Cel putin 10 kg jos (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza sunt in zona dar cu putin timp cum imi place mie.

Lulu asa imi place cand spui ca te-ai controlat la mancare numai eu am uitat masura.

De saptamana viitoare poate mai bag un meniu in fiecare zi sa ma trageti de manica ca poate asa se duc si ultimele kg.

Bianca eu anul l-am inceput cu 75 de kg si cand a inceput primul concurs aveam 71,5 si atunci am zis sa ajung la 61 kg si sunt pe aproape si am zis din nou 59,9 dar ma opresc aici ca trebuie sa fiu un pic realista cu mine si mi-as dori sa raman la 59-58 deja iar alta munca pe mine.am zis eu ca nu ar fi rau sa imi bag mintile in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

te inteleg asa de bine... eu am luat startul la peste 77, cel putin in ziua cand am zis ca asa nu se mai poate (fix acum 4 luni, azi aniversez prin moderatie).

Am scapat de 9 kg, dar mai am cel putin 3, as vrea 4. Si eu visez sa scad cat mai mult, tocmai pentru a avea marja de oscilatie in perioade cu tentatii mai multe.

Sa continuam sa visam, actionand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

fetelor..... vreau dulceeeeeeeeeeeeeeee
ce ma fac????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

paulinio, ia o patratica de cioco neagra si trece pofta

si eu am pornit in iarna de la 76 kg...

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Hmm, din pacate niciodata nu m-am putut opri la o patratica sau o inghititura de ceva dulce.

depinde cum mananci pe zi-- cate mese, cat de mult/variat la masa, ai gustari? daca da, de exemplu primele 2 luni inlocuiam una dintre gustarile sanatoase (mar sau iaurt) cu o cutie (apoi juma de cutie) de branza dietetica peste care puneam miere. Simteam nevoia sa mananc mult dulce, in felul asta era si mult si dulce.


sau fulgi de ovaz cu multe merisoare, uneori chiar stafide, si la final cateva patratele de cioco, de regula 3-4. dar puneam o baza solida inainte, insa NU dupa o masa, ci in loc de masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

nu aveam pe langa mine cioco neagra ca ma serveam demult... ( si la mine o pratratica inseamna de fapt o fasie din aia de 3-4... ca doar trebuie sa ramana "frumos", nu ?)
M-am agatat de niste seminte crude si mi-a mai trecut.
Multam de sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

tare, asa ma scuz si eu, sa ramana dunga dreapta, de parca o verifica cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Acum pot sa spun de la cat am luat startul...84...am 70.600 acum...si o mie de nervi.Marti am aflat ca sambata sunt invitata la nunta.Bineinteles ca nimic nu e bun nici pantofi,sandale...ca de la greutatea aia mare am crescut cu un numar iar rochiile sunt praf,largi,lalai urate ingrozitoare.Si iata-ma la maraton prin magazine....pana la urma am luat o rochita neagra un plc negru cu rosu,si niste pantofi...cu toc de 10 cm....cu care paradoxal calc extrem de bine.....insa sunt crizata,nu mai nimic in garderoba ca lumea......iar blugii hip hop preferati cad si stau ca pe gard.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Pai de ce sa fii deprimata, Mada?
Cred ca vrem cu toatele sa ne schimbam garderoba cu 2 numbere mai mici!!! Hai ca urmeaza partea draguta in care "trebuie" sa-ti iei haine pe noile dimensiuni (iami!!!!)

Asta suna putin ca vaicareala tocilarilor de dinainte de examene: "nu stiu nimic, nu stiu nimic..." dar ii pocnea un 8-9 pentru "nimic".

Hai ca-i frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Bravo Mada! cand v-am intrebat cum va descurcati cu hainele, acum 2-3 capitole, toata lumea era inca ok- eh, avem probleme acum? Si io zic ca e de bine, go on!

Tot Rina tii? ma gandeam cum iti mai merge cu fructele.

Te intreb caci ieri am bagat smoothieul ala de fructe-legume de ieri care a avut un efect moderat, dar e ok si asa- un -300g, am mai recuperat din weekendul prelungit. Insa mi-a fost putin foame, simteam o usoara rosatura pe stomac, am avut gastrita candva.


Aseara am ajuns pe cai mari acasa, cu o stare de spirit de la extraordinar in sus- de neinteles pt familie- am participat la un eveniment pe teme medicale si de frumusete, mai mult ca ma invitase cineva pe care nu vroiam sa il dezamagesc, si am aflat acolo o gramada de chestii interesante, au venit doctori de renume din Bucuresti daaar ultima invitata care a luat cuvantul pe la 21.45 a fost dr Mihaela Bilic - pasiunea mea recenta in materie de nutritie. Am fost prima la autograf si am stat putin de vorba, arata mega-bine, de nepovestit, indiferent ce si-a facut cu sau fara bisturiu, tratamente, whatever, nu isi arata nicidecum varsta.
A vorbit extraordinar de frumos, din suflet, nimic despre diete, mai degraba un mesaj pentru a ne regasi armonia si a ne creste copiii pentru a avea o relatie sanatoasa cu mancarea.





Mergi la inceput