Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Am mai uitat ceva,Bob inca nu te-a ros curiozitatea sa afli sexul bebelului???
P.S:Mihaela ce zici de botoseii astia?Nu-i asa ca si-astia sunt dragutzi?
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
deci vad discutii aprinse si am vrut sa citesc din urma insa nu gasesc capitolulul, si vreau sa citesc pt a vedea ce scire careva, dar sa ma convnig ca lorena este gravi si sa vad cum ne-a anuntat....
deci lorena ce sa-ti zic decat felicitari , putere multa si sanatate maxima...iar restul problemelor le vei rezolva incet si cu rabdare , asa cum sti tu mai bine, cum iti cade si cum simti tu(aici ma refer la toate prb)
despre mine ce sa va mai zic, sunt destul de fericita, am reusit sa o sochez pe dr cu care am facut stimularile, am fost la eco si chostul din februarie a disparut...mentionez ca avea 6 cm si cica era complex si avea si endometrioza(care nu trece decat prin operatie)...deci nush ce sa zic...apoi a vazut folicul baban in z12...si mi-a zis ca e imposobil sa ovulez la ce analize am...dar asta etse un folicul....faa e ca e pe drepata unde in continuare se vede ceva pe trompa...pot fi si numai aderente....deci sunt ok in rest o simpla candida ma tot supara si de maine o sa incep cu ovule cu lactobaccili...
bob, dau comanda de fetita se pune, anii trecuti s-au nascut multi baietei si sa echilibrezi si tu balanta, sa aiba si finu meu cu cine sa se casatoreasca
ps: referitor ;la animale , sincer eu am pupat in bot toti cainii, pisicile, ratele, puisorii de gaina, iepurii, papagalii, mai putin testoasele(dar am avut si din alea)...si am stat la bloc...sincer n-am avut nicio boala transmisa...iar vara-mea care a avut interdictie la animale, a facut toata copilaria limbrici pt ca suge degetul.....in schimb eu ma spalam ff des pe maini si furam mere si mergeam acasa sa le spal si apoi le mancam(asta cand eram copil)...deci este exttrem de discutabila problema animalutelor...
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!!!
hmm, nu stiu cum sa procedez, sa valas tot o sau sa va als un ceai!!!nu de alta dar nu as vrea sa maia vem discutii asha aprinse si astazi , in o zi asha mare!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Suparata as vrea sa te contrazic. Oamenii sunt in esenta buni iar rautatile sunt caderi sau scapari pt ca nu e nimeni perfect.
Tanamera deci, ai mers pe burta sa inteleg. De data asta nu ma las, merg cu tine la odisee ca sa invat de la o mamica cu experienta.
Anca tu cum stai cu proiectul bb 2?

Imi doresc sa fiu mamica!

pai stau si cred ca nu stau bine deloc,pana acum nimic nou sub soare si nu prea am timp sa merg sa fac niste analize
Am zis ca poate in vara asta imi iau ceva zile libere si merg la analize dar ...
Dumnezeu stie el ce si cum si mai ales cand.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Neata!

Kmy, lasa-ne unul de tei pentru o suparata, ca poate se mai calmeaza. Noua da-ne cafea, ca nu ne trezim altfel. La mine chiar fara zahar.

O suparata, pe bune, nu-mi mai bat capul!

Bob zice-se ca fiecare sarcina e diferita. Deci cu asta nu se va intampla la fel, asa ca nu-ti fa griji inutile. Peste cateva luni iti astept telefonul in care cu voce obosita sa ma chemi sa fiu baby sitter, ca nu mai poti . Si vin, ce sa fac...ca doar nu te-oi lasa sa dormi intr-o rana pe marginea patului cu ochii la bebelache

Despre mine: ieri seara test de ovulatie pozitiv ( a doua seara deci). Prestat asezonat cu un pahar de vin rossuuuuu.... Atacat colectia de vinuri a barbatului care doar s-a multumit sa zambeasca intelegator si sa participe

O zi minunata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna dimineata
Kmy multumim de cafeluta!
Astazi merg la dr sa vad cat au mai crescut foliculii, inca ma injectej, ieri dr a mai descoperit 2 foliculi tot pe ov stang deci in total 4 , mi-a zis ca nu se face vinovata daca ies 2 , offfffff fetelor ce imi doresc sa se termine o data povestea asta fara sfarsit, va spun sincer ca nu mai imi gasesc speranta, sunt undeva pe marginea butoiului si ma rog sa nu cad in el.

fetele cucuiete si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui osuparata

Mrenescu, crede-ma ca am trait extazul celor doua liniute si agonia pierderii unei sarcini, tocmai de aceea in momentul cand aflu ca o fata ramane graviduta ma bucur, pentru ca e un pas inainte spre victorie! Dar m-as fi asteptat ca pe forum sa citesc despre solidaritatea pe care nu prea o gasesti in mediul real(mamele noastre nu s-au chinuit sa ne faca, erau alte timpuri mai sanatoase, poate unele dintre prietenele noastre n-ar intelege lupta pentru ca ele au ramas extrem de usor). Am citit povestea lorenei de la inceputuri, stiu cat s-a chinuit, s-a mutat in alt oras, s-a chinuit sa obtina un post bun intr-un spital, a decedat socrul, iar acum cand in sfarsit a vazut doua liniute , este luata la suturi, dar fara perdea, ca acum cand si-a vazut sacii in caruta,n-o mai intereseaza catelusa(extrem de vanitoasa postarea!) Despre histamina nu mai vorbesc prin ce a trecut! Scuze pentru formularea mai acida, dar chiar m-au descumpanit postarile unor fete care chiar ar fi trebuit s-o sustina pe lorena!

draga mea, cred ca la mine te referi cand zici de fete care ar fi trebuit sa o sustina pe lorena
sa stii ca Lorena nu e singura care a trecut prin multe
la fel am facut si noi
si eu am inseminari, hsg'uri, laparoscopie la activ
suntem toate la fel de ingreunate de aceste povesti fara succes
si mie mi-a murit bunicul acum cateva zile. el m-a crescut pana la 20 ani. cu ei am stat in casa si a insemnat mai mult decat un tata. tatal meu este pe locul doi in aceasta ierarhie.
mai mult pentru bunicul meu (grav boplnav in ultimii ani, am incercat din rasputeri sa fac un bebe in timp util, ca sa ii bucur zilele ramase. daca voi avea un copil va fi numit dupa el. nu vrei sa stii ce amestec de durere inseamna sa pierzi un 'tata' sa nu fi putut sa il bucuri cu un stranepot, sa nu iti iasa sopcotelile cu sarcina si altele
dar n-am stat pana acum sa povestesc aici ce mi s-a intamplat zilele trecute doar ca sa ma plang. insa tu ma obligi sa iti incerc sa iti casc ochii si sa iti inchid gura. autocontrolul inseamna mult in ziua de azi si e greu sa cantaresti situatiile tuturor. daca te-ai desemnat ca avocat al apararii pentru Lorena, este problema ta. insa intelege ca ne ridici pe toate impotriva ta prin atitudine si seninatatea cu care ataci persoane care sufera la fel sau poate chiar mai mult decat lorena...
dar nu sunt eu in masura sa judec si sa cantaresc diferentele
fiecare si le cantareste pe ale lui
trage aer in piept si du-te..lasa-ne pe noi cu amarul, frustrarile, neimplinirile noastre, refularile din casa si casnicie care sincer...nu te privesc !!!!!!!!!!!!!!!!

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Deci m-am intors si eu in vechiul capitol ca sa vad ce a facut asa de popular acest forum astazi, in fine chiar nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, chiar daca e nou venit, daca zic ceva apoi se mai continua inca multe pagini asa ca eu nu am nevoie de nervi de pe forum, atunci cand o sa fie ceva de raspuns o sa raspund sau o sa intreb daca am ceva in rest dau ignore.
Pupicei fetelor si nu mai bagati in seama toate prostiile ca se aduna un pic de aici un pic de colo si noua ne facem rau.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Miha, las' ca zic eu...
si asa sunt la menopauza :):):) momentan si sunt oricum neagra si la propriu (fiind in doliu) si la figurat (sufletul meu fiind tot in doliu)
acum ca m-am spart...asta e...
n-am vrut sa aduca o nota pesimista in forum ca deh....scrie 'aspirante optimiste' dar daca m-a fortat bestia...am facut-o
si apropos OSUPARATA, suntem inca aspirante optimiste pentru ca inca nu am abandonat lupta...asta inseamna ca???????

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Moni condoleante! sincere regrete pentru bunicul tau, stiu prin ce treci pt ca si eu mi-am pierdut tatal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor haideti sa nu ne consumam energia(si asa putina la mine) si sa nu o bagam in seama daca continua cu atitudinea asta.
Monica,condoleante !!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput