Cel putin 10 kg jos (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si cireasa de pe tort...sanii sunt la fel de mari....si normal ca rochii pentru 114 in bust si 84 in talie...pauza...

E fain da` cati bani tre` sa bag in haineeeeeee

Si tot Rina tin z62....si mai vreau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

eu va citesc cu drag din umbra, am si o sugestie- acolo pe prima pagina in dreptul fiecareia oare nu ar fi ok sa scrieti cand porniti o dieta sa scrieti si care anume, pt ca nu e ca la Monti, e clar ca tin MONTI cu toate, sau ca la Rina, toate tin Rina, aici fiecare tine altceva, si chiar daca ajungeti la rezultatele dorite, pt cei ce va citesc e util sa stie ce metoda abordati.

Felicitari pt vointa si la cate kg - va doriti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Mada,

sunt rochiile alea petrecute, din material moale, nu cad bine? sunt ce nu pot eu sa port, din motive opuse


Dorsilia,

eu pot trece pe prima pagina si asta, daca te ajuta sa slabesti din umbra why not, completez unde stiu
doar ca-s din ce in ce mai putine fete active la subiect- sper ca nu au cedat tocmai acum cand a venit primavara si tre' ne dezbracam treptat.

cred ca am ramas maxim 10, dar hotarate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nu m-am gandit la modelul ala......eu am inceput sa ma dezbrac.....acu` arat din ce in ce mi bine.....


Da` mai am...sper prin septembrie sa fiu perfecta.....




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Salutare,

Ce veselie, ce rezultate furmoase...si au am ceva rezultate, dar astept ziua de maine sa dau raportul...sau direct urmatoarea etapa a concursului?

SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

hello,


eu sper sa pastram raportul de marti, subsemnata e pe crestere... nu am exagerat in weekend la munte, dar nici putin nu am mancat, am avut meniul clasic pt copii gratar pui cu cartofi si salata de varza, dar am mai completat cu diverse, kurtos, inghetata, m-am simtit bine

vedem maine cum stam, eu vreau sa mai slabesc, simt ca m-am oprit in jurul lui 68 si nu-mi place...as prefera si eu sa stagnez pe la 66

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Si eu sunt pe stagnat... dar azi vreau sa fiu cuminte ca inainte de "cantarire"... desi ea va fi miercuri dimineata caci atunci voi avea acces la cantar (da da... nu dorm acasa in seara asta :D... nu ma invidiati, dorm la soacra)
Eu am fost la nunta in weekend... cu drum in provincie, deci ca un weeeknd de vacanta. Fara sa fac exagerari, mi-am permis sa mananc cat trebuie... simt ca am un oarecare echilibru cu mancarea (apropo de mesajul doamne Birlic).
Ideea de a pune dieta tinuta in tabel nu e rea... vedem asa care diete au fost mai fructuase (desi asta tine mult si de disciplina fiecaruia)... Eu cred ca pur si simplu trebuie sa gasesti o dieta potrivita pentru stilul tau de viata... E m-am regasit in Rina... desi nu o tin 100%... imi place, nu simt ca tin dieta... nu astept rezultate spectaculoase... vreau sa-mi schimb stilul de viata... vreau sa pastrez acest echilibru.
Mi-e cam foame... dar e ok... trebuie sa accepta si senzatia de foame ca facand parte din normal.
O saptamana usoara!

PS. La nunta am avut o rochie noua pe care am luat-o cam acum 2 luni si de atunci n-am mai probat-o. Am fost fff incantanta cand am imbracat-o si era larga la talie... chiar mi s-a parut putin lalaie (cam 3 cm in minus). Asta ma incurajeaza si mai mult... sunt multumita, vreau sa continui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza .

Deci dorm pe mine si cica se anunta o saptamana plina cu ziua super vineri cand cica trebuie sa ma felicit singura ca am mai adaugat un an dar mie imi vine sa fug in lume si sa nu am treaba cu nimeni.

Un weekend fara prea multe tampenii dar am dat un pic in dulciuri si pofta nebuna e de amandina de fapt de ceva cu ciocolata si insiropat e clar biciul trebuie pus pe mine.

Ma duc ca munca ma striga si mie nu imi vine a face nimic.Pe mine in tabel nu aveti cu ce dieta sa ma scrieti ca nu tin nici una si mai si recunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Hai Marilena, fa apel la optimismul din tine. Probabil esti obosita, de aici pofta de dulce, amandina e buna si grea... dar o gasesti si pe acolo? au dulciuri bune olandezii sau mai mult fainoase precum englezii?

Vineri ii lasi pe ceilalti sa te felicite, adevarul e ca un an in plus nu e mare emotiv de bucurie. Cel putin la mine nu mai e de ceva ani, poate doar un cadou extrem de potrivit sau un cadru deosebit care sa adauge o nota festiva momentului sa le trec la avantaje.

Eu sunt multumita ca doar am gustat din garnitura de cartofi weekendul asta, altadata nu i-as fi ratat pana la ultima furculita. Asta o trec la capitolul echilibru cu mancarea, pacat insa ca a fost asa canicula si am bagat o inghetata. In schimb in autocar cu cei 30 copii galagiosi si rontaitori la maxim (la fiecare oprire isi cumparau diverse pungi, am fost foarte atenta, ce sa fac) am fost cuminte, tot cu gandul la mesajul dnei Bilic - ne spunea cand duceti furculita la gura ganditi-va daca va e cu adevarat foame sau aveti o alta problema pe care vreti sa o rezolvati astfel. In autocar aveam clar o plictiseala maxima de rezolvat.

Bravo Paulinio, nunta e test greu, sa-ti defileze farfurii toata noaptea. te asteptam miercuri, no problem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Hai ca am venit cu meniul ca sa o iau pe spinare

cafea cu ceva prajituri erau 2
cereale cu lapte
iar dulce si un snitel de pui micut ca trebuia
mancarica de pui

la mine mancarea e o mare problema ca eu trebuie sa fac sa poata manca si cei 2 olandezi ai mei.

Bianca au dulcurile lor dar sincer nimic de al lor nu ma atinge si sunt de 9 ani aici ,dar amandina e a mea vineri iar cu onomastica nu e ca mai adaug un an nu stiu de cand cu tata si de cand sunt aici nu imi place sa imi sarbatoresc ziua dar se pare ca anul asta va trebui ca deja am 2 persoane care s-au autoinvitat.

Mergi la inceput