Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

da,oligoastenospermie usoasra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

si ai ramas natural dupa IA?ati facut spermograma si a crescut nr?.

oricum usoara inseamna ca ati avut un nr bunicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gaby, ! Da, am fost cam agitata.
Azi am facut analize la Medlife si am si primit rezultatele, sunt bune, mai putin prolactina si LH-ul sub minim.
Prolactina = 39.70 1.2 - 29.93 ng/ml
LH = 2.18 Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml
FSH = 4.77 Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml
Prolactina am mai avut-o usor marita, alteori a intrat in interval, nu mi-as face probleme. Nu stiu ce fac cu LH-ul...
Se calcula un raport FSH:LH care arata rezerva ovariana, dar nu mai stiu cat trebuie sa fie valoarea...oricum, nu e foarte specific, trebuie sa fac AMH-ul.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele la mine au aparut uratii, am sunat-o pe doctora si mi-a zis sa incep din ziua 3 cate o pastila de ovamit si in zilele 10,12 monitorizare stiu ca astea cam scad endometrul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Alex si nu se poate regla LH-ul asta

eu nu am avut luna asta teste de ov. pozitive, liniuta de test era mai deschisa decat cea de control si cu toate astea graficul a trasat ovulatua, ce sa inteleg de-aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

velvet sa-ti spun povestea:eu sanatoasa tun,analize bune doar un CM aiurea care venea la 46,38,52,35 de zile ,anapoda el la fel doar o usoara oligo (eu23 ani ,el32 acum ca investigatiile le-am inceput pe la 19 ani),diagnostic infertilitate inexplicabila.

Tin sa precizez ca eu de la 16 ani de cand sunt cu sotul nu ne-am protejat niciodata doar "m-a ferit " ,iar de la 19 nu m-a mai ferit deloc terminasem liceul facusem nunta si abia ast sa apara.

in astia 4 ani m-am plimbat pe la vreo 4-5 doct.am facut histero,am luat BU am2,am luat un amestec de gemoderivate (cu care a ramas o prietena )eu nu,am ajuns la Albu la medlife am facut 2 IA ,nu a mers iar Albu mi-a zis Fiv sau Laparo nu are sens sa mai pierdem timp.Mi s-a parut taios ,eu il stiam altfel,in fine cu mare greutate abia.abia am ales Laparo(facuta la Filantropia cu Peltecu,ca nu ma dadea banii afara sa o fac la ML).

ei si de aici totul se leaga In Februarie 2011 Laparo,Martie pauza ,relaxare Aprilie Tratament babesc cu Polidin inj.in popou si gentamicina,tratament dat de peltecu cu Ovamit,si tratamentul meu cu naturiste.
Pe 5 mai faceam beta ,dupa ce facusem 5 teste ca nu puteam sa cred.

Si sa nu uit ca bate DD mers la 12 masluri ,la biserici iar rezultatul se vede acum la semnatura si doarme leganat in scoica

Daca vrei sa sti ceva sunt pe-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

multumesc de raspuns,Altesasa va traiasca copilasul!la noi e mai complicat.in fine!om vedea ce planuri are Dumnezeu si cu noi.

Mergi la inceput

Draguta, fertility friend traseaza un grafic aproximativ, bazat pe datele graficelor anterioare si pe temperaturile din luna curenta. Stii ca nu e obligatoriu sa si ovulezi (nici daca ai teste de ovulatie pozitive, nu e musai sa ovulezi). O sa vad cum fac, poate totusi o sa am test pozitiv ca sa stiu cand fac LH, FSH la ovulatie. Fac oricum si AMH. Mai sper totusi ca nu s-or inneca acum toate corabiile, fix dupa ce am pierdut a 3-a sarcina, nici nu mai ovulez ...
Altesa, interesanta povestea ta...am inceput sa ma gandesc si eu la un cocktail de antibiotic, antiinflamator si polidin. Oare se mai gaseste? Stiu ca disparuse acum cativa ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Of mai Alex nu aveai destule acum sa iti mai faca figuri si ovulatia?
As incerca si eu ceva cu polidin dar am inteles ca nu se mai gaseste, daca gaseste careva dati sfoara si pe forum, de unde, cum cat da?
Altesa interesanta povestea ta, iti doresc mult succes si bebe 2 sa vina mult mai devreme.
Sa stii ca se poate ramana insarcinata in timp ce alaptezi si fara sa ai ciclu, o verisoara de-a mea a ramas, alapta fata si a vazut ca se simte rau si rau pana ia zis cineva poate esti insarcinata, ea se gandea sa nu fie ceva de la fiere ca daca nu avea ciclu nu se gandea la bebe, si-a luat test si a iesit pozitiv, a 2 zi a mers la medic si avea aproape 3 luni de sarcina.
Acum are baietel si e un frumos.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Eh, Mihaela, pai de ce sa fie simplu?? Om vedea, inca mai sper ca poate am inceput testarea prea tarziu sau a fost o intamplare...

Mergi la inceput