Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

deny am niste emotii pt,tineeeee

mihaela sa-ti ajute DD sa fie asa cum vrei tu

imi pare raupt.fata care a pierdut sarcina sory nu am retinut userul,mi s-a facut pielea gainii cum sa ti sa adreseze o asemenea cruzime?cinei persoana asta? e de pe forum?e din familie? cine a indraznit?
Te rog eu pentru binele tau psihic schimbati semnatura,mai mult rau iti faci ,scrie ceva vesel desii nu ai chef acum de lucruri frumoase ,dar inceteaza sa te mai sinucizi lent,capul sus ,mergi inainte ,o sa ai pruncul tau fi optimista.

Kmy cum stai cu dieta eu is praf as manca si-un rahat am niste pofte de om nebun.

Cam liniste pe aici ce-or face fetele?nici nu pot sa le strig la apel ca n-am invatat userii

Mergi la inceput

Am facut inventarul:monik,bob,mealex unde umblati?

lorena esti bine?

ana esti criminalaaaa sotului i-ai comunicat?

edit:gaby c faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Altesa mersi de intrebare, tocmai ce am ajuns la hotel, am plecat la mare profitam putin de soare, cica face bine vitD.
In rest... ma tot rog sa imi vina odata, ca sa incep si eu stimularea, asa ma enerveaza ca nu am un ciclu regulat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081
....eu de cateva seri visez ca sunt in pat cu cate un barbat ce-o mai fii insemnand si asta?Femeie serioasa,cu bebe la purtator sa visez asa ceva???

Ana, multumim ca esti inca aici alaturi de noi si nu ne lasi de manuta, am prins si eu de molipsire de la tine.

Sa stii ca visele erotice, sau se visau cu alti barbati decat sotii lor, le aveau si cateva gravidute de la odiseea nov-dec2012, pe cand aveau ele varsta sarcinii ca a ta. Cica e din cauza hormonilor de sarcina.

Ca tot vorba de soricei, sobolani, eu ii caut deja prin vise, dimineata ma trezesc intrebandu-ma "am visat un soarece sau nu?"

Se pare ca azi as fi in z11 DPO ci nu in z6 (m-a ajutat o graviduta de la odisee sa-mi dau seama)
M-am uitat in caietul meu cu notite si am recalculat simptomele de la ovulatie. Nu stiu cand am ovulat, ori pe 15/05(eram z7 a CM) ori pe 21/05 (eram z13 CM). Posibil ca in z13 a fost de fapt implantarea, si durerile ce le-am incurcat cu cele de ovulatie. Am avut atunci si o pata asa portocalie-rozov, si eu credeam ca am avut ovulatie puternica. Nu mai stiu ce si cum e la mine.

Ana in ce zi ai visat soriceii?? Cam a cata zi DPO erai?
Intreb pt ca mi-e frica sa nu fie alarma falsa, dar sper macar 1%.

Altesa multumesc pt sustinere, sa ma ierte Dumnezeu dar...
mi-e greu sa sper sa fiu pana la termen

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Deny nu mai stiu in ce zi am visat soricei,oricum pana sa aflu(pana la posibilul CM) se intampla.De 2 ori am visat!
Sa stiti ca simptomele(pofte,somn,dureri de sani) puteti sa le resimtiti si la o sapt de la ovulatie.Deci asta e sigur,eu am avut asa ceva.Bine au fost si multe dati in care ma simteam ciudat si nu eram gravida.
Ce sa zica sotul de visele mele?E gelos si pe barbatii din visele mele.Zice ca ma gandesc la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna seara fetelor,
In primul rand felicitari Lorena !!!
Maria tin pumnii sa fie luna asta si la tine bebic si sa ma iei si pe mine ca data trecuta.
Mihaela tin pumnii si tie sa iasa liniute duble pe 1.iunie de ziua copilului.
Eu sunt abia in z9 a CM, urmeaza sa ne apucam de cu putininainte.
Fete daca si azi z9 am scurgeri maro+dureri de spate trebuie sa imi fac pb ca nu e ceva in regula?

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

hmmmmmmmmmm, asha am un feeling ca o sa se umple odiseea bulgarasilor cu aspirante!!!nu am fost demult pocita cu gura, acum spre sa fiu pocita prin conceperea odiseei si sa va adunati cat mai multe acolo!!!daca va mutati cortul acolo, promit sa o fac si pe cea de martie-aprilie pentru cele care nu prind trenul bulgarasilor!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

vai deny nu-mi place cum gandesti fie ce-o fi tu tre sa think positive

Mergi la inceput

kami cati copii ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

kami cati copii ai?

implinita de Rafael-Ioan

una bucata Mofturos, la cele trei triplete le-am fost dadaca de la 9 luni pana la 2 ani!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput