Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!
Raspunsuri - Pagina 5
Ana178081 spune:
Velvet ai PM.
Sunt un pic in stes ca peste 3 sapt plec in vacanta si dr mi-a recomandat sa nu zbor.Eu acum ce sa fac,ca de cand astept vacanta asta..........oricum tot plec,dar sper sa fie totul bine,sa ma simt ok in timpul zborului.Ati mai plecat careva cu avionul gravidute?
emilia.m spune:
Ana, sper sa raman eu gravida azi-maine si sa plec cu avionul poimaine
Velvet, ati verificat la urolog si proctolog ca sotul tau sa nu aiba varicocel?
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Mihaelafalt spune:
Emilia tu bantui asa noaptea pe aici, ma gandeam ca sunt doar eu.
E noaptea in care dupa foarte mult timp trebuie sa dorm singura si nu pot adormi, sotul a plecat bineinteles dupa ce ne-am facut treaba, am asa emotii abia astept sa treaca timpul.
Velvet dar tratamentul naturist il luati asa de capul vostru sau prescris de un doctor? Vezi ca trebuie sa ai grija si cu astea naturiste.
Fetelor stiti ca mai la inceput cand am intrat eu pe forum va spuneam ca sotul meu nu iubeste copii si bla bla bla, acum sunt foarte bucuroasa, astazi m-a facut sa plang de fericire ca am stat mai mult de vorba cu el pe masina si mi-am dat seama ca isi doreste din tot sufletul un copil, chiar a si spus-o, vorbeam de cineva care a facut laparo si acum a lasat tot balta ca nu vrea sa mai mearga la medici.
intradevar se cheltuie bani si e stres dar raspunsul lui a fost nu conteaza cati bani cheltuim, atunci cand iti doresti din suflet faci orice. Il vad ca incearca sa ma protejeze sa nu ma supar si pentru asta il iubesc mai mult si sunt sigura ca intr-o zi DD ne va ajuta sa fim familia completa cu 1-2 copilasi alaturi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
gabyv spune:
Emilia, inseminarea se face la 36 de ore de la declansare, deci mai ai timp sa ovulezi. Succes!
Miha, nu vreau sa te superi pe mine, dar eu cred ca iti faci prea multe sperante nu uita ca sunt sanse mari sa ramii, dar mari sa nu ramaii. Nu as vrea sa te vad suferind in caz de liniuta solitara! Tin pumnii sa fie cu rezultat
Alex, ce mai faci? Nu am mai reusit sa vb.
emilia.m spune:
miha, sotul meu nu se da in vant dupa ideea de a avea copil acum ca are planuri de cariera si un copil poate ar ingreuna putin situatia mai ales pt ca el lucreaza de acasa. Dar stie ca e important pt mine, pt parintii nostrii si vrea si el copil dar se teme de ce greu va fi, ca un copil iti schimba viata... Dupa multe parlamentar a inteles ca parintii mei sunt batrani si cu copilul ne pot ajuta acum mai mult decat o vor putea face peste 5 ani, ca imbatranesc si eu si mai pierd din rabdarea pe care oricum nu o am, ca nu e usor sa concepi cand ai pb de sanatate... Deci acum tot se teme dar vrea si face ce-i zic pt asta.
emilia.m spune:
gaby multumesc!
emilia.m spune:
Programul de sambata asta: trezit brusc, linistit sotz care urla din cauza unui carcel al gambei, spalat dinti, iubit sotz, asezat maldar de perne si paturi sub fund, verificat forum, observat ploaia, decis continuarea lenevirii in pat pana la pranz.
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!
cine doreste o www.trilulilu.ro/imagini-diverse/iar-ca-desert-o-cafea-aburinda" target="_blank">cafea aburinta in dimineatza asta ploioasa!?
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
daena spune:
Buna dimineata fetelor!
Emilia, nici sotului meu nu i-a suras ideea sa facem un copil imediat dupa nunta, dar acum ii pare rau cand vede cu ce probleme ne confruntam.Pot spune ca de 2 ani, de cand am inceput cursa pt bebe, au inceput si problemele de sanatate la mine, ca inainte nu eram chiar asa. Mai intarzia ciclul cateva zile, dar totusi venea fara medicamente.
Sora mea mai mica cu 4 ani decat mine s-a casatorit prima din familie si imediat a facut un bebe, la 21 de ani.Pot sa spun ca e bucuria intregii familii, soarele parintilor mei, toti il iubim enorm si nu ne putem imagina cum ar fi fara el. Pun si niste pozici sa-l vedeti cu sora si fratele meu cei mai mici.
https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/Marc
www.fertilityfriend.com/home/3b06ed" target="_blank">http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed