Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!
Raspunsuri - Pagina 16
luluta_lalu spune:
hello...
poate k acum apar si mesajele mele , ieri am scrios vreo 20 si nu au aparut
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Am zis ca fac beta initial vineri dar acum m-am razgandit si as vrea sa imi dati si voi o parere daca nu e prea devreme pentru miercuri.
Am facut brevactivul pe 15 seara la 18, pe 17 dupa amiaza la eco reiesea ca am ovulat, corp galben, folicul spart si lichid in douglas, miercuri am fi in 30, deci ar cam fi 13-14 zile e bine nu?
As face beta miercuri ca daca iese pozitiv sa merg joi la medicul de familie sa imi iau trimitere pentru Fundeni ca as avea posibilitatea sa ajung vineri dimineata.
Asta doar daca iese beta pozitiv ca am hotarat sa merg la Fundeni doar in momentul in care sunt gravida, sa nu fac 2 drumuri, ca acum iau tratamentul pregatitor
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
dreambaby spune:
Buna fetelor. Lorena, felicitari pentru si sa te ajute Dumnezeu sa ai un pui mic sanatos, mancacios si la termen. Tare mult ma bucur ca ti s-a indeplinit dorinta... Eu nu prea am mai intrat pe forum, am fost plecata la tara cateva zile si abia ieri am venit. Iar azi am stat toata ziua in pat, am zacut si orice am mancat am dat afara imediat. Dar nu vreau sa ma bucur prea devreme. Noapte buna!
velvet spune:
buna dimineata fete
miha,sa dea Dumnezeu sa fie bebe in burtica la tine!
deny,si la tine sa fie bebe!
va las o cafeluta si va doresc o zi calda!
Mihaelafalt spune:
buna dimineata.
Imi pare rau ca incep saptamana cu o veste proasta, nu mai sperati ca la mine nu e bebe, dimineata m-am trezit cu o pofta de a face pisu pe bete si e doar o singura linie, nu apar2 nici batute, nici macar imaginar si tot nu vor sa apara, am sucit testul ala pe toate partile.
Inca nu stiu cum sa accept si imi e ciuda pe mine ca nu am avut rabdare sa mai astept.
Era singurul teste pe care il aveam in casa, de acu 2-3 luni, un test ieftin, dar daca era iesea ceva.
Va doresc voua o saptamana mai buna.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Mihaelafalt spune:
velvet am explicat aseara cum am facut brevactivul si cam cand a fost ovulatia, daca s-a produs la 36 de ore atunci a fost la 6 dimineata pe 17 mai si daca o pun la socoteala si ziua de 17 azi as fi ziua 12 DPO.
Calculez bine asa?
Uita-te si tu si spune-mi.
Daca nu as fi ziua 11 si ar fi prea devreme pentru test.
Azi noapte nu am putut dormi, am visat numai prostii si dimineata pe moment am zis da sa vad poate iese ceva, asta asa fara sa ma gandesc prea mult.