Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!
Raspunsuri - Pagina 9
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele. Hristos S-a inaltat! Moni imi pare rau de bunicul tau! Cosmi multumesc de intrebare. Nu stiu ce a patit saracul ca l-au lovit toate: inima, dureri de cap, dermatita. Eu nu sunt superstitioasa dar mi se tot zbate ochiul si ma pune pe ganduri. Am cam slabit - de griji probabil. Trecem noi si peste asta cu ajutorul lui Dumnezeu. Bafta la toate! La mine deja a inceput spottingul, deci nu e nici luna asta. multumesc mult Katy Imi doresc sa fiu mamica! |
Aspenter (75 mg) 1/zi
osuparata spune:
Sunt siderata de atitudinea refractara pe care au adoptat-o cateva dintre voi! Dragi cititori, va rog sa cititi cap. trecut, incepand cu pag.14, dar cititi totul cu mare atentie, in acel moment o sa va dati seama de realitatea ce se ascunde in spatele acestui"incident"! Dupa ce ca ati facut-o pe lorena86(chiar asa,oare de ce nu mai intra saraca fata? retorica intrebarea)cu ou si cu otet,ati facut-o lipsita de caracter si inumana din punctul vostru de vedere, ca nu are grija TEMPORAR de catelusa(desi sarcina, sanatatea, viata lor privata, locuinta depind de acest mic amanunt), acum ati aparut ca un trib de mimoze ce chipurile sunteti solidare, dar doar intre voi, insa daca altcineva nu se raliaza parerii voastre, e vai si amar, trebuie exclus de pe acest topic! Draguta, m-ai acuzat ca nu prea am ce face, nu uita ca tu esti cea care scrie pe forum de prin 2007, asa ca....! Atata indolenta si lipsa de compasiune nu ma gandeam ca citesc in mediul virtual! Prin anii trecuti(cel putin de prin 2008 de cand am inceput sa citesc) era cu totul alta atmosfera, fetele chiar se sustineau, dar in mod real, nu ipocrit! Astazi, aproape ca unele dintre voi se bucura ca o graviduta pierde sarcina(am citit reactii parsive cand unele fete anuntau tragedia), in ideaa ca "ei uita ca n-o sa nasca inaintea mea!" Da, stiu, suna dur poate ceea ce spun, dar treziti-va fetelor la realitate, dar acea realitate umana, nu aia pe care v-o inchipuiti unele!
MeAlex spune:
Lorena este in Bucuresti, pentru analize la Fundeni.
Si inca ceva, Suparata...exagerezi...cum ziceam, incearca sa vorbesti normal, ai scris primele postari ca reactie la o discutie dintre noi. Eu am explicat care era problema mea, am explicat ce a vrut sa spuna Lorena si ca nu s-a inteles exact ce a vrut sa spuna. Poate renunti la ping-pongul asta de replici si scrii ceva si despre tine ca sa revenim la o discutie normala.
Draguta, unde pleci asa grabita?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Monique77 spune:
citat din mesajul lui osuparata Sunt siderata de atitudinea refractara pe care au adoptat-o cateva dintre voi! Dragi cititori, va rog sa cititi cap. trecut, incepand cu pag.14, dar cititi totul cu mare atentie, in acel moment o sa va dati seama de realitatea ce se ascunde in spatele acestui"incident"! Dupa ce ca ati facut-o pe lorena86(chiar asa,oare de ce nu mai intra saraca fata? retorica intrebarea)cu ou si cu otet,ati facut-o lipsita de caracter si inumana din punctul vostru de vedere, ca nu are grija TEMPORAR de catelusa(desi sarcina, sanatatea, viata lor privata, locuinta depind de acest mic amanunt), acum ati aparut ca un trib de mimoze ce chipurile sunteti solidare, dar doar intre voi, insa daca altcineva nu se raliaza parerii voastre, e vai si amar, trebuie exclus de pe acest topic! Draguta, m-ai acuzat ca nu prea am ce face, nu uita ca tu esti cea care scrie pe forum de prin 2007, asa ca....! Atata indolenta si lipsa de compasiune nu ma gandeam ca citesc in mediul virtual! Prin anii trecuti(cel putin de prin 2008 de cand am inceput sa citesc) era cu totul alta atmosfera, fetele chiar se sustineau, dar in mod real, nu ipocrit! Astazi, aproape ca unele dintre voi se bucura ca o graviduta pierde sarcina(am citit reactii parsive cand unele fete anuntau tragedia), in ideaa ca "ei uita ca n-o sa nasca inaintea mea!" Da, stiu, suna dur poate ceea ce spun, dar treziti-va fetelor la realitate, dar acea realitate umana, nu aia pe care v-o inchipuiti unele! |
daca tu numesti un catzel, un suflet un mic amanunt atunci scuza-ma...tu esti un caine (cum se spune...desi nu inteleg de ce se spune asa)
este pentru prima oara cand ma cert cu cineva aici
dar iata de ce....
parsiva atitudine sa stai ascuns ani de zile
de ce te intereseaza suferintele altora daca nu contribui? de ce te trezesti acum sa scrii?
e strigator la cer ce spui.... oricum......
incredibil
nici nu am cuvinte si pledoaria mea se opreste oricum aici
nu meriti nici macar o 'sama de cuvinte'.....
Aspenter (75 mg) 1/zi
osuparata spune:
Draga monica, ai grija cum vorbesti, ca e deja atac la persoana comparatia pe care ai facut-o ,iar eu nu am facut pe nimeni catea!
osuparata spune:
Pai tocmai asta m-a determinat sa scriu, faptul ca unele au facut front comun impotriva unei alte persoane, culmea, tot dintre voi, care si-a pus viata ,cu bune si cu rele, pe tapet, si-n sensibilitatea careia ati gasit punctul slab pentru a o ataca! MeAlex, n-am facut referire la tine, tocmai pentru ca tu ai fost cea care a incercat sa aplaneze conflictul, fetele deja o paruisera bine pe lorena!
osuparata spune:
Este prima oara cand te certi pentru faptul ca, desi e mediu virtual, sunt retineri in a spune adevarul in fata, la fel ca-n viata reala! Ma intreb cum celelalte fete n-au schitat niciun gest in momentul in care tu si gabi ati dat-o pe lorena cu fundul de pamant! Dupa ce am vazut pasivitate, m-am "suparat" si m-am inscris pentru a spune eu ceea ce as fi vrut sa citesc din partea lor!
osuparata spune:
Este prima oara cand te certi pentru faptul ca, desi e mediu virtual, sunt retineri in a spune adevarul in fata, la fel ca-n viata reala! Ma intreb cum celelalte fete n-au schitat niciun gest in momentul in care tu si gabi ati dat-o pe lorena cu fundul de pamant! Dupa ce am vazut pasivitate, m-am "suparat" si m-am inscris pentru a spune eu ceea ce as fi vrut sa citesc din partea lor!
osuparata spune:
Cat priveste partea cu "parsivitatea sa stai ascunsa" esti constienta ca denigrezi foarte multe persoane care doar citesc acest forum! Inseamna ca subestimezi site-ul daca tu consideri ca doar cele care sunteti inscrise cititi forum-ul!
Monique77 spune:
citat din mesajul lui osuparata Draga monica, ai grija cum vorbesti, ca e deja atac la persoana comparatia pe care ai facut-o ,iar eu nu am facut pe nimeni catea! |
cred ca ai facut afirmatii mult mai grave
si daca e atac la persoana de ce ar fi diferit fata de ce faci tu?
si ce ai de gand sa faci?
ma dai in judecata?
sau te superi si pleci?
ce pierdere.....
Aspenter (75 mg) 1/zi