Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!
va las o si multe urari de LA MULTI ANI, sanatate si tot ce va doriti pentru aniversatele acestei zile si aniversatii!

Mihaelafalt, dupa 3 zile de dieta am -3.4kg!!!
sa vedem de acum cum o sa mearga ca nu se mai da asha usor jos, dar eu sper in continuare!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata

la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

neatza fetelor!
va las o si multe urari de LA MULTI ANI, sanatate si tot ce va doriti pentru aniversatele acestei zile si aniversatii!

sa edem de acum cum o sa mearag ca nu se mai da asha usor jos, dar eu sper in continuare!!!!

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Kmy, BRAVO!!!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineata fetele!
pe toate! Cred ca Raluca ar trebui maine sa se intoarca in argentina, oare e cu samburel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui daena

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

neatza fetelor!

sa vedem de acum cum o sa mearga ca nu se mai da asha usor jos, dar eu sper in continuare!!!!

Kmy, BRAVO!!!

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata si la multi ani tuturor sarbatoritilor.
Kmy bravo, eu am stagnat deja nu mai slabesc dar ma mentin vad, am 3-4 zile in care nimic, azi incep o noua saptamana si sper sa dau iar jos.
De raluca chiar nu se mai stie nimic, nimc speram sa intre ea sa ne dea vesti bune.
La mine a inceput a creste progesteronul ca au inceput si durerile de sani.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf Constantin si Elena, multa sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna

la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

fetele care ati luat ovamit , la ce reactii sa ma astept? am uitat de data trecuta..

..si daca a inceput cu spotting de dupa amiaza pana in 12 noaptea si a inceput in cursul noptii cand sa consider prima zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

eu eram ametita si somnoroasa de la ovamit dar nu-mi parea rau ca ma bagam la somn

kmy ce dieta ti?

Mergi la inceput