Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Kmy_black ai PM

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! La mine se anunta uratii, cred ca maine e Z1. M-am obisnuit deja, desi nu pot sa spun ca nu sufar f. tare. Asta e!
Pup fetele si va doresc la toate sa visati soricei daca e de bun augur!

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Mihaela, asa,asa sa ma cari dupa tine pana la Odisee. De acolo promit sa merg pe picioarele proprii.

Altesa, am avut unele comandate de pe Amazon, chinezesti de la mama lor. Bune. Parol. S-au terminat si am luat din Kaufland Alinta, 3 la 10 Ron. Nu-s foarte fericita cu ele, daca nu iese smecheria cred ca imi comand din nou chinezesti - One step, desi pe Alinta scrie tot made in China.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ciao fetelor! Tocmai ce s-ai facut 24 de ore de cand am aterizat si eu din vacanta mea de la Roma si am trecut sa va salut dar cand am vazut ca deja s-a facut capitol nou m-am pus pe citit si am aflat tot ce s-a intamplat.
FELICITARI LORENA!!!

La Roma a fost minunat desi a plouat cam mult. Am mers sute de km pe jos, am facut basici la degete, calcaie si talpi de la cat am mers dar a meritat ca am vazut multe frumuseti m-am relaxat, mi-am mai luat gandul de la planurile de bebe pentru cateva zile si acum revin cu forte proaspete.
Nu stiu daca am ovulat sau nu luna asta, in ciuda celor 2 injectii de Brevactid. Saptamana viitoare (joi cel mai devreme) fac un test de sarcina sa vedem daca e cu ochisori sau nu. Cred ca nu, dar sa verificam totusi.
Maine dimineata merg la Medicover sa imi recoltez TSH si Progesteron sa vedem cum stau si la capitolul asta si apoi incep Duphastonul.
Va pup si va doresc o seara frumoasa!

Mi-am schimbat poza de la profil cu Fontana di Trevi unde am aruncat cate un banut si eu si sotul dorindu-ne un bebelus.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luluta_lalu spune:

buna seara... bina v-am gasit!
ma primiti si pe mine cu cateva opinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna seara, Luluta_lalu, bine ai venit! Te asteptam cu opinii. Sa postezi repede inca 9 mesaje scurte, pentru ca primele 10 mesaje sunt moderate si apar mai tarziu, nu in timp real.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

laluua_lalu
bine ai venit!!!

va astept la o !!!!mama ce dor imi este de vremriel nd stateam la mama , in tinerete, si imi serveam cafeau a cu vecina mea( acum si este numai in Canada)!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Am venit sa gust si eu din cafeaua pregatita de voi

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata
Si eu la cafea Multumesc Kmy pt cafea

Fetele, ma iertati din start daca intrebarile mele sunt banale, dar nu ma pot abtine sa va zic si voua.

In ultima vreme am niste simptome ciudate, cel mai mult ma pune pe ganduri balonarea (o simt jos-jos la burtica, si tocmai fusesem la wc cu treaba mare, ma scuzati de detalii, tot balonata ma simt), nu stiu cum sa explic senzatia,dar parca e tare) si apoi pipi des, mai ales noaptea de vreo 5 ori ma trezesc sa fac pipi. Plus o foame de lup dimineata la trezire, o asa foame-durere parca, si pana nu mananc ceva, nu-mi trece.
De saptamana trecuta pofta de sarat, i-am zis sotului sa-mi cumpere cipsuri si dupa vreo 2 pachete de cipsuri, maivreau!!! Si o pofta de salata de legume si acolo bagam sare. De unde atata pofta de sare?
De cateva saptamani visez la carne de pui, copt in cuptor sau laa gratar (noi suntem vegetarieni, si nu avem in meniu carnea, si lunile trecute nu mi-e era "foame" de carne, dar luna asta "vreau carne de puiiii!")

Azi as fi in 6 DPO, si pipi des e ceva normal in perioada asta, dar nu-mi explic balonarea si foamea dimineata f devreme (la ora 6). Incerc sa nu-i dau atentie, dar nu pot, prea o simt.
Am si ameteli, la pranz atipesc pe canapea.

Nu stiu ce sa cred cu simptomele astea.
Daca e sarcina, e prea devreme pt ele.

Nu am posibilitate sa fac un bHCG, sau un eco.
Poate un test de sarcina, dar mi-e frica sa-l fac.

(eu tocmai m-am impacat cu mine, m-am resemnat ca nu mi-e dat sa am bebe, si nu cred ca e sarcina, dar... ce-s cu simptomele astea?)

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

mrenescu te rog sa incerci si testele minut,mie one step nu mi-a placut.

deny fa un test nu te mai tortura,nu sti ca atunci cand te resemnezi apare minunea?

Exact simptomele astea le-am avut la inceputul primei sarcini cand eram in 4-5 saptamani mai ales foame-durere si stare de lesin,

Mergi la inceput