Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf Constantin si Elena, multa sanatate si fericire!

La multi ani fete dragi si de la mine!!Va trimit multi pupici de molipsire!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Draguta, eu pun ziua 1 doar cand spottingul incepe de dimineata si spre amiaza sau dupa am deja flux aproape normal, la tine cred ca ai putea sa pui ziua 1 a doua zi, daca ai avut spotting seara.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Buna fete dragi,ma mai tineti minte?nu am mai intrat de ceva timp dar v-am mai citit cand aveam timp.
Vreau sa urez La multi ani! tuturor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica azi si sa fiti sanatoase,fericite si cu bebe in brate cat mai repede.
Eu nu am nici o noutate,sunt aspiranta in continuare dar nu-mi pierd speranta ca intr-o zi imi va asculta Dumnezeu ruga.
Am intrat doar sa va salut si sa va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna fete,
Spun si eu la multi ani sarbatoritilor

Eu nu stiu cum sa rezolv oboseala care o am, de ceva vreme, ajung acasa f obosita si nu fac mai mult decat faceam pana acum, dorm mai mult dar degeaba de la ora 3 dupamasa ma simt sfarsita. Ma gandesc ca o fi de la vreme, ori de la tiroida.
Va doresc o seara placuta

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

imi pare rau ca nu am mai intrat de mult timp dar stiti ca am luat hotararea sa fac o pauza
am gasit job in italia si am luat deja si bilet la avion pt sapt asta

cum eu credeam ca am sinechie sau alte probleme de nu am ramas dupa multe incercari nu am mai luat masuri de protectie si am avut contact sexual de 2 ori

luna asta aproape ca se apropia data la care trebuia sa-mi vina si nu aveam niciun semn ca ovulasem, nu m-au durut sanii, nimic....

cand trebuia sa-mi vina nu mi-a venit asa ca pe la 3 zile de intarziere am facut un test barza si a aparut o umbra dar cum voi stiti ce probleme am mai avut cu liniute false nu l-am bagat in seama

am vazut ca tot nu-mi vine sa am mai facut un sure check si a iesit negativ asa ca am zis ca e dereglare

la doua zile dupa SC am avut doua zile pete maroniu spre roz si am crezut ca e spoting asa ca nu am tinut cont de nimic, am alergat, am carat greutati, am stat in picioare, m-am enervat....

azi, la 2 saptamani de intarzierea am mai facut un test si e cat se poate de pozitiv, deci da, sunt insarcinata
inca tremur de fericire dar si de teama
cand am facut testul si am vazut cum apare liniuta aproape imediat am simtit cum mi se imoaie picioarele, tremuram, imi venea sa urlu de fericire, am plecat de la baie cu pantalonii in vine nici nu i-am mai tras pe mine ca am fugit la telefon sa-mi chem sotul acasa
nu va pot descrie in cuvinte ce simt in momentul asta
va doresc la toate sa aveti parte cat mai curand de asemena bucurie

inca sper sa ma mai calmez, parca nu constientizez, mi se pare o minune
chiar e adevarata faza cu relaxatul si detasatul, sincer
aaa si cu vinul ca am cam baut si din ala
am dat fuguta la dr si l-am si facut cunostiinta cu el, e micut dar e in uter

pe picassa va pun poze

acum teama e foarte mare ca eu luna trecuta nu am luat nicio pastile pt trombofilia mea

sper sa fie totul bine de data asta
sa ne ajute bunul Dumnezeu sa reusim

va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna fetelor!!!
sorry ca nu am mai intrat dar aici asa o veste soooper!!!
Lorena scumpo felicitari din inima,sa duci sarcina pina la capat si un bebelush sanatos!!! ps sa vezi ca o sa ai un baiat,ei mai tirziu se inplanteaza,si HCG creste mai greu la masculi.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
["http://lt1f.lilypie.com/q9ozp1.png"]trying to conceive[/url]
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Lorena, multe, multe felicitari pt minune! Sa va dea Dumnezeu sanatate, sa cresteti mari pana la termen si marea intalnire sa-ti rasplateasca toate suferintele de pana acum! Ma bucur foarte mult pentru tine

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

lorena_86

felicitari!!!sarcina usoara si la termen!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

lorena te astept la odiseea bulgarasilor!!!

sau te incadrezi in a cea a minunilor de decembrie?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

va multumesc mult pt urari

kmy sincer habar nu am cand este dnp-ul
nici nu ma asteptam um a fost pe 9 aprilie

Mergi la inceput