Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osuparata spune:

In acest moment ma opresc in a-mi mai exprima parerea cu privire la acest incident, nici n-as mai fi facut-o daca nu eram efectiv pusa la zid, culmea chiar si de catre persoane care nu s-au sesizat la afrontul adus lorenei, dar de, asta-i viata! Voi mai scrie probabil dupa ce se vor linisti apele si topicul "aspirante optimiste" isi va merita cu adevarat titulatura! Va doresc sa va indepliniti visul(si mie) si sa va gasiti linistea in adancul sufletului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui osuparata

Cat priveste partea cu "parsivitatea sa stai ascunsa" esti constienta ca denigrezi foarte multe persoane care doar citesc acest forum! Inseamna ca subestimezi site-ul daca tu consideri ca doar cele care sunteti inscrise cititi forum-ul!

precum am spus
nu mai raspund acestor provocari si acuze
poate te plictisesti si pleci

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Cum poate strica o ... persoana atmosfera
Moni, condoleante!
Draguta, unde sa pleci? Stai aci...I-a zi, cum e, ce simti? Bafta la dr! Poate e luna cea buna!
Miha, tu cu somnul deci.... da, da, suna interesant
Deny si 1% e bun , ca doar un baiat din milioane trebe ...
Restul, pup fetele cu burtica ca poate ma molipsesc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Gaby da eu cu somnul nu am mai putut dormi la amiaza ca a venit sotul si am plecat la sora mea, li s-a pus pata la amandoi sa facem gratar dar acum deja sunt in pat, parca a trecut tractorul peste mine, sunt atat de obosita si nu am motive, dar am un somn de nedescris, de aproape 2 luni eu nu m-am culcat mai devreme de ora 12 noaptea si ziua nu puteam dormi deloc, acum daca dorm ziua putin seara ajung maxim 10,30-11 daca nu cum a fost azi maxim 9 o sa dorm.
Va zic noapte buna si ne citim maine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, girls !

Va citesc si va trimit pupici de molipsire !
Va multumesc pentru incurajari
Ana, normal ca sunt curioasa, e si specific zodiei mele (Gemeni ), dar respect dorinta sotului meu de a pastra surpriza. Ma gandesc din ce in ce mai rar la subiect, nici nu ma mai incita dilema.
didi, am notat comanda, eu tind sa cred ca o onoram, dar sssttt, ramane intre noi
Marie, brava, hai cu gigelushu' norocos !
Miky, felicitari pentru productie, sa se lase cu !!
Aaaalleeeexxxx-pisi

Asaaaa, si am vrut sa-i zic si Suparatei sa lase clantza ca e stresanta, dar vad ca s-a sesizat singura si nu mai e nevoie sa-i transmit eu nimic, ce bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Booooob,!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

Neata fetelor,
bobule tu stai in buc? ca tre sa vin la maternitate sa tai funda daca e fetita, glumesc...insa cum gluma e cea mai serioasa vorba poate ne vedem si noi la o cafe, si ne cunoastem si poate mai vb una alta, asa ca niste "invidioase"....
nu vreau sa comentez deloc alte chestii, iar ghilimele sunt singura atingere la discutia din capitolul trecut si recent
va pooop , am o zi astazi de milioane si un weekened plin ochi, dar daca trec si de weekendu asta sunt tare, apoi o sa am timp de dormit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Xdidi lasa ca am dormit eu si pentru tine, de aseara de la 9 pana acu dimineata, a fost forte bine.
Ano am visat soricei, e de bine?
Imi plac si botoseii albastri nu stiu daca ti-am raspuns, eu nu fac mofturi sa imi dea DD ce vrea el, numai sa fim sanatosi si sa se intample mai repede.
Nici nu stiu cum o sa ma trezesc la noapte pe la 3 ca trebuie sa plecam undeva, dar maine sigur recuperez.
Ieri am fost la biserica si la cimitir la morminte si bineinteles toti care ma cunosteau se uitau la mine si burtica mea si bateau apropouri, la un moment m-am enervat ca era o femeie care se uita dar foarte insistent la burta si nu avea curaj sa zica nimic, asa ca i-am zis eu sa nu mai zica ca asa cum ei nu ii convine un anumit subiect nici mie nu imi convine asta.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

OoooooMihaela soricei si tu ca Ana?

Vezi ca Ana deja te-a luat de mana si nu pleaca de aici fara tine

In ce zi a CM esti azi?
Pana pe 2-3 iunie cand faci testul mai e o saptamana, corect?

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ufff, am uitat sa va zic buna dimineata

M-a bucurat ultima postare a Mihaelei, si am uitat de salut... si... deja ii fac galerie ca sigur pleca luna asta la odisee si acolo ramane inca 8 luni

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput