Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

mihaela tu cum mai esti?

emilia poate pt.tine italia e taramul fagaduintei si bine ca ai pus poza cu fantana la avatar sa lipesc o moneda pe ea poate imi iese si mie un bebelus,oricum mi se pare romantic ce ati facut.

luluta m-ai topit cu poza de la avatar

Katy imi pare rau pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Altesa, mai astept cu testul ca nu vreau sa-l stric degeaba, ca e prea devreme pt test.
O sa astept sa-mi intarzie menstruatia.

Acum o ora am inceput sa iau utrogestan, 200mg, sa fie acolo ca rau nu are ce sa faca. L-am luat oral ca imi este mai comod asa, chiar daca da somnolenta.
O sa iau mai iau inca 200 si seara inainte de culcare, sa fie 400/zi.
Am sa-l iau doar 10 zile (ca doar pt atatea zile mi-a mai ramas utrogestanul, il am inca din decembrie, cand eram cu a 2a sarcina)

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Deny poate a ramas intr-un noroc utrogestanul,bafta peste 10 zile sa vezi dublu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna gagici.
Altesa eu sunt bine, nu mai zic nimic de simptome, doar astept, azi mi-am dat seama ca am calculat gresit si o sa fac beta pe 31 ca atunci cade joi, si am treaba la judet unde e sinevo, asta si in cazul in care ma ajuta DD sa nu intervina nimic sa vin vineri dimineata la fundeni.
M-am trezit azi foarte dimineata la 3 si am mers cu sotul cu masina vreo 25 de km, el si-a luat o cafea pe drum si eu era sa vomit ce am mancat ieri de la miros.
va spun sincer ca nu prea am incredere in simptome decat atunci cand o sa vad cu ochii mei 2 liniute, simptomele m-au dus de multe ori in eroare.
Cand am ajuns acasa la 6 am adormit imediat.
Acum fac papica ca am renuntat la toate dietele, nu sunt de mine, nu le pot tine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Deny
ce spui tu acolo?!!!pentru cele doua liniute care mai au putin si se fac anuntate!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_ana spune:

Buna fetelor!

Lorena felicitari!

Mie dupa chinul indurat mi-a venit.... In sfarsit... cu niste dureri groaznice, imi vine sa ma urc pe pereti.

Marti am fost la medicul meu. Se pare ca ovarele mele sunt iar micro-chistice si asta ar fi provocat pierderea sarcinii. Acum intruu la tratament: prementrid 10 zile din prima zi de rusi, ceva ovule, 5 zile pauza, si apoi duphaston. Doctorul zie ca trebuie intai sa rezolvam problema chistuletelor si sa vedem ce se intampla, desi crede ca in maxim 3 luni ar trebui sa fie iar testul pozitiv... Eu nu as mai vrea... nu as suporta iar, dar cine stie ce planuri are viata asta cu mine.

S-a cam incins atmosfera pe-aici... sper ca nu puneti toate rautatile astea la suflet. Sunt mici si ... sa zic nevinovate? Mie mi-a zis cineva ca se bucura ca am pierdut copilasul. Oare exista rautate mai mare decat asta?

Inima nu imi mai bate de cand tu ai plecat... 1 sarcina pierduta.... 28.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

nu cred ca exista rautate mai mare de atat, sa te bucuri cand cineva pierde un copil!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

whaaaat? Cum sa-ti zica cineva ca se bucura ca ai pierdut sarcina??? Cred ca il/o calcam in picioare sa fi patit eu asta si sa-mi fi auzit urechile o asa grozavie/rautate/cruzime.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Am revenit fetele, dupa un somn atat de strans si dulce

Cum ziceam, dimineata la 10 am luat utrogestan oral, si la ora 12 eram ca drogata, abia ma tineam pe picioare, sotul radea de mine si ma trimitea la nani.
Mi-a zis ca "facem pauza cu si sa pui pe cale vaginala utrogestanul sa nu te mai vad asa drogata"

Altesa ,Kmy , va multumesc.

Sper sa fie bebe si pana la capat de data asta, dar asa mi-e friiicaaaaaa .

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

de la servici.
Azi nu m-am simtit prea bine,3momente ale zilei in care mi-a fost cam rau>dimi,la pranz si acum spre seara
Acum sunt bine,am mancat niste cirese,mi-e cam un somn,dar mi-e ca daca dorm de acum ma trezesc in toiul noptii si nu mai adorm.Mai bine mai stau
emilia bine ai revenit din vacanta,abea astept sa plec si eu peste 10zile.Sper sa fie soare si sa nu ploua!
Miha si restul trebuie sa fiti si voi cu burtica vara asta,neaparat.
Va doresc la toate vise cu soricei,sobolani,ce-o fii.....eu de cateva seri visez ca sunt in pat cu cate un barbat ce-o mai fii insemnand si asta?Femeie serioasa,cu bebe la purtator sa visez asa ceva???

Mergi la inceput