Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Moni condoleante! sincere regrete pentru bunicul tau, stiu prin ce treci pt ca si eu mi-am pierdut tatal.

Multumesc mult Miky
asta e viata

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Fetelor haideti sa nu ne consumam energia(si asa putina la mine) si sa nu o bagam in seama daca continua cu atitudinea asta.
Monica,condoleante !!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Multumesc mult fetelor dragi

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Fetele ca sa va mai reveniti un pic intrati aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=22&folder=Momente+Klorane+Bebe si delectati-va cu pozele puiului meu alt1 si alt2 si daca vreti sa ne si votati :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Votat

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor,
deci vad discutii aprinse si am vrut sa citesc din urma insa nu gasesc capitolulul, si vreau sa citesc pt a vedea ce scire careva, dar sa ma convnig ca lorena este gravi si sa vad cum ne-a anuntat....

xdidi, imi cer scuze, e greseala mea ca nu am pus capitolul vechi in prima pagina al noului capitol. Eram grabita si am uitat complet de urmatorul pas.
Am reparat greseala.

Gasesti cap791 la prima pagina al acestui capitol.

edit later: postarea lui Lorena unde ne anunta frumoasa veste este la pagina 11.
Uite linkul direct http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172485&whichpage=11

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

toate fetele.

Si eu va rog sa nu va lasati afectate de doamna Osuparata, am vrut sa-i zic si eu vreo doua cuvinte, dar apoi m-am razgandit si am zis ca mai bine sed cuminte in banca mea.

Despre mine nimic nou, sunt in perioada de dupa ovulatie. Si sper ca poate nu-mi mai vine menstruatia de data asta, asa cum sper in fiecare luna, dar sunt si realista pt ca 99% o sa-mi vina menstruatia. Dar totusi mai sper si eu, macar 1%.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Moni, condoleantele mele

Altesa votat

Mergi la inceput

Azi as fi in z 4 DPO, si ma tenteaza sa iau utrogestan, oral, 400mg pe zi), dar ceva imi zice sa nu iau nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna

Moni condoleante, stiu ce inseamna, de 20 de ani numai am niciun bunic, unul din parinti, e tare greu..

Gaby sunt in ziua 3 de stimulare, la inceputul sapt. viitoare merg la eco

Miky bafta la doctor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Moni, condoleantele mele

Altesa votat

multumesc deny

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput