Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!
Raspunsuri - Pagina 4
mrenescu spune:
osuparata, confirm: am citit absolut toate mesajele tale si mai ales ultimele m-au enervat. Ti-au aparut mesajele dar la sfarsitul capitolului vechi iar fetele deja trecusera la alt capitol. Repet, cred ca putin respect pentru ceea ce traieste fiecare din fetele de aici nu strica.
Eu n-am zis nimic fata de ceea ce a spus Lorena pentru simplul motiv ca as fi avut o atitudine mult prea acida si nu-si avea rostul in context, mai ales ca surpriza sarcinii a dat-o peste cap si se framanta in fel si chip cu privire la sarcina si catel. Eu insami am o catelusa pe care o iubesc ca pe ochii din cap si in niciun caz n-as lua in calcul "datul" in cazul unei sarcini. Faptul ca iubim diferit si traim diferit nu indreptateste insa la acuze. Suntem diferite dar avem un scop comun, un copil ( care indiferent de sex ar trebui sa fie in primul rand sanatos). Asa ca daca ai fi incercat sa-ti exprimi punctul de vedere cu diplomatie, n-ar fi iesit ceea ce a iesit. Gandeste-te la asta si nu pune pe altii la zid doar pentru ca ai o opinie diferita. Nu asa iti faci intrarea intr-un grup. Poate incerci sa ni te alaturi dar cu alta atitudine.
PS. Am citit si eu o gramada de lucruri pe forumul asta la care faceam ochii cat cepele pentru ca nu-mi venea sa cred ce gandeste una lume. Si cu toate astea nu mi-am pus poalele in cap dupa care sa ma lamentez ca nu-s bine primita!
mrenescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel
asa asa, populam (excuse my french ) tara cu fu^%%&*si cu ieducatie si cu principii, nu d-aia ordinari ! Cu mentiunea ca al meu e si alcoolic, ca e facut la vremuri bahice Popics umbla pe la doctori zilele astea, e in focurile de morfo 1, duble/triple teste, urmeaza si amnio, pentru ca avea situatia aia cu CMV-ul . Dar are un tonus si-un optimism demne de lauda !!! |
Nu-i nimic, Bobule, o sa iasa cu chef de viata, ceea ce, da-mi voie sa-ti spui, nu-i rau de loc
osuparata spune:
Mrenescu, crede-ma ca am trait extazul celor doua liniute si agonia pierderii unei sarcini, tocmai de aceea in momentul cand aflu ca o fata ramane graviduta ma bucur, pentru ca e un pas inainte spre victorie! Dar m-as fi asteptat ca pe forum sa citesc despre solidaritatea pe care nu prea o gasesti in mediul real(mamele noastre nu s-au chinuit sa ne faca, erau alte timpuri mai sanatoase, poate unele dintre prietenele noastre n-ar intelege lupta pentru ca ele au ramas extrem de usor). Am citit povestea lorenei de la inceputuri, stiu cat s-a chinuit, s-a mutat in alt oras, s-a chinuit sa obtina un post bun intr-un spital, a decedat socrul, iar acum cand in sfarsit a vazut doua liniute , este luata la suturi, dar fara perdea, ca acum cand si-a vazut sacii in caruta,n-o mai intereseaza catelusa(extrem de vanitoasa postarea!) Despre histamina nu mai vorbesc prin ce a trecut! Scuze pentru formularea mai acida, dar chiar m-au descumpanit postarile unor fete care chiar ar fi trebuit s-o sustina pe lorena!
osuparata spune:
Draguta, ai si n-ai dreptate ! Topicul se numeste "aspirante optimiste", nu "aspirante optimiste la primul copil"! Sa inteleg ca danangie care are trei copilasi n-ar mai fi trebuit sa scrie la acest topic incepand cu al doilea copil! Nu contesta nimeni tragediile prin care trece fiecare in parte pentru a-si indeplini visul, dar asta nu inseamna ca trebuie pusa la punct o persoana care doar a cerut o parere mai mult sau mai putin corecta moral!
osuparata spune:
Mrenescu, ma repet, primele 5 sau 6 mesaje(in afara de cele de la sf cap. trecut )n-au aparut, te rog sa nu-mi mai spui ca ai citit toate mesajele, acolo ai fi vazut cum a plecat discutia si poate n-as mai fi fost acuzata ca as fi aparut de nicaieri si doar judec(ceea ce exact asta am observat in cazul unora dintre voi cu privire la lorena).
Mihaelafalt spune:
Deci m-am intors si eu in vechiul capitol ca sa vad ce a facut asa de popular acest forum astazi, in fine chiar nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, chiar daca e nou venit, daca zic ceva apoi se mai continua inca multe pagini asa ca eu nu am nevoie de nervi de pe forum, atunci cand o sa fie ceva de raspuns o sa raspund sau o sa intreb daca am ceva in rest dau ignore.
Pupicei fetelor si nu mai bagati in seama toate prostiile ca se aduna un pic de aici un pic de colo si noua ne facem rau.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
tanamera spune:
Cosmi, Katy am intrat inca din octombrie in cursa pentru bb2.
Bob cate saptamani ai acum?
daena spune:
Buna fetele!
La mine nimic nou, temp mea a luat-o razna rau de tot De ieri am inceput sa iau o tinctura de plante, Menodoron, si sper sa ma ajute sa scap de chistulete. Contine extract de urzica, maghiran, stejar, traista ciobanului si coada soricelului.Aseara am simtit ceva intepaturi pe la ovarul cu care am ovulat luna trecuta, dar de atunci nu mai simt nimic.Cand merg in ro imi fac provizie serioasa de naturiste, ca aici sunt cam scumpute.Am dat pe o sticluta de 50 ml 30 de euro.
Luna asta fac pauza si de la progesteron, vreau sa las organismul sa se relaxeze, si incerc si eu sa ma relaxez.Am tot stat si m-am gandit in toate felurile si mi-am dat seama ca trebuie sa ajung la un echilibru, sa-mi gasesc linistea interioara, si atunci sigur se va vedea si la menstruatie. Mi-am facut istoricul ieri, de cand mi-a venit prima data menstra, de cate ori am avut perioade de amenoree am avut si stres mai mult, si sunt sigura ca are mult de a face, cel putin la mine.Nu mai fac nici pisu pe bete , iau doar temperatura, sa vedem ce iese. Si ma voi duce la dr sa vad cum mai stau cu chisturile, dar stimulare nu cred ca voi mai face.
Mihaela, poti sa dai un ochi si la dieta Montignac, nu e asa stricta si eu cred ca e un mod sanatos de a manca, sunt sigura ca nu dauneaza nici la .Nu se slabeste f repede dar nici nu simti ca tii dieta, mie imi place.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
daena spune:
Legat de catei, va povestesc si eu ceva, n-are legatura cu ce s-a discutat pe forum, fiecare face cum stie mai bine.
Locuind la tara, am avut intotdeauna caine, dar afara, de paza.Maidanez, de pe la vecini, care il mai gaseam aruncat pe la poarta, deci din acestia needucati. Intr-un an mi-am rupt piciorul, si pana a trebuit sa scot gipsul am stat acasa, la tara. Si aveam atunci un pui de vreo 8 luni, f nebun, nu statea legat si cum ieseai afara era calare pe tine sa se joace. Cand am inceput sa merg cu gipsul am iesit intr-o zi sa ii dau mancare, si cum am iesit cu castronul in mana, mi-am dat seama ca nu fac bine, ca o sa sara pe mine si o sa ma doboare.Dar n-am mai avut timp sa ma intorc ca deja l-am vazut venind, dar surpriza... La un pas de mine s-a oprit, a venit usor si si-a lipit capul de piciorul meu, apoi a inceput sa ma linga pe degetele de la picior.Si-a dat seama ca ceva nu e in regula acolo, ca e buba. Pt mine a ramas memorabil momentul.
Din pacate nu il mai avem, intr-o zi nu l-am mai gasit, ca umbla dezlegat prin curte si gradina. Dar au avut grija fratii mei mici sa aduca alt urmas maidanez
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Bob cate saptamani ai acum? |
Maine implinim 24 sapt. Ma trec sentimente impartite, pe Bob l-am pierdut la varsta asta de sarcina, dar stiu ca nu se va repeta istoria. Sunt si trista cand ma gandesc la Bob, dar si plina de speranta ca in sfarsit vom avea bebe dragonel/dragonita. Aaaa, si sotul ma tot capiaza ca noi in 2013 vom fi aspiranti din nou. Recunosc, in momentul asta imi surade ideea de a face copii "pe banda" (teoria suna bine, nu?!), dar mamicile din jurul meu cam mustacesc si ma sfatuiesc sa imi tin vorba pana ma vad cu bebelusul in brate ca poate n-o sa vreau imediat altul. Va rog sa observati cat de optimista sunt, da?! Sa presupun ca bb2 va veni instant