Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!
Raspunsuri - Pagina 6
velvet spune:
buna dimineata
emilia,da am fost la 2 urologi,ecografie oki,consult oki,tuseu rectal ok.nu se stie de unde.
miha,multimaca am citit ca se recomanda.doar atat o sa ia naturist.si polen.in rest e tratamentul prescris de dr androlog.nu i-as da alte plante sau tratamente,pt ca stiu ca pot face mai rau.dar multimaca e f laudat.de fete experimentate.
Mihaelafalt spune:
Neata.
Am reusit si eu sa adorm cu multe incercari.
Gaby nu ma supar pe tine, dar chiar nu vreau sa fiu pesimista, nu luna asta, asa imi dicteaza inima ce o fi o fi, am observat ca sunt cam pocita la gura si in ganduri rele asa ca am decis sa ma gandesc la bine.
Velvet eu cand am fost la medic homeopat cu sotul i-a dat niste maca sa ia ca ajuta si nu strica, eu citisem mult despre branca ursului dar doctorita a zis ca maca are tot ce ii trebuie si e cel mai bun, a luat doar profilactic, 1-2 pe zi cand nu uita, mai ia mai intrerupe apoi ia iar, prima data cand a luat avea o pofta de sex de nu il recunosteam acum ia iar dar nu are acelasi efect, dar speram sa aiba efect in imbunatatirea calitatii gigeilor si sa avem un rezultat bun.
Ma duc sa imi procur alimentele care imi trebuie pentru dieta pe saptamana viitoare, am slabit 3 kg pana acum, saptamana asta putin.
Va doresc si voua celor care sunteti la dieta succes, eu cand vad ca am 2 zile de cand nu scad nici 100gr imi vine sa ma las, dar ma gandesc ca schimb saptamana si mancarea si iar o sa slabesc.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
velvet spune:
neata miha da,multimaca nu cred sa ii faca rau.branca ursului nu i-as da niciodata.ii da peste cap hormonii.ii poate face mult mai rau.oricum voi aveti o spermograma oki.succes la slabit!
draguta spune:
neata fetele
Miha ce frumos povestesti de discutia cu sot, sa stii ca barbatii care isi doresc sunt mai sensibili in discutii, tu i-ai atins punctul cand trebuie , cred ca ei isi fac mai multe sperante decat noi cand urmam un tratament.Sa te ajute optimismul, poate la tine chiar va functiona numai stiu daca ai mai facut vreodata stimulare
Emilia cum ai rezolvat carcelul sotului? si al meu se plangea aseara de carcel tot la gamba si i-am dat un MgB6
Velvet daca incearca sotul naturiste ar fi bine si alimentatia sa si-o schimbe putin, char daca fumeaza, fa-i sucuri de fructe, legume in fiecare zi ca ajuta f. mult
Gaby
velvet spune:
neata dragutastilul ni l-am schimbat in februarie 2011.fara sucuri din comert,fara mezeluri,fara cascaval,fara branza topita,fara grasimi,etc.cat se poate evitam.mancam branza de la tarani,oua,gratar de pui.stiu ca sunt hormonati,dar nu avem ce manca altceva,carne de porc mai rar,o afumatura la fasole doar.salate,suc din grefe,portocale,el mananca cate 3 mere la munca,de-alea verzi...supe,ciorbe mereu.paste.cam asta.gatit.incercam tot.acum cum vrea Dumnezeu.
draguta spune:
Velvet e f. bine ca si-a schimbat alimentatia, eu zic pe langa mere sa-i mai bagi si alte fructe ,daca ai posibilitatea sa iei un storcator si cand este acasa sa-i dai cate un pahar inainte cu o ora de masa, de fiecare data sa schimbi fructul: mar , banana, cirese, portocale, capsuni,iei pe rand toate fructele, asa isi ia toti nutrientii si nu uita semintele de dovleac, se merita tot efortul
kmy_black spune:
eu as manca si un elefant acum!! knd nu cochetam cu dieta nu imi era pofta de nimic,acum as roade si clantza de la usa stiind ca nu am voie
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
velvet spune:
dragutaavem blender.banane nu manancacitricele sunt cele mai bune pt barbatii cu probleme.dar o sa luam si capsuni si alte fructe.speram.
Mihaelafalt spune:
Kmy asa eram si eu in primele 2-3 zile cand am inceput dieta, acum nu prea am treaba, numai ca eu cu rabdarea si perseverenta stau prost daca vad ca nu slabesc 2 zile atunci ma dezamagesc si dau inapoi, dar acum sper sa nu fie cazul, maine am 2 saptamani si vreau sa tin 4 sau chiar 5, sper sa ma ajute.
Draguta nu am facut niciodata stimulare de asta am sperante mari.
Fug la facut papica ca o cam lalai de azi dimineata.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos