Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!
Raspunsuri - Pagina 9
DenyAnd spune:
Va salut fetele
va citesc zilnic, dar nu am ce sa scriu
Eu nu stiu daca am ovulat acum cateva zile, sau urmeaza sa ovulez, sunt in ceata cu ovulatia mea din luna asta, si nu ma mai bat capul cu ea cand o fi sau a fost. Tin minte acuma cateva zile(cand eram in z7 sau z9 CM) aveam dureri la ovar drept(credeam ca atunci ovulez)+Egg atat de frumos cum am avut anul trecut inainte de sarcina2. Dar vad ca si azi ceva intepaturi usoare si egg usor.
Astept sa treaca 2 saptamani si sa vad ce se intampla, oricum nu-mi pun sperante mari.
Daena, m-am uitat la grficul tau si parerea mea e ca azi ai ovulatia, pt ca TB e joasa. Ia TB in continuare sa vezi in urmatoarele zile ce se intampla ca trebuie sa creasca.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
ALTESA spune:
vai da-s tuta am uitat ceva ff important :tot citoind la topicul Fiv cu Albu DRagos am vazut ca fetele fac niste analize pentru trombofilie si am zis ia sa le fac si eu si surpriza sunt mutanta ,am 3 mutatii si cica una din ele impiedica nidatia iar eu cand am facut polidin nu a mai recunoscut corpul mutatie si s-a intamplat nidatia nu prea cred.
Ideea e ca 9 luni si inca 3 de lauzie m-am intepat cu clexane de 0,5 si pe langa vitamine am mai luat magneziu ,CTB si au mai fost cTEVA CARE LE-AM UITAT deja .
Foarte greu am facut rost de polidin.
MeAlex spune:
Altesa, e posibil ca de fapt, polidinul sa fi actionat asupra unei probleme imunologice nedescoperite (anticorpi sau alte chestii care resping embrionul si nu il lasa sa se fixeze), pentru ca el e un imunomodulator. Asupra mutatiilor actioneaza anticoagulantul si aspenterul. Oricum, important e ca a mers. Ce mutatii ai?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
daena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Daena, m-am uitat la grficul tau si parerea mea e ca azi ai ovulatia, pt ca TB e joasa. Ia TB in continuare sa vezi in urmatoarele zile ce se intampla ca trebuie sa creasca. Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". |
Deny, sper sa ovulez, testele de urina sunt negative pana acum dar am un egg de zile mari, vineri am ajuns acasa la amiaza si efectiv a trebuit sa imi schimb lenjeria , si azi tot asa abundent am. si numai bine!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
draguta spune:
Daena e de bine inseamna ca vei avea un endometru frumos cu asa egg, ai luat ceva pt. el ?eu as incerca uleiul de catina din nou
daena spune:
citat din mesajul lui draguta Daena e de bine inseamna ca vei avea un endometru frumos cu asa egg, ai luat ceva pt. el ?eu as incerca uleiul de catina din nou |
Am luat ulei de catina, 30 de picaturi de 2x pe zi,din ziua 1 si cate un paharel de vin rosu seara,dar nu in fiecare seara.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
kmy_black spune:
neazta fetelor!!!
va invit la o www.trilulilu.ro/imagini-diverse/cafeaua-de-dimineata-21" target="_blank">cafelutza asezonata cu www.trilulilu.ro/imagini-incredibil/va-ofer-prajituri" target="_blank">fursecuri
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
velvet spune:
buna dimineata fete
eu ma pregatesc de munca
Altesa,si eu am 2 mutatii.ma bucur ca ai dus sarcina pana la capat
kmy_black spune:
citat din mesajul lui velvet buna dimineata fete eu ma pregatesc de munca Altesa,si eu am 2 mutatii.ma bucur ca ai dus sarcina pana la capat |
pt ziua muncii!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
ALTESA spune:
Eu am Pai ambele homozigote si Mthfr c 667 parca tot homozigote(cica asta impiedica nidatia)si Albu mi-a zis ca nu stie cum am ramas cuasa o mutatie ca alte fete fac tratament inainte hematologic si oricum raman greu dar el nu stie ca eu am facut polidin.
Acu nu recomnad nimanui eu m-am jucat cu corpul meu dar eu raspundeam daca era ceva naspa.