Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!
Raspunsuri - Pagina 5
MeAlex spune:
Bob il vegheaza pe Dragonel dintr-o stea. Va fi bine pana la capat, macar ca matematic, nu se poate sa apara acelasi accident. Si nu, nu se poate sa apara nici un accident de alt tip.
Daca va puneti repede pe treaba pt bb2, s-ar putea sa vina repede...dar sa vedem, poate adormiti in cursul "actiunii", depinde de cat e mult va solicita dragonelul.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
felicityhope spune:
Lorena 86 felicitari-multa sanatate si multe zimbete.Le meriti !! Ai trecut prin suficiente momente dificile.
Ma bucur pt tine.
Bafta multa pt toata lumea si sa va inunde cu II pe aici
Alexander Matthew-si soarele a zimbit cind te-ai nascut tu
tanamera spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel
Maine implinim 24 sapt. Ma trec sentimente impartite, pe Bob l-am pierdut la varsta asta de sarcina, dar stiu ca nu se va repeta istoria. Sunt si trista cand ma gandesc la Bob, dar si plina de speranta ca in sfarsit vom avea bebe dragonel/dragonita. Aaaa, si sotul ma tot capiaza ca noi in 2013 vom fi aspiranti din nou. Recunosc, in momentul asta imi surade ideea de a face copii "pe banda" (teoria suna bine, nu?!), dar mamicile din jurul meu cam mustacesc si ma sfatuiesc sa imi tin vorba pana ma vad cu bebelusul in brate ca poate n-o sa vreau imediat altul. Va rog sa observati cat de optimista sunt, da?! Sa presupun ca bb2 va veni instant |
De data asta totul va fi bine. Si pe mine m-a apucat repede "febra" bb2, parca incepe sa ma lase optimsmul, mai ales ca toata lumea imi spunea ca bb2 vine foarte repede, comparativ cu bb1.
Alex nu ai mai scris recent sau am omis eu, cum stati cu analizele?
Katy82 spune:
Suparata as vrea sa te contrazic. Oamenii sunt in esenta buni iar rautatile sunt caderi sau scapari pt ca nu e nimeni perfect.
Tanamera deci, ai mers pe burta sa inteleg. De data asta nu ma las, merg cu tine la odisee ca sa invat de la o mamica cu experienta.
Anca tu cum stai cu proiectul bb 2?
Imi doresc sa fiu mamica!
MeAlex spune:
Tanamera, n-am mai povestit mare lucru. Am facut hormonalele, LH-ul e putin mai mic, iar prolactina putin marita, dar cred ca e in regula, am citit ca trebuie facuta analiza la 3 ore de la trezire, si eu am facut la una, iar Gaby mi-a zis ca in Franta te pun sa stai intinsa o jumatate de ora si recolteaza fara sa te ridici...la mine nu s-a intamplat asa...e adevarat ca niciodata nu mi s-a recoltat asa si aveam ba putin marit, ba in interval.
Trebuie sa fac analiza de secretie si apoi, histeroscopie si mai trebuie sa merg la Inst. V. Babes pentru niste analize legate de probleme imunologice care ar putea face ca uterul sa respinga embrionul.
cos_minutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Cosmi, Katy am intrat inca din octombrie in cursa pentru bb2. Bob cate saptamani ai acum? Mamica lui Albert (17.10.2010) |
Multa bafta Tana!Tin pumni stransi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
cos_minutza spune:
Bob felicitari pt cele 2 de saptamani!Sunt convisa ca totul va fi bine de data asta
Felicity bebe e in poza?E tare scump!Felicitari,sa va creasca mare si sanatos
MeAlex mie mi-a facut prolactina dupa-amiazaMedicul la care merg are si laborator la cabinet.mi-a iesit putin marita(oare de aia ca mi-au recoltat asa tarziu) si m-a bagat pe Bromocriptin inaite sa stabilim laparo.Mie cam rau de la el,dimineata m-am trezit ametita si am dat la rate.Sper sa ma obisnuiesc cu tratamentul,oricum peste 2 saptamani trebuie sa reped analiza.
Katy cum mai e sotzul?Am citit ca ati avut ceva problemute de sanatate
Lore nu ai ajuns acasa?
pupici tuturor!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
MeAlex spune:
Cos_minutza, uite ce scrie pe site-ul http: // www. i-medic. ro / analize / prolactina-prl
Pacientul nu trebuie sa manance sau sa bea cu cateva ore inainte inainte de recoltarea sangelui pentru efectuarea acestui test. Acest test se efectueaza la 3 ore dupa trezire, in intervalul 8:00-10:00.
Stresul emotional si efortul fizic pot duce la cresterea nivelului de prolactina in sange, de aceea pacientul ar putea fi rugat sa se odihneasca 30 de minute inainte de recoltarea sangelui.
gabyv spune:
Am citit si eu din urma si ma simt cam legaza de atitudinea Suparatei. Doamna, daca sunteti suparata pe viata nu e nevoie sa va razbunati pe cine nu cunoasteti.
Lorena ma stie, eu mereu sunt sensibila la "prostiutele" pe care le spun unele persoane. Dar de la asta, sa ajungi ca nu ma bucur pentru ea ca este insarcinata, te insemi amarnic.
Oricum asta e primul si ultimul mesaj pe care ti-l adresez, asa ca nu te stresa sa imi raspunzi, ca nu ma intereseaza.
Draguta, tu cum mai esti?
Cosminuta, e clar trebuie repetata prolactina.
Ana178081 spune:
Fetele,hai va rog sa nu va mai certati pe tema>catzel ca ne faceti rau la toate,inclusiv gravidutele.S-a deviat cam mult de la slubiectul forumului
Dar daca tot se discuta de catel,purcel,animalutze sa va zis ca si eu le ador pe toate>am acasa 2papagali,la tara la sot este scumpa mea rotweiller Tera,pe care de cate ori o vad o pup in bot,o rasfat cu lapte si branza de la soacra,vorbesc cu ea,e o alintata,chiar daca sunt graviduta nu mi-e teama ca pot lua ceva,am avut si pisici,vreo 4(pe rand,bineinteles),acum nu mai am.Iubesc toate animalele,chiar si maidanezii dupa strada!
Azi am luat analizele de sange,in mare sunt ok,doar vreo 4 anormale,am vb cu dr si mi-a zis ca e in regula.
Va pup si noapte buna va urez.Aaaaaa si am uitat:vise cu soricei!