Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Va doresc o zi frumoasa, cu soare afara, dar si in interiorul vostru

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Deny sunt ziua 23 astazi, testul il fac pe 1, dar cred ca fac direct beta, depinde de simptomele care o sa le am saptamana viitoare, sper sa nu vina ciclosul si sa ma dezumflu ca nu mai intru la voi.
Ana sper sa ma tin ca scaiul de tine.
Fetelor unde sunteti azi?
Lorena daca ne citesti intra si spune-ne ce ai facut la fundeni.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Neaaaaataaa!

Miha la mine dupa o saptamana de la ovulatie a aparut brusc o greata crunta si mi s-a ascutit puternic mirosul. Sotul meu atunci m-a banuit imediat dar n-a zis nimic ca se gandea saracul sa nu faca presupuneri anapoda. Cateva zile mai tarziu vedeam testul cu doua liniute.

Draguta lasa prostiile si nu pleca. Pur si simplu ignore!

Bob imi scot palaria bre. Esti tare daca nu te macina curiozitatea dar cum faci cu hainutele ca trebuie sa scoti copilul imbracat in ceva din spital. Ah, stai ca ma prinsei: ii iei neste hainute unisex ca se exista. Eu sa stii ca ma pricep sa scot baieti din spital. Am scos unul in ianuarie si unul in februarie, deci sunt si experimentata. Taiem si panglici daca asa cere protocolul. El/ea sa fie sanatos/sanatoasa.

Fetele, eu sunt oarecum in dilema. Aseara am mai facut un test de ovulatie, ultimul din casa, si in cele cinci minute regulamentare parea negativ. Cand s-a uscat era la fel de pozitiv ca celelalte

Pai sa fie o zi excelenta ca de ieri am asa o senzatie ca totul o sa fie bine si n-am fumat nimic dubios, zau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Maria dar tu in ce zi esti?
Eu zic ca testul e negativ daca in minutele corespunzatoare nu era asa de pronuntat.
Cu greata nu am nici o treaba.
Fug sa imi pregatesc papica ca mor de foame.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls !

mamaaaa, se face comitet in fata eliasului in septembrie Cand o vedea copilu' ce navala de oamneni, se umfla-n bucutze, poate tine si-un discurs

Marie, aseara te... "impiedicasi"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Cum poate strica o ... persoana atmosfera
Moni, condoleante!
Draguta, unde sa pleci? Stai aci...I-a zi, cum e, ce simti? Bafta la dr! Poate e luna cea buna!
Miha, tu cu somnul deci.... da, da, suna interesant
Deny si 1% e bun , ca doar un baiat din milioane trebe ...
Restul, pup fetele cu burtica ca poate ma molipsesc si eu

multumesc mult Gaby

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata fetelor!

Miha, cu invidie presupun ca ai deja somnolente de graviduta
si tot cu invidie o astept pe lorena, in frustrarile mele eterne, sa ma invenineze cu vestile ei bune
evident ca glumesc

ma bucur pentru reusita fiecareia dintre noi si, cu fiecare reusita imi creste speranta si certitudinea ca se poate

va pup si va urez o zi excelenta,....cu invidie si nesincer :)))))

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Morning, girls !

mamaaaa, se face comitet in fata eliasului in septembrie Cand o vedea copilu' ce navala de oamneni, se umfla-n bucutze, poate tine si-un discurs

Marie, aseara te... "impiedicasi"?

Si yo si yo , haaaa si eu stiu unde sunt rezelvele, neonatologia deci sa te astepti ca vin si yo , portareasa ma cunoaste deci putem intra fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Mihaela, tin pumnii stransi bine de tot!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

sa fie cu ochisori!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput