Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!
Raspunsuri - Pagina 17
daena spune:
Buna dimineata fetelor!
Miha, imi pare rau.
Velvet
O zi frumoasa la toate!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Mihaelafalt spune:
Velvet chiar nu mai am la ce astepta am verificat acum inauntru si e spoting.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
emilia.m spune:
Mihaela, imi pare rau, stiu cum e sa fii dezamagita in felul asta doare si supara si nimic din ce ti-ar putea spune oricine nu te poate face sa te simti mai bine.
Deny, macar tu sa vii cu vesti bune sa ne dai sperante.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
mrenescu spune:
Buna dimineata fete si o saptamana frumoasa!
Mihaelafalt, hai sa avem putina rabdarica sa vedem daca chiar vine CM. Lasa verificarile pentru ca inclusiv in luna in care am ramas eu am avut impresia ca vine dar era doar spotting. Si s-a oprit. Asa ca sa mai asteptam putin. Nu-ti face nici o mie de sperante dar nici nu disperam asa deoadata, da? Tine-ne la curent. Suntem aici pentru tine si pentru o situatie si pentru alta.
Miha_23, sa ai gura aurita! Nu mai stiu care din noi a ramas prima data trecuta, eu retinusem ca tu dar cum memoria mea e scurta...Oricum, facem o intelegere, indiferent cui i se intampla prima o trage si pe cealalta dupa ea, da?
Deny, nu vreau sa-ti stric ziua dar daca iti faci atatea sperante si cauti toata ziua simptome o sa fie rau in caz de test negativ. Te rog eu, incearca sa fii moderata in asteptari. Si eu sunt nerabdatoare, mai ales ca am asa o convingere launtrica despre luna asta......parca vad cat voi fi dezamagita. Insa incerc sa ma temperez pentru ca altfel o iau razna.
Pupi pentru toate fetele, noi sau vechi. Cred ca mai vroiam sa raspund cuiva dar nu mai stiu cui.
Eu sunt in ziua 5DPO, deci mai am de asteptat...o multime. Mi-am instalat si o aplicatie pe tel care imi spune ca azi e Safe pentru giugiuleala. Pai eu nu vreau sa fie safe, ceapa caprii ma-sii de treaba! Daca stiam ca stau atat in asteptarea unui bebe nu mai dadeam banii pe contraceptie ca nebuna, timp de zece ani. Incercam pentru bebe de la 22, de cand sunt cu sotul meu.
velvet spune:
miha
neata daena
mrenescu,asta e singurul meu regret-ca nu am inceput lucrul la bebe cu ani in urma.
Mihaelafalt spune:
Marie imi e ciuda ca vine mai devreme, imi e ciuda ca vine, dar inca sper cu o parte din inima iar alta imi plange si nu pot accepta, sanii inca ma dor, cosuri nu am nici macar unul, spotingul e la el acasa, testul negativ, ce sa inteleg?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
mrenescu spune:
Miha, din punctul meu de vedere e devreme. De-aia zic ca spottingul ar putea sa se opreasca. Cu riscul de a discuta detalii "prea detaliate", ce culoare are spottingul? E rosu caci doar atunci iti poti pierde speranta. Testul e negativ. Pai ar putea fi devreme, ce zi esti? Daca sanii dor inca poate fi de la o sarcina dar poate fi si un simptom premenstrual. Sa fim totusi optimiste pentru moment. Nu vreau sa-ti faci sperante aiurea ca sa nu fii dezamagita dar pana nu vezi rosu...stii vorba noastra.
mrenescu spune:
Velvet, daca as fi avut mintea de acum, copilul meu ar fi mers probabil la scoala deja. Dar eu inca ma uit lung la bete pentru pipi. Asta-i viata. Eu am realizat cat e de important abia dupa ce socrul meu ( care isi dorea enorm nepoti si ne zapacea corespunzator cu subiectul asta ) n-a mai fost. Si probabil voi avea intotdeauna regretul ca nu ne-am decis mai de tineri sa-i putem darui nepotul mult dorit.
Mihaelafalt spune:
Marie nu e rosu, e roz inchis.
Ma duc in oras sa iau o gura de aer, poate ma mai intalnesc cu cineva care sa ma intrebe daca nu sunt gravida ca sigur explodez.
Ieri iar am avut 2 episoade din astea, da faci bebic ca ai o burta mare la care eu nu fac bebic sunt colaceii mei.
Sotul s-a suparat si el ieri cand a auzit, nu stiu ce au frate astia cu mine, doar nu sunt exagerat de grasa, am 64,5 kg la 1,58 inaltimea, dar daca am un pic de burtica toti sunt cu gura pe mine.
Va pup.