Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Vorbele si cuvintele scrise sunt 2 notiuni diferite. E pacat ca doua femei mature ca voi (Desiree si Luminel) nu stiu sa faca diferentza intre cele 2 notiuni.
Cand un om sta de vb cu altul, cuvintele sunt insotite de gestica pentru a intari/imprima mesajul dorit. In momentul in care ai in fatza un text, e o insiruire de cuvinte lipsite de personalitate. O parte a mesajului este pierdut caci gestica lipseste. Cititorul atribuie textului gestica necesara pentru a creea/ genera un mesaj; si in concluzie, 2 cititori diferiti pot imprima aceluiasi text 2 mesaje complet diferite.
Concluzia: Interpretarea voastra a mesajului meu REFLECTA starea voastra interioara. Asa ca eu nu ma simt cu absolut nimic vinovata de ce ati inteles voi....

Aaaa si chestia cu PM-ul : da dom'le mie nu-mi place monopolizarea discutiilor despre copii cu rafuieli personale. D-aia se numeste Personal Message!!!

Sanatate!

Felicia, mamica de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)
viitorul suna bine, cu Ana si Gabriel

Where there is a WILL there is a WAY!

nu stiu cum se face, ca tu mereu erai "interpretata" gresit
si cu asta am incheiat!

Mergi la inceput

buna dimineata! sar'mana de cafea, Aly, Nicole!

Aly, ce sperietura cred ca ai tras!!! mai erai si singura cu ei? brrr

Nicole, ma bucur ca n-a facut varicela David...desi poate ca era mai bine daca o facea

Nicole, wow si tu ai baiat mare (si la propriu si la figurat); pleaca in excursie! distractie maxima!

Esme, sunt de fapt niste tuburi cu pasta colorata de zahar, tot de la Dr Oetker; ma mai gandesc, paoate pun si colorant...pana la urma, ai dreptate Nadia, nu e cine stie ce cantitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Esme, si pe mine ma bate gandul sa fac painici, dar parca mi-e teama, ca de cate ori am facut paine mare deasupra era arsa, in interior necoapta. Da' ma duc acu' pe blogul tau sa mai vad o data painicile, poate imi fac curaj. Ai sarit, cred postul unde te intrebam de zmeura: am congelat saptamana trecuta zmeura, ca o gasisem ieftina, dar acum e pret rezonabil peste tot si pot sa iau proaspata. Iasa mai gustoasa crema de zmeura cu zmeura proaspata decat congelata sau e la fel? Daca e la fel, in cat timp mi se decongeleaza zmeura?

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Iui ...scuzeee...

Asa deci...zmeura proaspata e buna si evident...buna, dar sincer in bavarois zmeura inghetata da mai mult gust. treaba se justifica asa, si ma refer doar la europa ca din nou nu cunosc produsele. Zmeura culeasa pentru vanzare se culege usor necoapta, zmeura culeasa pentru congelare se culege usor prea copata ceea ce o face sa dea un gust si o culoare mai intesa cremei. Daca ai vazut pozele de pe fb, tortul mic pe care i l-am facut pentru in familie este cu bavarois de zmeura. Cat despre decongelare...potri decongela cu MO, defapt poti pune MO la program normal 1-2 minute. Poti sa o lasi intr-un castron in camera cam o juma de ceas, ca oricum nu te intereseaza sa fie perfect decongelata, face si blenderul munca lui in plus temparatura scazuta a zmeurei ajuta sa se faca crema mai repede, adica sa se intareasca.

acu fug sa ii arata baii niste vopsea,

pup gashca,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!!

(desi pe a mea a varsat-o toata Ana pe canapea - my fault)

Azi e mami la mine, sunt pe cai mari, copiii dar si eu, parca ne-a venit Mos Craciun!

Alysh ce frica!!!

Nicole f bine ca nu a facut!

Esme ce party mare faci acolo!!!! Sa fie minunat, sa fie dixtratie maxima, te pandesc la cotitura, pe Fb cu poze.

Mai, ce ploaie azi, noroc ca am dus copilul la gradi si cand sa pelc turnaaaa...zic, hai ca am umbrela, pelc, ca treb sa ajung la Medlife, cu urechea mea....pana la prima scara de bloc m-a facut ciuciulete, cu umbrela cu tot.

Va pup, sunt in zona!!!!

Mergi la inceput

Lori, fericito!
ce ai facut la dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lumi, nu, eram cu mama, ca altfel ma panicam mai tare!

Esme, chiar, ce party! Asa am facut si eu pana anul trecut la Vlad invitam cate 40-50 de persoane. Anul asta, criza, din pacate, ne-am restrans mult. Petrecere frumoasa si abia asteptam pozeeeee

Lorich, of ce mai patimesti si tu cu urechea, si te-a mai facut si ciuciulete, nasol. Eu am o umbrela imensa luata din Alsacia acum cativa ani, e nemaipomenita. Au ras colegii de mine ca "parca as fi de la ministerul de externe" dar nici o picatura nu m-a udat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lumi, e mai bine, mi-a mai bagat o curatare si o nitratare, desi nu mai era nimic acolo, dar asa, pt ca se poate reface;
Nu a luat in calcul antibiograma, pt ca a zis ca alea pe iau pe gura si rup ficatul, ca e mai sfant ce-mi face el local. MAi merg peste 2-3 saptamani!

Ah, m-a speriat ca cica e epidemie de scarlatina! br....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Ah, m-a speriat ca cica e epidemie de scarlatina! br....

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Iar? Parca a mai fost si in frbruarie! Of nu mai scapam de epidemiile astea!

Lorich tu parca ai nascut la privat? Imi poti reaminti unde?
Bine ca ti-a facut local tratamentul.

Alysh vai chiar horror povestea cu osul...

Eu merg azi la maternitate sa ma ia in evidenta, am niste emotii...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Hristos s-a inaltat! eu am tuflit-o si n-am facut cozonac aseara, puteam sa jur ca maine e inaltarea. Nu-i problema fac diseara, dar voiam sa impart la munca. Is varza

Aly: si Elena s-a inecat cu un os la un moment dat, dar si-a revenit singura, si mie mi s-a infipt unul in gat si am bagat mana si l-am scos ca-l simteam tare aiurea. Desi era tare mic mie mi s-a parut imens parca nu mai puteam respira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

am 2000 mesaje scrise, is tare nu?

Mergi la inceput