dar sa ma adresez direct tie, Fomalhauti, eu cred ca intrebarile cu de ce nu inteleg prietenele ce le spui nu sint, in realitate, intrebari care sa-ti para atit de insurmontabile incit sa deschizi un subiect, sint sigura ca stii sa te faci inteleasa de ele, mai mult, ca le si primesti, dupa cum ai si facut. Mie imi faci impresia ca nu astepti nici raspunsuri si nici validari, ci doar vrei sa surprinzi cititorii, sa le atragi atentia asupra ta, sa-i sochezi cu excentricitatile, cu personalitatea ta, cu diferentele tale, nu stiu, poate ma insel. |
Am aceeasi impresie, Katya.
Eu insist mult pe logica lucrurilor, atunci cind analizez o situatie si, in acest caz, asta e singura "explicatie" pentru deschiderea subiectului, logic vorbind.
marius spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti 1. Am primit si pe PM sfatul de a solicita inchiderea subiectului. 2. Sunt anumite functii tehnice ale forumului care imi displac: editarea si inchiderea subiectelor. (Si altele carora nu le pricep rostul; stelutele la subiect si aproba/dezaproba; nu ma supara, dar nu le inteleg sensul). 3. In legatura cu inchiderea subiectelor: mi s-a intamplat sa citesc un subiect, sa vreau sa raspund dar sa nu am timp sau sa se ocupe calculatorul. Sau s-a intamplat sa nu am nimic de "zis" pe moment, dar apoi sa-mi treaca ceva prin cap si sa vreau sa scriu. Cand am gasit subiectul inchis nu mi-a placut. (Nu s-a intamplat foarte des si nici nu m-a suparat intotdeauna.) Inteleg ca se poate inchide un subiect dintr-un motiv serios, procese in care ar putea fi folosit ceva scris pe forum, lucruri de genul asta. 4. Inca ceva: s-a intamplat sa ma intereseze la un subiect...continuarea. De multe ori ea nu a mai aparut, adica subiectul a ramas deschis dar autorul a ales sa dispara si...sa ne lase in ceata (asta a fost sentimentul meu). Dar uneori subiectul s-a inchis si am ramas in ceata. 5. In concluzie, eu nu solicit inchiderea subiectului. Macar pentru a va povesti daca pana la urma au aparut fetele in vizita sau nu. (Bineinteles, e vorba de cele pe care le intereseaza.) 6. Marturisesc ca ma asteptam sa fie inchis; motive (sau pretexte) existau, in sensul ca s-au spus si lucruri urate si la un moment dat era complet, dar complet off-topic (pastele alea...). Si am suparat doi moderatori. Cred ca este cazul sa-mi exprim admiratia pentru faptul ca nu au inchis (inca) subiectul din cauza asta. Adica ma asteptam la mai rau. |
1. Find vorba de corespondenta privata nu are tangenta cu partea publica (opinie personala).
2. Cred ca publicarea la sectiunea potrivita ar fi mai bine aleasa.
3. Idem punctul 2 plus completarea ca subiectele sunt inchise in general in anumite circumstante.
4. Este decizia fiecarui utilizator daca (mai) doreste sa scrie si ce anume.
5. De solicitat se poate solicita, dar asa cum spuneam nu presupune ca se si inchid.
6. Idem punctul 4 si 5, decizia de a se inchide un topic, are anumite considerente si nu tine de "sentimente de asteptare", sau absurd, "am suparat doi moderatori". E o senzatie total nefondata.
Cat despre admiratia ta ca nu este inchis subiectul deschis de tine, seamana cu o fabula care are in ea ceva de genul, "cati ca voi?" - nu dezvolt ideea.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Rufus spune:
citat din mesajul lui Marina am comentat subiectul lui rufus cu impartirea comunista. principiul meu e ca fiecare are dreptul la vacanta in mod egal si e unfair sa ii invoci meditatiile sau taxa de la scoala ca sa il tai de la vacanta cand restul se duc Marina |
Marina, daca ne referim stict la vacanta, nu cred ca Fomalhauti are bani dupa pretentiile fiecaruia. Adica stiu sigur ca n-are. E clar ca aia mari nu vor in Tenerife...asta ai inteles. Daca voiau, plecau toti. Poate plecau pana la Mamaia, sau in Tenerife stateau la cort. Dar erau toti. Ete ca n-au vrut (vorba cuiva aici, asteptati putin sa va creasca copiii). La nivelul lor, poate vor in alte parti. Din pacate, nu sunt bani. Crezi ca e mai corect sa stea toti acasa?
Si ba da, cred ca e foarte fair ca, intr-un buget limitat, sa-i dai fiecaruia ce-i trebuie mai mult. Faptul ca cei mari au nevoi mai mari (ceva firesc!)nu inseamna ca cei mici trebuie trasi pe tuse, sa astepte sa creasca, sa le vina si lor randul. Ca nu-i ca la hiene, intai mananca adultii si apoi puii...
Rufus, Tora si iadele
AgnesLuca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fomalhauti
Am primit si pe PM sfatul de a solicita inchiderea subiectului. Sunt anumite functii tehnice ale forumului care imi displac: editarea si inchiderea subiectelor. (Si altele carora nu le pricep rostul; stelutele la subiect si aproba/dezaproba; nu ma supara, dar nu le inteleg sensul). In legatura cu inchiderea subiectelor: mi s-a intamplat sa citesc un subiect, sa vreau sa raspund dar sa nu am timp sau sa se ocupe calculatorul. Sau s-a intamplat sa nu am nimic de "zis" pe moment, dar apoi sa-mi treaca ceva prin cap si sa vreau sa scriu. Cand am gasit subiectul inchis nu mi-a placut. (Nu s-a intamplat foarte des si nici nu m-a suparat intotdeauna.) Inteleg ca se poate inchide un subiect dintr-un motiv serios, procese in care ar putea fi folosit ceva scris pe forum, lucruri de genul asta. Inca ceva: s-a intamplat sa ma intereseze la un subiect...continuarea. De multe ori ea nu a mai aparut, adica subiectul a ramas deschis dar autorul a ales sa dispara si...sa ne lase in ceata (asta a fost sentimentul meu). Dar uneori subiectul s-a inchis si am ramas in ceata. In concluzie, eu nu solicit inchiderea subiectului. Macar pentru a va povesti daca pana la urma au aparut fetele in vizita sau nu. (Bineinteles, e vorba de cele pe care le intereseaza.) Marturisesc ca ma asteptam sa fie inchis; motive (sau pretexte) existau, in sensul ca s-au spus si lucruri urate si la un moment dat era complet, dar complet off-topic (pastele alea...). Si am suparat doi moderatori. Cred ca este cazul sa-mi exprim admiratia pentru faptul ca nu au inchis (inca) subiectul din cauza asta. Adica ma asteptam la mai rau. |
eu nu ma refeream la inchiderea strict tehnica a subiectului (care o sa se inchida de la sine cind patimile se vor stinge) ci la inchiderea subiectului "din sufletul tau". De aia o si asociam cu plecatul in vacanta, un fel de luat vacanta de la subiectul asta si lasat sa dospeasca.
Subiectul merita tehnic vorbind sa ramina deschis si numai pentru a ne povesti mai apoi cum a fost. Vezi ca s-ar putea sa le placa rau de tot copiilor cu submarinul si sa mai vrea si la anul (anul trecut am fost din Italia in Sardinia cu feribotul si fiica-mea, 2 ani pe vremea aia, ma tot intreaba cind mai mergem
marius spune:
Off topic(Rufus):
La hiene mananca adultii aparent, ei mananca pentru pui ca sa poata regurgita mancarea.
End off topic.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
AgnesLuca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Donia
Guilty as charged
Ca sa continui ideea... Inteleg ca Fomalhauti este multumita de papucii pe care ii poarta, insa prietenele dragi nu sunt, drept pentru care vor sa ii cumpere niste pantofi buni. Ea nu crede ca are nevoie de pantofii cei buni, iar pentru a-si pastra dreptul de a purta papucii pe care i-a ales prefera chiar si sa se izoleze social. Prietenele insa insista: fie draga, ramai tu cu papucii tai, nu mai comentam pentru ca te iubim, dar sa stii ca noi venim sa te vedem oricum, insa pe perioada vizitei iti vom imprumuta niste pantofi buni, doar ca sa nu te simti prost. Fomalhauti, la subiect as vrea sa spun ca dupa ce am citit subiectul tau mi-am dat seama ca am fost si eu, oarecum, in situatia prietenelor tale. Si nu stiu daca la momentul respectiv am fost destul de intelegatoare fata de situatia celor pe care i-am vizitat. Acum incep sa vad lucrurile intr-o alta lumina, multumesc. Tot intr-o oarecare masura sunt si in situatia ta, in sensul ca fac si am facut alegeri care poate nu sunt cele mai obisnuite, insa, ca toata lumea, fac aceste alegeri pentru beneficiul meu si al familiei, si nu pentru ca sa ii multumesc pe altii. Calatoriile si vacantele in familie sunt si pentru noi importante, asa ca pot sa inteleg alegerea ta. Si unele din amintirile cele mai puternice din copilarie sunt din vacantele pe care le-am petrecut cu ai mei, deci spor la creat amintiri! Copiii tai o sa le pretuiasca toata viata |
Din punctul meu de vedere: prietenele lui F nu ar trebui sa aiba nici o treaba cu papucii lui F, ci sa-i ia asa cum sunt. Nici izolarea sociala nu ar trebui sa fie legata de papuci, de aia eu o vad ca pe un artificiu (acuma chiar nu ma mai astept sa inteleaga cineva ce am vrut sa zic )
Cu ultima parte a mesajului tau sunt foarte de acord !